Localisation updates from http://translatewiki.net
[rails.git] / config / locales / aln.yml
index f50aa053efa6b0900ac00bb9dfbb59f061bd114f..d5f5c11916dc37de207cd061c91c6569be62f096 100644 (file)
@@ -1,6 +1,7 @@
 # Messages for Gheg Albanian (Gegë)
 # Exported from translatewiki.net
 # Export driver: syck
+# Author: Albiona
 # Author: Alket
 # Author: Ardian
 # Author: Fitim
@@ -84,7 +85,7 @@ aln:
       blocked: qasja juaj në API është bllokuar. Ju lutemi të log-in për ndërfaqe web për të mësuar më shumë.
   browse: 
     changeset: 
-      changeset: "Ndryshim : {{id}}"
+      changeset: "Ndryshim: {{id}}"
       changesetxml: Ndryshim en XML
       download: Shkarkone {{changeset_xml_link}} ose {{osmchange_xml_link}}
       feed: 
@@ -106,7 +107,7 @@ aln:
       has_ways: 
         other: one=
       no_bounding_box: Nuk ka barok qe osht kon vnu n'kto ndrryshime.
-      show_area_box: Kqyre Zonen e Barokes
+      show_area_box: Tregoje kutinë e fushës
     common_details: 
       changeset_comment: "Komenti :"
       edited_at: "U ndryshu en:"
@@ -117,13 +118,13 @@ aln:
       entry: Lidhja {{relation_name}}
       entry_role: Lidhja {{relation_name}} (sikur {{relation_role}})
     map: 
-      deleted: U qely
+      deleted: U shlye
       larger: 
-        area: Kqyre zonen n'hart ma t'madhe
-        node: Kqyre piken n'hart ma t'madhe
-        relation: Kqyre lidhjen n'hart ma t'madhe
-        way: Kqyre udhën n'hart ma t'madhe
-      loading: Tu u mush...
+        area: Kqyre zonën n'hartë ma t'madhe
+        node: Kqyre pikën n'hartë ma t'madhe
+        relation: Kqyre lidhjen n'hartë ma t'madhe
+        way: Kqyre udhën n'hartë ma t'madhe
+      loading: Tu u ngarkue...
     navigation: 
       all: 
         next_changeset_tooltip: Tjerat ndryshime
@@ -142,8 +143,8 @@ aln:
       download: "{{download_xml_link}}, {{view_history_link}} ose {{edit_link}}"
       download_xml: Merre me XML
       edit: ndrro
-      node: Pikë
-      node_title: "Pika: {{node_name}}"
+      node: Nyje
+      node_title: "Nyja: {{node_name}}"
       view_history: kqyre historinë
     node_details: 
       coordinates: "Koordinatat:"
@@ -151,11 +152,11 @@ aln:
     node_history: 
       download: "{{download_xml_link}} ose {{view_details_link}}"
       download_xml: Merre me XML
-      node_history: Historija e Pikës
-      node_history_title: "Historija e Pikës: {{node_name}}"
-      view_details: kqyri n'detaje
+      node_history: Historia e Pikës
+      node_history_title: "Historia e Pikës: {{node_name}}"
+      view_details: kqyri detajet
     not_found: 
-      sorry: Na fal, {{type}} me {{id}}, nuk mujtem mi gjet
+      sorry: Na vjen keq, {{type}} me ID {{id}}, nuk mujti me u gjetë.
