Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / aln.yml
index 41261ad..a7eab37 100644 (file)
@@ -1,51 +1,26 @@
 # Messages for Gheg Albanian (Gegë)
 # Exported from translatewiki.net
 # Messages for Gheg Albanian (Gegë)
 # Exported from translatewiki.net
-# Export driver: syck-pecl
+# Export driver: phpyaml
+# Author: Abijeet Patro
 # Author: Albiona
 # Author: Alket
 # Author: Ardian
 # Author: Fitim
 # Author: Gent
 # Author: Heroid
 # Author: Albiona
 # Author: Alket
 # Author: Ardian
 # Author: Fitim
 # Author: Gent
 # Author: Heroid
+# Author: Kosovastar
+# Author: Macofe
 # Author: Mdupont
 # Author: MicroBoy
 # Author: Nemo bis
 # Author: Mdupont
 # Author: MicroBoy
 # Author: Nemo bis
-aln: 
-  activerecord: 
-    attributes: 
-      diary_comment: 
-        body: Organ
-      diary_entry: 
-        language: Gjuha
-        latitude: Gjerësi
-        longitude: Gjatësi
-        title: Titulli
-        user: Përdorues
-      friend: 
-        friend: Mik
-        user: Përdorues
-      message: 
-        body: Organ
-        recipient: Marrës
-        sender: Dërguesi
-        title: Titulli
-      trace: 
-        description: Përshkrim
-        latitude: Gjerësi
-        longitude: Gjatësi
-        name: Emni
-        public: Publik
-        size: Madhësia
-        user: Përdorues
-        visible: I dukshëm
-      user: 
-        active: Aktiv
-        description: Përshkrimi
-        display_name: Emri Display
-        email: Email
-        languages: Gjuhët
-        pass_crypt: Fjalëkalimi
-    models: 
+# Author: 아라
+---
+aln:
+  time:
+    formats:
+      friendly: '%e %B %Y te %H:%M'
+  activerecord:
+    models:
       acl: Lista Access Control
       changeset: Changeset
       changeset_tag: Changeset Tag
       acl: Lista Access Control
       changeset: Changeset
       changeset_tag: Changeset Tag
@@ -79,339 +54,176 @@ aln:
       way: Mënyrë
       way_node: Nyja Way
       way_tag: Rruga Tag
       way: Mënyrë
       way_node: Nyja Way
       way_tag: Rruga Tag
-  application: 
-    require_cookies: 
-      cookies_needed: Ju duket se kanë cookies aftësi të kufizuara - ju lutemi aktivizoni cookies në browserin tuaj para se të vazhdoni.
-    setup_user_auth: 
-      blocked: qasja juaj në API është bllokuar. Ju lutemi të log-in për ndërfaqe web për të mësuar më shumë.
-  browse: 
-    changeset: 
-      changeset: "Ndryshim: %{id}"
+    attributes:
+      diary_comment:
+        body: Organ
+      diary_entry:
+        user: Përdorues
+        title: Titulli
+        latitude: Gjerësi
+        longitude: Gjatësi
+        language: Gjuha
+      friend:
+        user: Përdorues
+        friend: Mik
+      trace:
+        user: Përdorues
+        visible: I dukshëm
+        name: Emni
+        size: Madhësia
+        latitude: Gjerësi
+        longitude: Gjatësi
+        public: Publik
+        description: Përshkrim
+      message:
+        sender: Dërguesi
+        title: Titulli
+        body: Organ
+        recipient: Marrës
+      user:
+        email: Email
+        active: Aktiv
+        display_name: Emri Display
+        description: Përshkrimi
+        languages: Gjuhët
+        pass_crypt: Fjalëkalimi
+  browse:
+    changeset:
+      title: Ndryshim
       changesetxml: Ndryshim en XML
       changesetxml: Ndryshim en XML
-      feed: 
+      osmchangexml: Ndryshim i OSM-s en XML
+      feed:
         title: Ndryshim %{id}
         title_comment: Ndryshimi %{id} - %{comment}
         title: Ndryshim %{id}
         title_comment: Ndryshimi %{id} - %{comment}
-      osmchangexml: Ndryshim i OSM-s en XML
-      title: Ndryshim
-    changeset_details: 
-      belongs_to: "I përket:"
-      bounding_box: "Baroka e Rrethume:"
-      box: kutia
-      closed_at: "U mshel në:"
-      created_at: "U krijue en:"
-      has_nodes: 
-        one: "Has the following %{count} node:"
-        other: "Has the following %{count} nodes:"
-      has_relations: 
-        one: "Ka pas %{count} lidhje:"
-        other: "Ka pas marrëdhënieve %{count} :"
-      has_ways: 
-        one: "Has the following %{count} way:"
-        other: "Has the following %{count} ways:"
-      no_bounding_box: Nuk ka barok qe osht kon vnu n'kto ndrryshime.
