Localisation updates from https://translatewiki.net.
authorSiebrand Mazeland <siebrand@kitano.nl>
Wed, 14 Oct 2015 11:00:13 +0000 (13:00 +0200)
committerSiebrand Mazeland <siebrand@kitano.nl>
Wed, 14 Oct 2015 11:00:13 +0000 (13:00 +0200)
l10n/locale/sq/help_dialog.properties
l10n/locale/sq/p2_main.properties

index ff8877f..e35e865 100644 (file)
@@ -3,12 +3,13 @@
 # Author: Euriditi
 # Author: Kosovastar
 
-help.gettingStarted=Fillimi
-help.welcome=Mirësevini
+help.gettingStarted=Si të fillohet
+help.welcome=Mirësevjen
 help.whyOpenstreetmap=<p><b>Përse OpenStreetMap?</b> OSM është një shërbim harografik në të cilin të dhënat freskohen në mënyrë konstante çdo ditë nga njerëz si ju. Përfitimi i dukshëm është se gjithçka është falas dhe gjithashtu dhe ne kemi luajtur rol të veçantë në koordifikimin e fatkeqsive natyrore (p.sh. përdorimi i të dhënave nga OSM për të koordinuar përpjekjet e ndihmave gjatë tërmetit në Haiti). Saktësia e të dhënave nuk është e sigurtë dhe shpresojmë se ju do të na kushtoni vullnetarisht pak nga koha juaj!</p>
 help.activeMembers=<p><b>+ Anëtarët aktivë të OpenStreetMap</b>, janë të lutur të identifikohen në OSM përpara se të redaktojnë.</p>
-help.newMembers=<p><b>+ Anëtarët e rinj</b>, për të krijuar një llogari janë të lutur të vizitojnë <a href="http://www.openstreetmap.org/user/new" target="_blank">http://www.openstreetmap.org</a>, më pas kyçuni në llogari, dhe pastaj rikthehuni këtu për të lejuar aksesin e Potlatch 2 në mënyrë që të redaktoni.</p>
+help.newMembers=<p><b>+ Për anëtarët e rinj</b>, për të krijuar një llogari jeni të lutur të vizitoni <a href="http://www.openstreetmap.org/user/new" target="_blank">http://www.openstreetmap.org</a>, për të krijuar një llogari, për tu identifikuar, dhe pastaj kthehuni këtu për të ju lejuar qasjen në 'Potlatch 2' dhe të filloni të redaktoni.</p>
 help.introText=<p><b>Potlatch 2</b> është një redaktor i OpenStreetMap (OSM) që ju lejon të bëni redektime të direkte përmes uebfaqës {0}.</p>
+help.introduction=Hyrje
 help.controls=Kontrollat
 help.interfaceControls=Kontrollat e ndërfaqes
 help.mapBackground=<p>Zgjidhni një nga artikujt e listuar më poshtë si sfond për hartën ose shto skedën tënde vektoriale.</p>
@@ -18,7 +19,16 @@ help.createOsmMap=<p>Krijo hartë OSM duke përdorur si sfond gjurmë GPS nga p
 help.myGps=MyGPS
 help.displayGps=<p>Shfaq gjurmët GPS që ju i keni ngarkuar më parë në OpenStreetMap.</p>
 help.undoRedo=Zhbëje / ribëje
-help.madeMistake=<p>Keni bërë ndonjë gabim? Thjesht shtypni zhbëje dhe/ose ribëje për t'i korrigjuar redaktimet tuaja.</p>
+help.madeMistake=<p>Ke bërë ndonjë gabim? Thjesht shtyp zhbëje dhe/ose ribëje për t'i korrigjuar redaktimet e tua.</p>
 help.help=Ndihmë
 help.guideInfomation=<p>Shfaq këtë udhëzues në rast se keni nevojë për ndonjë informacion kur të filloni redaktimin.</p>
 help.save=Ruaj
+help.addingFeatures=Shtuarja e funksioneve
+help.editBeg=Redaktimi (Fillestar)
+help.editingFeatures=Redaktimi i tipareve (Fillestar)
+help.editAdv=Redaktimi (Të avansuarit)
+help.editingFeaturesAdv=Redaktimi i tipareve (Avansuar)
+help.tag=Etiketo
+help.taggingFeatures=Tiparet për tu etiketuar
+help.shortcuts=Shkurtoret
+help.keyboardShortcuts=Shkurtoret e tastatierës
index fd8e81a..f72c7f1 100644 (file)
@@ -1,5 +1,33 @@
 # Messages for Albanian (shqip)
 # Exported from translatewiki.net
+# Author: Kosovastar
 # Author: Olsi
 
+main.undo=Zhbëje
+main.redo=Përsërit
+main.background=Sfondi
+main.map_style=Stili i hartës
+main.gpsButton=Të dhënat e GPS
+main.gps_data=Të dhënat e GPS
+main.my_tracks=Gjurmët e mia
+main.clear_gps=Zbraz
+main.help=Ndihmë
+main.options=Opsionet
+main.save=Ruaj
+tag_viewer.dndprompt=Shto pika të reja duke i zvarritur ato në hartë
+toolbox.delete_node=Fshi nyjen (DEL)
+toolbox.delete_area=Fshi zonën (Shift+DEL)
+toolbox.delete_way=Fshi rrugën (Shift+Delete)
+toolbox.delete_item=Fshi artikull
+toolbox.reverse_direction=Ndërro drejtimin (V)
+toolbox.split_way=Nadaje rrugën (X)
+toolbox.merge_ways=Bashko rrugët (J)
+toolbox.straighten_way=Drejto rrugën
+toolbox.make_circular=Bëje rrethore
+oauth.rememberMe=Më mbaj mend
+styleSelector.editButton=Redakto...
+backgroundSelector.sharpen=ashpërso
 backgroundSelector.editButton=Redakto...
+backgroundSelector.vectorButton=Skedë vektoriale...
+options.tbcheck=Trego shiritin e mjeteve
+options.ok=Në rregull