       type: 
         changeset: shka asht ndrrue
         node: pikë
@@ -163,7 +164,7 @@ aln:
         way: udhë
     paging_nav: 
       of: pi
-      showing_page: Tu e kallxu faqen
+      showing_page: Tu e tregue faqen
     relation: 
       download: "{{download_xml_link}} ose {{view_history_link}}"
       download_xml: Shkarkoje XML
@@ -171,39 +172,39 @@ aln:
       relation_title: "Lidhja: {{relation_name}}"
       view_history: Kshyre historinë
     relation_details: 
-      members: "Përdoruesit:"
+      members: "Anëtarët:"
       part_of: "Pjesë e:"
     relation_history: 
       download: "{{download_xml_link}} ose {{view_details_link}}"
       download_xml: Merre me XML
-      relation_history: Historija e Lidhjes
-      relation_history_title: "Historija e Lidhjes: {{relation_name}}"
-      view_details: kqyre n'detaje
+      relation_history: Historia e Lidhjes
+      relation_history_title: "Historia e Lidhjes: {{relation_name}}"
+      view_details: kqyri detajet
     relation_member: 
       entry_role: "{{type}} {{name}} asht si {{role}}"
       type: 
-        node: Pikë
+        node: Nyje
         relation: Lidhje
         way: Udhë
     start: 
       manually_select: Manualisht zgedh ni zon qetër
       view_data: Shini te dhanat per harten e tanishme
     start_rjs: 
-      data_frame_title: Senet
-      data_layer_name: Senet
+      data_frame_title: Te dhanunat
+      data_layer_name: Të dhanunat
       details: Detajet
-      drag_a_box: Bone ni kuti n'hart edhe zgedhe zonen
-      edited_by_user_at_timestamp: E ka ndrryshu [[user]] en [[timestamp]]
-      history_for_feature: Historija për [[feature]]
-      load_data: Zgedhi senet
-      loaded_an_area_with_num_features: "Ti e ke marr ni zon që ka [[num_features]] . E do browsera nuk e qesin fort mir kualitetin e seneve me ta. Browseri duhet me i kallxu ma pak se 100 sene n'tnjejtin vakt: me bo dishka qetër munet me ta kadalsu browserin. Që je i sigurt nësë don mi pa senet, duhesh me kliku n'pull."
-      loading: Tu u mush...
-      manually_select: Zgedhe ni zon qeter vet
+      drag_a_box: Tërhjeke nji kuti n'hartë për me e zgjedhë zonën
+      edited_by_user_at_timestamp: E ka ndryshue [[user]] në [[timestamp]]
+      history_for_feature: Historia për [[feature]]
+      load_data: Ngarkoji të dhanunat
+      loaded_an_area_with_num_features: "Ti e ke marrë ni zonë që ka [[num_features]] . E do browsera nuk e qesin fort mirë kualitetin e t'dhanunave me ta. Browseri duhet me i kallxue ma pak se 100 t'dhanuna në t'njejtin vakt: me bo diqka tjetër munet me ta ngadalsue browserin. Nëse je i/e sigurtë, nësë don mi pa t'dhanunat, duhesh me klikue ktë pullë."
+      loading: Tu u ngarkue...
+      manually_select: Zgjidhe nji fushë tjetër
       object_list: 
-        api: Merre qët zon prej API
-        back: Kqyre listën e seneve
+        api: Rimerre ktë zonë prej API
+        back: Kqyre listën e t'dhanunave
         details: Detajet
-        heading: Lista e seneve
+        heading: Lista e t'dhanunave
         history: 
           type: 
             node: Pika [[id]]
@@ -215,11 +216,11 @@ aln:
         type: 
           node: Pikë
           way: Udhë
-      private_user: përdorus privat
-      show_history: Kqyre Historin
-      unable_to_load_size: "Nuk kemi mujt mi shfaq: madhsin e kutis [[bbox_size]] asht shum e madhe (duhet me kan ma e vogel se {{max_bbox_size}})"
-      wait: Prit...
-      zoom_or_select: Afrohu ose zgedhe zonen n'hart qe pe don me e pa.
+      private_user: Përdorues privat
+      show_history: Kqyre Historinë
+      unable_to_load_size: "Nuk kemi muejt me e shfaqë: madhësinë e kutisë [[bbox_size]] asht shum e madhe (duhet me kenë ma e vogël se {{max_bbox_size}})"
+      wait: Pritni...
+      zoom_or_select: Afroje ose zgedhe zonën n'hartë qe po don me e pa.
     tag_details: 
       tags: "Etiketat:"
       wiki_link: 
@@ -227,9 +228,9 @@ aln:
         tag: Pērshkrimi i wiki faqes pēr {{key}}={{value}} tag
       wikipedia_link: "{{page}} artikulli nē Wikipedia"
     timeout: 
-      sorry: Na fal, senet për {{type}} me {{id}}, u vanun shum për mu gjet.