-      show_area_box: Tregoje kutinë e fushës
-    common_details: 
-      changeset_comment: "Komenti :"
-      edited_at: "U ndryshu en:"
-      edited_by: "U ndryshue pej:"
-      in_changeset: "En ndryshimin :"
-      version: "Verzioni:"
-    containing_relation: 
+    relation_member:
+      entry_role: '%{type} %{name} asht si %{role}'
+      type:
+        node: Nyje
+        way: Udhë
+        relation: Lidhje
+    containing_relation:
       entry: Lidhja %{relation_name}
       entry_role: Lidhja %{relation_name} (sikur %{relation_role})
       entry: Lidhja %{relation_name}
       entry_role: Lidhja %{relation_name} (sikur %{relation_role})
-    map: 
-      deleted: U shlye
-      larger: 
-        area: Kqyre zonën n'hartë ma t'madhe
-        node: Kqyre pikën n'hartë ma t'madhe
-        relation: Kqyre lidhjen n'hartë ma t'madhe
-        way: Kqyre udhën n'hartë ma t'madhe
-      loading: Tu u ngarkue...
-    navigation: 
-      all: 
-        next_changeset_tooltip: Tjerat ndryshime
-        next_node_tooltip: Pika tjetēr
-        next_relation_tooltip: Lidhja e ardhshme
-        next_way_tooltip: Rruga tjeter
-        prev_changeset_tooltip: Ndryshimi kalum
-        prev_node_tooltip: Pika e kalume
-        prev_relation_tooltip: Lidhja e kalume
-        prev_way_tooltip: Mnyra e mahershme
-      user: 
-        name_changeset_tooltip: Kshyri ndryshimet prej %{user}
-        next_changeset_tooltip: Tjetri ndryshim prej %{user}
-        prev_changeset_tooltip: Ndryshimi i ma hershēm prej %{user}
-    node: 
-      download_xml: Merre me XML
-      edit: ndrro
-      node: Nyje
-      node_title: "Nyja: %{node_name}"
-      view_history: kqyre historinë
-    node_details: 
-      coordinates: "Koordinatat:"
-      part_of: "Pjesë e:"
-    node_history: 
-      download_xml: Merre me XML
-      node_history: Historia e Pikës
-      node_history_title: "Historia e Pikës: %{node_name}"
-      view_details: kqyri detajet
-    not_found: 
+    not_found:
       sorry: Na vjen keq, %{type} me ID %{id}, nuk mujti me u gjetë.
       sorry: Na vjen keq, %{type} me ID %{id}, nuk mujti me u gjetë.
-      type: 
+      type:
+        node: pikë
+        way: udhë
+        relation: lidhje
         changeset: shka asht ndrrue
         changeset: shka asht ndrrue
+    timeout:
+      sorry: Kerkojme falje, t'dhanunat për %{type} me %{id}, u vanuen shumë për me
+        u rigjetë.
+      type:
         node: pikë
         node: pikë
+        way: rrugë
         relation: lidhje
         relation: lidhje
-        way: udhë
-    paging_nav: 
-      of: pi
-      showing_page: Tu e tregue faqen
-    relation: 
-      download_xml: Shkarkoje XML
-      relation: Lidhja
-      relation_title: "Lidhja: %{relation_name}"
-      view_history: Kshyre historinë
-    relation_details: 
-      members: "Anëtarët:"
-      part_of: "Pjesë e:"
-    relation_history: 
-      download_xml: Merre me XML
-      relation_history: Historia e Lidhjes
-      relation_history_title: "Historia e Lidhjes: %{relation_name}"
-      view_details: kqyri detajet
-    relation_member: 
-      entry_role: "%{type} %{name} asht si %{role}"
-      type: 
-        node: Nyje
-        relation: Lidhje
-        way: Udhë
-    start_rjs: 
-      data_frame_title: Te dhanunat
-      data_layer_name: Të dhanunat
-      details: Detajet
-      edited_by_user_at_timestamp: E ka ndryshue %{user} në %{timestamp}
-      history_for_feature: Historia për %{feature}
+        changeset: shka asht ndryshue
+    start_rjs:
       load_data: Ngarkoji të dhanunat
       load_data: Ngarkoji të dhanunat
-      loaded_an_area_with_num_features: "Ti e ke marrë ni zonë që ka %{num_features} . E do browsera nuk e qesin fort mirë kualitetin e t'dhanunave me ta. Browseri duhet me i kallxue ma pak se 100 t'dhanuna në t'njejtin vakt: me bo diqka tjetër munet me ta ngadalsue browserin. Nëse je i/e sigurtë, nësë don mi pa t'dhanunat, duhesh me klikue ktë pullë."
       loading: Tu u ngarkue...
       loading: Tu u ngarkue...
