Localisation updates from https://translatewiki.net.
[potlatch2.git] / l10n / locale / mk / p2_main.properties
index d596462..11092e8 100644 (file)
@@ -25,11 +25,11 @@ toolbox.straighten_way=Исправи пат
 toolbox.make_circular=Направи кружно
 toolbox.make_right_angled=Направи нормално (Q)
 toolbox.create_parrallel_way=Создај паралелен пат (P)
-oauth.gotLinkBox=СÑ\82иÑ\81неÑ\82е Ð½Ð° Ð²Ñ\80Ñ\81каÑ\82а Ð¿Ð¾Ð´Ð¾Ð»Ñ\83 Ð·Ð° Ð´Ð° Ð¾Ñ\82воÑ\80иÑ\82е Ñ\81Ñ\82Ñ\80аниÑ\86а ÐºÐ°Ð´ÐµÑ\88Ñ\82о Ñ\9cе Ð²Ð¸ Ð±Ð¸Ð´Ðµ Ð¿Ð¾Ð±Ð°Ñ\80ано Ð´Ð° Ð³Ð¾ Ð¾Ð²Ð»Ð°Ñ\81Ñ\82иÑ\82е Ð¿Ñ\80иÑ\81Ñ\82апоÑ\82 Ð½Ð° Ð¾Ð²Ð¾Ñ\98 Ð¿Ñ\80илог.
+oauth.gotLinkBox=СÑ\82иÑ\81неÑ\82е Ð½Ð° Ð²Ñ\80Ñ\81каÑ\82а Ð¿Ð¾Ð´Ð¾Ð»Ñ\83 Ð·Ð° Ð´Ð° Ð¾Ñ\82воÑ\80иÑ\82е Ñ\81Ñ\82Ñ\80аниÑ\86а ÐºÐ°Ð´ÐµÑ\88Ñ\82о Ñ\9cе Ð²Ð¸ Ð±Ð¸Ð´Ðµ Ð¿Ð¾Ð±Ð°Ñ\80ано Ð´Ð° Ð³Ð¾ Ð¾Ð²Ð»Ð°Ñ\81Ñ\82иÑ\82е Ð¿Ñ\80иÑ\81Ñ\82апоÑ\82 ÐºÐ¾Ð½ Ð¾Ð²Ð¾Ñ\98 Ð¸Ð·Ð²Ñ\80Ñ\88ник.
 oauth.authorized=Откако ќе го овластите пристапот, стиснете на копчето „Пробај да пристапиш“ подолу.
 oauth.deniedLabel=<b>Пристапот е одбиен. Проверете и обидете се повторно</b>
 oauth.rememberMe=Запомни ме
-oauth.permFail=<p>Ð\9eпÑ\81лÑ\83жÑ\83ваÑ\87оÑ\82 Ð³Ð¾ Ð¾Ð´Ð±Ð¸ Ð¿Ð¾Ð»Ð½Ð¾Ð¼Ð¾Ñ\88Ñ\82воÑ\82о Ð·Ð° Ð¾Ð²Ð¾Ñ\98 Ð¿Ñ\80илог -- Ð½Ðµ Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÐ² Ð´Ð° Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ\98ам Ð²Ñ\80Ñ\81ка Ð·Ð° Ð¾Ð²Ð»Ð°Ñ\81Ñ\82Ñ\83ваÑ\9aе.        </p>\n<p>       <b>Ð\9dема Ð´Ð° Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ\82е Ð´Ð° Ð¿Ñ\80иÑ\81Ñ\82апиÑ\82е Ð½Ð° OAuth.</b>         </p>\n<p>       Ð\9eбÑ\80аÑ\82еÑ\82е Ñ\81е ÐºÐ°Ñ\98 Ð´Ð¾Ð±Ð°Ð²Ñ\83ваÑ\87оÑ\82 Ð½Ð° Ð¿Ñ\80илогоÑ\82 за да дознаете во што е проблемот.</p>
+oauth.permFail=<p>Ð\9eпÑ\81лÑ\83жÑ\83ваÑ\87оÑ\82 Ð³Ð¾ Ð¾Ð´Ð±Ð¸ Ð¿Ð¾Ð»Ð½Ð¾Ð¼Ð¾Ñ\88Ñ\82воÑ\82о Ð·Ð° Ð¾Ð²Ð¾Ñ\98 Ð¸Ð·Ð²Ñ\80Ñ\88ник  -- Ð½Ðµ Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÐ² Ð´Ð° Ð´Ð¾Ð±Ð¸Ñ\98ам Ð²Ñ\80Ñ\81ка Ð·Ð° Ð¾Ð²Ð»Ð°Ñ\81Ñ\82Ñ\83ваÑ\9aе.           </p>\n<p>       <b>Ð\9dема Ð´Ð° Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÑ\82е Ð´Ð° Ð¿Ñ\80иÑ\81Ñ\82апиÑ\82е Ð½Ð° OAuth.</b>         </p>\n<p>       Ð\9eбÑ\80аÑ\82еÑ\82е Ñ\81е ÐºÐ°Ñ\98 Ð´Ð¾Ð±Ð°Ð²Ñ\83ваÑ\87оÑ\82 Ð½Ð° Ð¸Ð·Ð²Ñ\80Ñ\88ник за да дознаете во што е проблемот.</p>
 oauth.tempFail=Се појави проблем при поврзувањето со опслужувачот за овластување. Ова може да е привремена грешка, па затоа ве советуваме да се обидете подоцна.
 oauth.tryAccessButton=Пробај да пристапиш
 oauth.cancelButton=Откажи