+      sorry: Kerkojme falje, t'dhanunat për {{type}} me {{id}}, u vanuen shumë për me u rigjetë.
       type: 
-        changeset: shka asht ndrryshu
+        changeset: shka asht ndryshue
         node: pikë
         relation: lidhje
         way: rrugë
@@ -244,20 +245,21 @@ aln:
       also_part_of: 
         one: edhe kjo asht pjes e udhës {{related_ways}}
         other: edhe kjo asht pjes e udhëve {{related_ways}}
-      nodes: "Pikat:"
+      nodes: "Nyjet:"
       part_of: "Pjesë e:"
     way_history: 
       download: "{{download_xml_link}} ose {{view_details_link}}"
       download_xml: Merre me XML
       view_details: kqyre n'detaje
-      way_history: Historija e Udhës
-      way_history_title: "Historija e udhës: {{way_name}}"
+      way_history: Historia e Udhës
+      way_history_title: "Historia e udhës: {{way_name}}"
   changeset: 
     changeset: 
       anonymous: Anonim
       big_area: (I madh)
       no_comment: (Asnjë)
       no_edits: (Nuk ka redaktimet)
+      show_area_box: Kqyre Zonen e Barokes
       still_editing: (hala tu ndryshu)
       view_changeset_details: Shikoni detajet changeset
     changeset_paging_nav: 
@@ -311,11 +313,11 @@ aln:
       use_map_link: Harta e përdorimit
     feed: 
       all: 
-        description: shënimeve ditar nga përdoruesit e fundit të OpenStreetMap
+        description: Shënimet mat fundit të ditarit nga anëtarët e OpenStreetMap
         title: hyra OpenStreetMap ditar
       language: 
         description: shënimeve ditar nga përdoruesit e fundit të OpenStreetMap në {{language_name}}
-        title: shënime në ditar OpenStreetMap {{language_name}}
+        title: shënimet në ditar OpenStreetMap në {{language_name}}
       user: 
         description: shënimet e fundit OpenStreetMap ditar nga {{user}}
         title: hyra OpenStreetMap ditar për {{user}}
@@ -421,25 +423,34 @@ aln:
         osm_nominatim: Rezultatet prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap Nominatim</a>
         uk_postcode: Rezultatet prej <a href="http://www.npemap.org.uk/">NPEMap / FreeThe Postcode</a>
         us_postcode: Rezultatet prej <a href="http://geocoder.us/">Geocoder.us</a>
+    search_osm_namefinder: 
+      suffix_parent: "{{suffix}} ({{parentdistance}} {{parentdirection}} prej {{parentname}})"
+      suffix_place: ", {{distance}} {{direction}} prej {{placename}}"
     search_osm_nominatim: 
       prefix: 
         amenity: 
           airport: Airoport
           arts_centre: Art Qendra
           atm: Bankomat
+          auditorium: sallë muzikë
           bank: Banka
           bar: Bar
           bench: Stol
+          bicycle_parking: parkimi për biçikleta
+          bicycle_rental: biçikleta me qira
           brothel: Shtëpi publike
           bureau_de_change: Byroja Ndryshimi de
           bus_station: Stacioni i Autobusave
           cafe: Kafene
+          car_rental: marrje makinë me qira
+          car_sharing: Car Sharing/Ndarja e Automobil
           car_wash: Autolarje
           casino: Kazino
           cinema: Kinema
           clinic: Klinikë
           club: Klub
           college: Kolegj
+          community_centre: ndërtimin e qendrës së komunitetit
           courthouse: Ndërtesë e gjyqit
           crematorium: Krematorium
           dentist: Mjeku i dhomve
@@ -449,11 +460,13 @@ aln:
           driving_school: Auto shkollë
           embassy: Ambasada
           emergency_phone: Urgjencës Phone
+          fast_food: Ushqim I shpejtë
           ferry_terminal: Terminali i Trageteve
           fire_hydrant: Zjarri hydrant
           fire_station: Zjarrëfiksat
           fountain: Burim
           fuel: Lëndë djegëse
+          grave_yard: Varrezë
           gym: Qendra Kalitje fizike / palestër
           hall: Sallë
           health_centre: Qendër e Shëndetësore
@@ -465,20 +478,25 @@ aln:
           library: Bibliotekë
           market: Treg
           marketplace: Treg
+          mountain_rescue: jashtëzakonshme mal shpëtimit
           nightclub: Night Club
           nursery: Fidanishte
+          nursing_home: shtëpi pleqsh