-      manually_select: Zgjidhe nji fushë tjetër
-      object_list: 
-        api: Rimerre ktë zonë prej API
-        back: Kqyre listën e t'dhanunave
-        details: Detajet
-        heading: Lista e t'dhanunave
-        history: 
-          type: 
-            node: Pika %{id}
-            way: Udha %{id}
-        selected: 
-          type: 
-            node: Pika %{id}
-            way: Rruga %{id}
-        type: 
-          node: Pikë
-          way: Udhë
-      private_user: Përdorues privat
-      show_history: Kqyre Historinë
-      unable_to_load_size: "Nuk kemi muejt me e shfaqë: madhësinë e kutisë %{bbox_size} asht shum e madhe (duhet me kenë ma e vogël se %{max_bbox_size})"
-      wait: Pritni...
-      zoom_or_select: Afroje ose zgedhe zonën n'hartë qe po don me e pa.
-    tag_details: 
-      tags: "Etiketat:"
-      wiki_link: 
+    tag_details:
+      tags: 'Etiketat:'
+      wiki_link:
         key: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key} tag
         tag: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key}=%{value} tag
         key: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key} tag
         tag: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key}=%{value} tag
-      wikipedia_link: "%{page} artikulli nē Wikipedia"
-    timeout: 
-      sorry: Kerkojme falje, t'dhanunat për %{type} me %{id}, u vanuen shumë për me u rigjetë.
-      type: 
-        changeset: shka asht ndryshue
-        node: pikë
-        relation: lidhje
-        way: rrugë
-    way: 
-      download_xml: Shkarko XML
-      edit: ndrro
-      view_history: kqyre historine
-      way: Udhë
-      way_title: "Udhë: %{way_name}"
-    way_details: 
-      also_part_of: 
-        one: edhe kjo asht pjes e udhës %{related_ways}
-        other: edhe kjo asht pjes e udhëve %{related_ways}
-      nodes: "Nyjet:"
-      part_of: "Pjesë e:"
-    way_history: 
-      download_xml: Merre me XML
-      view_details: kqyre n'detaje
-      way_history: Historia e Udhës
-      way_history_title: "Historia e udhës: %{way_name}"
-  changeset: 
-    changeset: 
+      wikipedia_link: '%{page} artikulli nē Wikipedia'
+  changesets:
+    changeset_paging_nav:
+      showing_page: Tu e shfaq faqen %{page}
+      next: Tjetra »
+      previous: «Previous
+    changeset:
       anonymous: Anonim
       anonymous: Anonim
-      big_area: (I madh)
-      no_comment: (Asnjë)
       no_edits: (Nuk ka redaktimet)
       no_edits: (Nuk ka redaktimet)
-      show_area_box: Kqyre Zonen e Barokes
-      still_editing: (hala tu ndryshu)
       view_changeset_details: Shikoni detajet changeset
       view_changeset_details: Shikoni detajet changeset
-    changeset_paging_nav: 
-      next: Tjetra »
-      previous: «Previous
-      showing_page: Tu e shfaq faqen %{page}
-    changesets: 
-      area: Zonë
-      comment: Koment
+    changesets:
       id: ID
       saved_at: Ruhen në
       user: Përdorues
       id: ID
       saved_at: Ruhen në
       user: Përdorues
-    list: 
-      description: Ndryshimet ma të fundit
-      description_bbox: Changesets brenda %{bbox}
-      description_user: Changesets nga %{user}
-      description_user_bbox: Changesets nga %{user} në %{bbox}
-      heading: Changesets
-      heading_bbox: Changesets
-      heading_user: Changesets
-      heading_user_bbox: Changesets
+      comment: Koment
+      area: Zonë
+    index:
       title: Changesets
       title: Changesets
-      title_bbox: Changesets brenda %{bbox}
       title_user: Changesets nga %{user}
       title_user: Changesets nga %{user}
-      title_user_bbox: Changesets nga %{user} në %{bbox}
-  diary_entry: 
-    diary_comment: 
-      comment_from: Komenti prej %{link_user} në %{comment_created_at}
-      confirm: Konfirmo
-      hide_link: Mshefe këtë koment
-    diary_entry: 
-      comment_count: 
-        one: 1 koment
-        other: "%{count} komente"
-      comment_link: Komento në këtë shënim
-      confirm: Konfirmoje
-      edit_link: Ndryshoje qët shënim
-      hide_link: Mshefe qët shënim
-      posted_by: U postu prej %{link_user} më %{created} n'%{language_link}
-      reply_link: Përgjigje për këtë term
