Update to iD v2.3.0
[rails.git] / vendor / assets / iD / iD / locales / sq.json
index db681cce75e1edd2611a6c48ee65b6304d4f2336..433d7a9b935a2fc5cfc6015804a9f8980db1da61 100644 (file)
             "list": "Redaktime nga {users}",
             "truncated_list": "Redaktime nga {users} dhe {count} të tjerë"
         },
             "list": "Redaktime nga {users}",
             "truncated_list": "Redaktime nga {users} dhe {count} të tjerë"
         },
-        "infobox": {
-            "selected": "{n} të zgjedhur",
-            "geometry": "Gjeometria",
-            "closed": "i mbyllur",
-            "center": "Qendra",
-            "perimeter": "Perimetri",
-            "length": "Gjatësia",
-            "area": "Sipërfaqja",
-            "centroid": "Centroida",
-            "location": "Vendndodhja",
-            "metric": "Metrik",
-            "imperial": "Perandorak"
-        },
         "geometry": {
             "point": "pik",
             "vertex": "tepe",
         "geometry": {
             "point": "pik",
             "vertex": "tepe",