           office: Zyrë
           park: Park
           parking: Parking
           pharmacy: Barnatore
           place_of_worship: Vendi i Adhurimi
           police: Polici
+          post_box: Postbox
           post_office: Zyra Postare
           preschool: Para-shkollor
           prison: Burg
           pub: Pijetore
           public_building: Publike Ndërtimi
           public_market: Tregu Publik
+          reception_area: Zona e pritjes
+          recycling: Pika riciklimit
           restaurant: Restorant
           retirement_home: Daljes në pension Home
           sauna: Saunë
@@ -486,11 +504,14 @@ aln:
           shelter: Strehim
           shop: Shitore
           shopping: Pazar
+          social_club: klub shoqërore
+          studio: Studio
           supermarket: Supermarket
           taxi: Taxi
           telephone: Telefon Publik
           theatre: Teatër
           toilets: Tualet
+          townhall: Godina kryesore e qytetit
           university: Universitet
           vending_machine: Automat me monedhë
           veterinary: Kirurgji Veterinare
@@ -518,8 +539,10 @@ aln:
           hospital: Spitali Ndërtimi
           hotel: Hotel
           house: Shpi
+          industrial: ndërtesë industriale
           office: Zyra për ndërtim
           public: Publike Ndërtimi
+          residential: godinë banimi
           retail: Shitje me pakicë për ndërtim
           school: Shkolla Ndërtimi
           shop: Shitore
@@ -527,6 +550,7 @@ aln:
           store: Dyqan
           terrace: Tarracë
           tower: Kullë
+          train_station: Stacion hekurudhor
           university: Universiteti për ndërtim
           "yes": Ndërtesë
         highway: 
@@ -541,13 +565,17 @@ aln:
           footway: Rrugë e kambsorve
           ford: Fiord
           gate: Portë
+          living_street: rrugës ku njerëzit jetojnë
+          minor: rrugë të vogla
           motorway: Autostradë
           motorway_junction: Kryqzim per rruge te motorrave
+          motorway_link: rrugë autostradë
           path: Rrugë
           pedestrian: Rruge per kambsore
           platform: Platformë
           primary: Rrugor primar
           primary_link: Rruge kryesore
+          raceway: Gara rrugën automobilave
           residential: Banimi
           road: Rrugë
           secondary: Rruge dytesore
@@ -559,7 +587,10 @@ aln:
           tertiary: Rruge tericiere
           track: Udhë
           trail: Shteg
+          trunk: rrugën kryesore
+          trunk_link: rrugën kryesore
           unclassified: Paklasifikuara Road
+          unsurfaced: Rrugë pa sipërfaqe
         historic: 
           archaeological_site: Arkeologjik Faqes
           battlefield: Fushë beteje
@@ -607,6 +638,7 @@ aln:
           railway: Hekurudhor
           recreation_ground: Zbavitje Ground
           reservoir: Rezervuar
+          residential: Zonë Rezidenciale
           retail: Me pakicë
           village_green: Fshati Green
           vineyard: Vresht
@@ -625,12 +657,12 @@ aln:
           park: Park
           pitch: Fushe e sporteve
           playground: Shesh lojnash
-          recreation_ground: Toke per zbavitje
+          recreation_ground: Veni per zbavitje
           slipway: Mol
           sports_centre: Qendër Sportive
           stadium: Stadium
           swimming_pool: Bazen
-          track: Udhe vrapimi
+          track: traka e vrapimit
           water_park: Park uji
         natural: 
           bay: Gji
@@ -697,29 +729,41 @@ aln:
         railway: 
           abandoned: Braktisur hekurudhave
           construction: Hekurudhave në ndërtim
+          disused: Hekurudhave papërdorur
+          disused_station: Stacioni hekurudhor Historike
           funicular: Me litar hekurudhave
           halt: Trajnimi Stop
           historic_station: Stacioni hekurudhor Historike
           junction: Hekurudhave kryqëzim
           level_crossing: Kalim në nivel
+          light_rail: hekurudhor Lehta
           monorail: Hekurudhë me një shinë
           narrow_gauge: Hekurudhave ngushtë matës
