Merge branch 'master' into history
[potlatch2.git] / l10n / locale / sq / help_dialog.properties
1 # Messages for Albanian (Shqip)
2 # Exported from translatewiki.net
3 # Author: Euriditi
4
5 help.gettingStarted=Duke filluar
6 help.welcome=Mirësevini
7 help.whyOpenstreetmap=<p><b>Përse OpenStreetMap?</b> OSM është një shërbim harografik në të cilin të dhënat freskohen në mënyrë konstante çdo ditë nga njerëz si ju. Përfitimi i dukshëm është se gjithçka është falas dhe gjithashtu dhe ne kemi luajtur rol të veçantë në koordifikimin e fatkeqsive natyrore (p.sh. përdorimi i të dhënave nga OSM për të koordinuar përpjekjet e ndihmave gjatë tërmetit në Haiti). Saktësia e të dhënave nuk është e sigurtë dhe shpresojmë se ju do të na kushtoni vullnetarisht pak nga koha juaj!</p>
8 help.activeMembers=<p><b>+ Anëtarët aktivë të OpenStreetMap</b>, janë të lutur të kyçen në OSM përpara se të redaktojnë.</p>
9 help.newMembers=<p><b>+ Anëtarët e rinj</b>, për të krijuar një llogari janë të lutur të vizitojnë <a href="http://www.openstreetmap.org/user/new" target="_blank">http://www.openstreetmap.org</a>, më pas kyçuni në llogari, dhe pastaj rikthehuni këtu për të lejuar aksesin e Potlatch 2 në mënyrë që të redaktoni.</p>
10 help.introText=<p><b>Potlatch 2</b> është një redaktor i OpenStreetMap (OSM) që ju lejon ju të bëni ndryshime direkte përmes uebsite-it {0}.</p>
11 help.controls=Kontrolli
12 help.interfaceControls=Ndërfaqja e kontrollit
13 help.mapBackground=<p>Zgjidhni një nga artikujt e listuar më poshtë si sfond për hartën ose shto skedën tënde vektoriale.</p>
14 help.colourStyle=<p>Zgjidhni stilin në të cilin dëshironi të shikoni hartën. Ngjyrat dhe stili variojnë dhe gjithashtu përfshijnë opsione shtesë si p.sh. korniza.</p>
15 help.gps=GPS
16 help.createOsmMap=<p>Krijo hartë OSM duke përdorur si sfond gjurmë GPS nga përdorues të tjerë</p>
17 help.myGps=MyGPS
18 help.displayGps=<p>Shfaq gjurmët GPS që ju i keni ngarkuar më parë në OpenStreetMap.</p>
19 help.undoRedo=Zhbëje / Ribëje
20 help.madeMistake=<p>Keni bërë ndonjë gabim? Thjesht shtypni zhbëje dhe/ose ribëje për të korrektuar redaktimin tuaj.</p>
21 help.help=Ndihmë
22 help.guideInfomation=<p>Shfaq këtë guidë në rast se keni nevojë për informacion gjatë redaktimit.</p>
23 help.save=Ruaje