           platform: Platforma e hekurudhave
           preserved: Ruhet hekurudhave
           spur: Hekurudhave nxisë
+          station: Stacion hekurudhor
           subway: Stacioni i metrosë
           subway_entrance: Metro Hyrja
           switch: Hekurudhave Pikët
           tram: Tramvajëve
           tram_stop: Tramvaj Stop
+          yard: depo stacioni hekurudhor
         shop: 
+          alcohol: kiosk
           apparel: Veshmbathje Shop
+          art: Shitore e kafshëve
           bakery: Dyqan buke
           beauty: Bukuri Shop
           beverages: Pijet Shop
           bicycle: Biciklete Shop
           books: Librari
+          butcher: Kasap
           car: Shitore e Kerreve
+          car_dealer: shitje makine
+          car_parts: pjesë makinash
+          car_repair: riparimin e makinave
+          carpet: dyqan qilim
           charity: Bamirësi Shop
           chemist: Farmacist
           clothes: Shitore e Teshave
@@ -729,35 +773,53 @@ aln:
           copyshop: Copy Shop
           cosmetics: Kozmetikë Shop
           department_store: Departamenti Shitore
+          discount: artikuj zbritje dyqan
           doityourself: Për ta bërë vetë
           drugstore: Farmaci
           dry_cleaning: Pastrimi kimik
           electronics: Elektronikë Shop
+          estate_agent: agjent immobile
+          farm: fermë dyqan
           fashion: Moda Shop
           fish: Shitore e Peshqve
           florist: Luleshitës
           food: Shitore Ushqimore
+          funeral_directors: drejtor funeral
           furniture: Mobilje
           gallery: Galeri
+          garden_centre: Kopshti Qendra
           general: Përgjithshëm Shitore
           gift: Shitore e Dhuratave
           greengrocer: Shitës frutash
           grocery: Dyqan ushqimore
           hairdresser: Floktar
+          hardware: dyqan mjet
+          hifi: dyqan hi-fi
           insurance: Sigurim
           jewelry: Bizhuteri Shop
+          kiosk: kiosk
           laundry: Lavanderi
           mall: Shëtitore
           market: Treg
           mobile_phone: Shop Mobile Phone
+          motorcycle: Shitore e Motorrave
+          music: dyqan muzikë
           newsagent: Stendë gazetash
           optician: Syzabërës
+          organic: Organike dyqan Ushqim
+          outdoor: dyqan në natyrë
           pet: Shitore e kafshëve
+          photo: dyqan fotografik
           salon: Sallon
+          shoes: dyqan këpucësh
+          shopping_centre: Qendra tregtare
           sports: Sport Dyqani
+          stationery: dyqan shkrimi
           supermarket: Supermarket
           toys: Shitore e Lojnave
           travel_agency: Agjenci Turistike
+          video: dyqan video
+          wine: kiosk
         tourism: 
           alpine_hut: Vikendice
           artwork: Puna artistike
@@ -782,6 +844,7 @@ aln:
         waterway: 
           boatyard: Kantier detar
           canal: Kanal
+          connector: lidhës lumë i lundrueshëm
           dam: Pendë
           derelict_canal: Kanali i braktisur
           ditch: Hendek
@@ -789,10 +852,13 @@ aln:
           drain: Kullon
           lock: Bllokoj
           lock_gate: Mbylle Porta
+          mineral_spring: ujë mineral burim
           mooring: Ankorim
           rapids: Pragje të lumit
           river: Lum
+          riverbank: banka e lumit
           stream: Lumë
+          wadi: luginë
           water_point: Pika e ujit
           waterfall: Ujëvarë
           weir: Pendë
@@ -861,13 +927,13 @@ aln:
   license_page: 
     foreign: 
       english_link: origjinal anglisht
-      text: Në ni ngjarje të ni konflitkti me faqe e përkthyme dhe {{english_original_link}}, Faqja anglisht ka përparsi
+      text: Në ni ngjarje të ni konflikti me faqen e përkthyme dhe {{english_original_link}}, faqja anglisht ka përparsi
       title: Rreth kti përkthimi
     legal_babble: " <h2> Copyright </h2>\n<p>\n   OpenStreetMap është <i> dhënat e hapur </ i>, të licencuar sipas <a\n   href = \"http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/\"> Creative\n   Commons Attribution-ShareAlike 2,0 </ a licencës> (CC-BY-SA).\n</ P>\n<p>\n  Ju jeni të lirë ta kopjoni, shpërndani, përcjell dhe përshtatur hartat tona\n  dhe të dhënat, për aq kohë sa ju e kreditit OpenStreetMap e saj\n  kontribuesve. Nëse ju ndryshoni ose me ndërtimin e hartave tona ose të dhëna, ju\n  mund të shpërndani rezultat vetëm në bazë të licencës të njëjtën.\n  <Plotë një\n  href = \"http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode\"> ligjore\n  <Kod / a> shpjegon të drejtat tuaja dhe të përgjegjësive.\n</ P>\n\n> <h3> Si të kreditit OpenStreetMap </ h3\n<p>\n  Nëse jeni duke përdorur harta imazhe OpenStreetMap, ne kërkojmë që\n  kreditit tuaj lexon të paktën \"© OpenStreetMap\n  kontribuesit, CC-BY-SA \". Nëse jeni duke përdorur të dhëna vetëm në hartë,\n  ne kerkojme \"Organizimi i të dhënave © kontribuesit OpenStreetMap,\n  CC-BY-SA \".\n</ P>\n<p>\n  Ku të jetë e mundur, duhet të jetë OpenStreetMap hyperlinked në <a\n  href = \"http://www.openstreetmap.org/\"> http://www.openstreetmap.org/ </ a>\n  dhe CC-BY-SA për <a\n  href = \"http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/\"> http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/ </ a>. Nëse\n  ju jeni duke përdorur një të mesme, ku lidhjet nuk janë të mundshme (p.sh. një\n  shtypura punë), ne ju sugjerojmë lexuesit tuaj të drejtpërdrejtë të\n  www.openstreetmap.org (ndoshta duke zgjeruar\n  'OpenStreetMap' në këtë adresë të plotë) dhe të\n  www.creativecommons.org.\n</ P>\n\n<h3> Gjetja <më shumë / h3>\n<p>\n  Lexo më shumë lidhje me përdorimin e të dhënave tona në <a\n  href = \"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Legal_FAQ\"> Ligjore\n  FAQ </ a>.\n</ P>\n<p>\n  OSM janë kontribuesit kujtoi kurrë për të shtuar të dhënat nga ndonjë\n  Burime copyright (p.sh. Google Maps apo të shtypura harta) pa\n  lejen shprehimisht nga mbajtësit të drejtën e autorit.\n</ P>\n<p>\n  Edhe pse OpenStreetMap është e hapur të dhëna, ne nuk mund të sigurojë një\n  pa-e-ngarkuar hartë API për zhvilluesit e palëve të treta.\n\n  Shiko <a href=\"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/API_usage_policy\"> tonë API Perdorimi Politika </ a>,\n  <a href=\"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Tile_usage_policy\"> tjegull Perdorimi Politika </ a>\n  dhe <a href=\"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Nominatim#Usage_Policy\"> Nominatim Perdorimi Politika </ a>.\n</ P>\n\n<h3> kontribuesit tona </ h3>\n<p>\n  licencë CC-BY-SA jonë kërkon që ju të \"japin origjinal\n  Author kredi të arsyeshme për të mesëm ose të thotë Ti je\n  shfrytëzuar \". Individuale mappers OSM nuk kërkojnë një\n  kreditit mbi dhe më lart që të \"OpenStreetMap\n  kontribuesit \", por kur të dhënat nga një hartës kombëtare\n  agjenci ose burim kryesor ka qenë i përfshirë në\n  OpenStreetMap, ai mund të jetë e arsyeshme për kredi nga ana e tyre direkt\n  riprodhimin e kreditit e tyre apo duke i lidhur me të në këtë faqe.\n</ P>\n\n<! -\nInformacion për redaktorët faqe\n\nNë vijim lista vetëm ato organizata që kërkojnë pushtet\nsi kusht për të dhënat e tyre duke u përdorur në OpenStreetMap. Kjo nuk është një\nkatalogun e përgjithshme të importit, dhe nuk duhet të përdoret vetëm kur\natribuohet është e nevojshme në përputhje me licencën e importuar\ntë dhënave.\n\nÇdo Futjet këtu duhet të diskutohet me sysadmins OSM parë.\n->\n\nid=\"contributors\"> <ul\n   <li> <strong> Australi </ strong>: Përmban të dhëna të bazuara periferi\n   në Zyra Australiane e Statistikave të dhënave. </ li>\n   <li> <strong> Kanada </ strong>: Përmban të dhëna nga\n   GeoBase ®, GeoGratis (© Departamenti i Natyrore\n   Burimet Kanada), CanVec (Departamenti i Natyrore ©\n   Burimet Kanada), dhe StatCan (Divizioni Gjeografia,\n   Statistika Kanada). </ Li>\n   <li> <strong> Zelanda e Re </ strong>: Përmban të dhëna me burim nga\n   Zelanda e Re Toka e informacionit. Crown Copyright rezervuara. </ Li>\n   <li> <strong> Mbretëria e Bashkuar </ strong>: Përmban të pajisjeve\n   Anketa të dhënat © Crown copyright bazës së të dhënave dhe të drejtë\n   2010. </ Li>\n</> Ul\n\n<p>\n  Përfshirja e të dhënave në OpenStreetMap nuk do të thotë që origjinal\n  dhënave miraton ofrues OpenStreetMap, ofron çdo garanci ose\n  pranon ndonjë përgjegjësi.\n</ P>"
     native: 
-      mapping_link: Fillo hatrografimin
+      mapping_link: fillo hartografimin
       native_link: THIS_LANGUAGE_NAME_HERE verzion
-      text: Ju po shihni versioni në gjuhën shqipe të faqes autorit. Ju mund të shkoni në {{native_link}} të kësaj faqe, ose ju mund të ndaluar leximin në lidhje me të drejtën e autorit dhe {{mapping_link}}
+      text: Ju jeni tu e kshyr versionin në gjuhën shqipe të faqes së autorit. Ju muni me shku në {{native_link}} të kësaj faqe, ose ju muni mos me lexu në lidhje me të drejtën e autorit dhe {{mapping_link}}
       title: Rreth ksaj faqeje
   message: 
     delete: 
@@ -1051,7 +1117,7 @@ aln:
       support_url: Asistenca URL
       url: URL Kryesore Aplikimi
     index: 
-      application: Emri Aplikimi
+      application: Emri i Aplikacionit
       issued_at: Lëshuar në
       list_tokens: "Argumentet e mëposhtme janë lëshuar për aplikimet në emrin tuaj:"
       my_apps: Aplikime Klienti im
@@ -1174,7 +1240,7 @@ aln:
         heading: Legjenda për z{{zoom_level}}
     search: 
       search: Kërko
-      search_help: "shembuj: &#39;Alkmaar&#39;, &#39;Regent Street, Cambridge&#39;, &#39;CB2 5AQ&#39;, ose &#39;zyrat e postës pranë Lünen&#39; <a href='http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Search'>shembuj më shumë ...</a>"
+      search_help: "shembuj: 'Alkmaar', 'Regent Street, Cambridge', 'CB2 5AQ', ose 'zyrat e postës pranë Lünen' <a href='http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Search'>shembuj më shumë ...</a>"
       submit_text: Shkoj
       where_am_i: Ku jom une?
       where_am_i_title: Përshkruje lokacionin e tanishëm tuj e përdor makinën kërkuese
@@ -1186,7 +1252,7 @@ aln:
       friendly: "%e %B %Y te %H:%M"
   trace: 
     create: 
-      trace_uploaded: E dhana jote GPX asht ngarkue edhe osht ka pret futojen en databazë. Kjo yakonisht ndodhë mrena gjysë ore, dhe ni imellë vjen te ti en fund të përfundimit
+      trace_uploaded: E dhana jote GPX asht ngarkue edhe osht ka pret futjen en databazë. Kjo zakonisht ndodhë mrena gjysë ore, dhe ni email vjen te ti en fund të përfundimit
       upload_trace: Ngarkoj tdhanat e GPS-it
     delete: 
       scheduled_for_deletion: Gjurma u parapa për fshirje
@@ -1199,7 +1265,7 @@ aln:
       map: harta
       owner: "Pronari:"
       points: "Pikët:"
-      save_button: Ruaj ndryshimet
+      save_button: Ruaj Ndryshimet
       start_coord: "Fillo kordinatën:"
       tags: "Etiketat:"
       tags_help: Presje e kufizume
@@ -1208,7 +1274,7 @@ aln:
       visibility: "Dukshmënia:"
       visibility_help: Çka do me than kjo?
     list: 
-      public_traces: Të dhanat publike të GPS-IT
+      public_traces: Të dhanat publike të GPS-it
       public_traces_from: Të dhana publike të GPS-it pej {{user}}
       tagged_with: " e etikume me {{tags}}"
       your_traces: Të dhanat e GPS-it
@@ -1226,11 +1292,11 @@ aln:
     trace: 
       ago: "{{time_in_words_ago}} përpara"
       by: nga
-      count_points: "{{count}} piket"
+      count_points: "{{count}} pikët"
       edit: ndrysho
       edit_map: Ndryshoje Harten
       identifiable: E identifikueshme
-      in: ne
+      in: në
       map: harta
       more: ma shumë
       pending: NË PRITJE
@@ -1245,14 +1311,14 @@ aln:
       tags: Etiketat
       tags_help: Presje e kufizume
       upload_button: Ngarko
-      upload_gpx: Ngarko nje skead GPX
+      upload_gpx: Ngarko një skedar GPX
       visibility: Dukshmënia
       visibility_help: çka do me than kjo?
     trace_header: 
       see_all_traces: Kshyri kejt të dhanat
       see_just_your_traces: Shikoj vetëm të dhanat tuja, ose ngarkoje një të dhanë
       see_your_traces: Shikoj kejt të dhanat tuja
-      traces_waiting: Ju keni {{count}}  të dhëna  duke pritur për tu  ngrarkuar.Ju lutem pritni deri sa të përfundoj ngarkimi përpara se me ngarku tjetër gjë, pra që mos me blloku rradhën për përdoruesit e tjerë.
+      traces_waiting: Ju keni {{count}} të dhëna duke pritur për tu ngrarkuar.Ju lutem pritni deri sa të përfundoj ngarkimi përpara se me ngarku tjetër gjë, pra që mos me blloku rradhën për përdoruesit e tjerë.
     trace_optionals: 
       tags: Etiketat
     trace_paging_nav: 
@@ -1358,6 +1424,7 @@ aln:
       please login: Ju lutemi kyçnu ose {{create_user_link}}.
       remember: "Kujtom mu:"
       title: Kyçu
+      webmaster: webmaster
     logout: 
       heading: Dil nga OpenStreetMap
       logout_button: Dil
@@ -1415,6 +1482,7 @@ aln:
       body: "<p>\n  Me na fal, por llogaria juaj automatikisht osht suspendu\n  për shkak të aktivitetit të dyshimt.\n</p>\n<p>\n  Ky vendim së shpejti ka mu rishiku prej një administratori, ose\n  ju muni me kontaktu me {{webmaster}} nëse doni me diskutu ma shumë.\n</p>"
       heading: Llogaria u Suspendu
       title: Llogaria u Suspendu
+      webmaster: webmaster
     terms: 
       agree: Pajtohem
       consider_pd: Unë e konsideroj kontributet e mia të jenë në domenin publik
@@ -1424,9 +1492,9 @@ aln:
       legale_names: 
         france: Franca
         italy: Italia
-        rest_of_world: Shumica e botes
+        rest_of_world: Pjesa tjetër e botës
       legale_select: "Ju lutem zgjidhni vendin tuaj të banimit:"
-      press accept button: Ju lutem lexoni marrëveshjen me poshte dhe shtypni butonin bien dakord për të krijuar llogarinë tuaj.
+      press accept button: Ju lutem lexoni marrëveshjen më poshtë dhe shtypni butonin e pranimit për të krijuar llogarinë tuaj.
     view: 
       activate_user: aktivizo kët shfrytezues
       add as friend: shtoje si shoq
@@ -1550,11 +1618,11 @@ aln:
       time_future: Ky bllok do të përfundojë në {{time}}.
       title: Revokimin e bllokuar në {{block_on}}
     show: 
-      back: Shiko të gjitha blloqet e
+      back: Shiko të gjitha blloqet
       confirm: A jeni i sigurt?
       edit: Redaktoj
       heading: "{{block_on}} bllokuar nga {{block_by}}"
-      needs_view: Shfrytëzuesi duhet të hyni në para këtë bllok do të fshihet.
+      needs_view: Shfrytëzuesi duhet të hyj para se të fshihet ky bllok.
       reason: "Arsyeja për bllok:"
       revoke: Tërheq!
       revoker: "Revoker:"
@@ -1568,12 +1636,12 @@ aln:
       success: Block përditësuar.
   user_role: 
     filter: 
-      already_has_role: Shfrytzuesi tashme ka ni rol {{role}}.
+      already_has_role: Shfrytzuesi tashmë ka ni rol {{role}}.
       doesnt_have_role: Ky shfrytzeus nuk ka asni rrol {{role}}
-      not_a_role: Ldihja `{{role}}' nuk asht rol valid.
-      not_an_administrator: Veç administratorat munen me pas rol te menaxhimit, dhe ju nuk jeni administrator.
+      not_a_role: Lidhja `{{role}}' nuk asht rol valid.
+      not_an_administrator: Veç administratorat munen me pas rol të menaxhimit, dhe ju nuk jeni administrator.
     grant: 
-      are_you_sure: A jeni i sigurt qe po doni mja dhone rolin `{{role}}' te perdoruesi `{{name}}'?
+      are_you_sure: A jeni i sigurt që po doni mja dhonë rolin `{{role}}' te përdoruesi `{{name}}'?
       confirm: Konfirmo
       fail: Nuk i dha rol tmadh `{{role}}' te perdoruesi `{{name}}'. Ju lutna kontrollone perdoruesin dhe rolin qe a jane te dzte valid.
       heading: Konfirmo dhenjen e rolit