-    edit: 
-      body: "Trupi:"
-      language: "Gjuha:"
-      latitude: "Latitude:"
-      location: "Lokacioni:"
-      longitude: "Gjatësi:"
-      marker_text: Vendndodhja Ditari hyrje
-      save_button: Ruje
-      subject: "Titulli:"
-      title: hyrje Edit ditar
+  diary_entries:
+    new:
+      title: Hyrja e re Ditari
+    form:
+      subject: 'Titulli:'
+      body: 'Trupi:'
+      language: 'Gjuha:'
+      location: 'Lokacioni:'
+      latitude: 'Latitude:'
+      longitude: 'Gjatësi:'
       use_map_link: Harta e përdorimit
       use_map_link: Harta e përdorimit
-    feed: 
-      all: 
-        description: Shënimet mat fundit të ditarit nga anëtarët e OpenStreetMap
-        title: hyra OpenStreetMap ditar
-      language: 
-        description: shënimeve ditar nga përdoruesit e fundit të OpenStreetMap në %{language_name}
-        title: shënimet në ditar OpenStreetMap në %{language_name}
-      user: 
-        description: shënimet e fundit OpenStreetMap ditar nga %{user}
-        title: hyra OpenStreetMap ditar për %{user}
-    list: 
+    index:
+      title: ditarë Përdorues ,
+      user_title: Ditari i %{user}
       in_language_title: Shënimet e Ditarit në %{language}
       new: Hyrja e re Ditari
       new_title: Shkruaj një hyrje e re në ditarin tuaj përdorues
       in_language_title: Shënimet e Ditarit në %{language}
       new: Hyrja e re Ditari
       new_title: Shkruaj një hyrje e re në ditarin tuaj përdorues
-      newer_entries: Shënimet Ma Të Reja
       no_entries: Nuk ka shënime në ditar
       no_entries: Nuk ka shënime në ditar
+      recent_entries: 'shënimet e fundit ditar:'
       older_entries: Shënimet e Vjetra
       older_entries: Shënimet e Vjetra
-      recent_entries: "shënimet e fundit ditar:"
-      title: ditarë Përdorues ,
-      user_title: Ditari i %{user}
-    location: 
-      edit: Ndrysho
-      location: "Lokacioni:"
-      view: Kshyre
-    new: 
-      title: Hyrja e re Ditari
-    no_such_entry: 
-      body: Me na fal, por nuk ka shënim në ditar ose koment me id %{id}. Ju lutem shihni drejtshkrimin, ose lidhja që keni kliku asht gabim.
-      heading: "Nuk ka shënim me id: %{id}"
-      title: Nuk ka hyrje të tilla ditar
-    view: 
+      newer_entries: Shënimet Ma Të Reja
+    edit:
+      title: hyrje Edit ditar
+      marker_text: Vendndodhja Ditari hyrje
+    show:
+      title: ditari i %{user} | %{title}
+      user_title: ditari i %{user}
       leave_a_comment: Lene naj koment
       leave_a_comment: Lene naj koment
+      login_to_leave_a_comment: '%{login_link} për me lon koment'
       login: Hyrje
       login: Hyrje
-      login_to_leave_a_comment: "%{login_link} për me lon koment"
       save_button: Ruje
       save_button: Ruje
-      title: ditari i %{user} | %{title}
-      user_title: ditari i %{user}
-  export: 
-    start: 
-      add_marker: Shto ni shenues en harte
-      area_to_export: Zona për Eksport
-      embeddable_html: HTML e trupzueshme
-      export_button: Eksporto
-      export_details: T'dhanat e OpenStreetMap jan te licensume nën <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.0 license</a>.
-      format: Formati
-      format_to_export: Formati për Eksport
-      image_size: Madhsia e Imazhit
-      latitude: "Lat:"
-      licence: Licensa
-      longitude: "Lon:"
-      manually_select: Manualisht zgedhe ni zon te ndryshme
-      max: maks
-      options: Opcionet
-      osm_xml_data: OpenStreetMap XML të dhana
-      output: Outputi
-      paste_html: Fute HTML për me ngjit në web sajt
-      scale: Shkallë
-      too_large: 
-        body: Kjo zonë është shum e madhe që të eksportohet si XML në OpenStreetMap. Të lutna afroje ma ngat ose mere një zonë ma të vogel.
-        heading: Zona shumë e madhe
-      zoom: Zmadho
-    start_rjs: 
-      add_marker: Shto ni isharet ne hart
-      change_marker: Ndrysho poziten e isharetit
-      click_add_marker: Kliko ne hart per me shenu ni isharet.
-      drag_a_box: Kape ni kuti në hart për me qit te zona e selektume
-      export: Eksporto
-      manually_select: Manualisht zgedhe ni zon t'ndryshme
-      view_larger_map: Shihe Hartën Ma t'Madhe
-  geocoder: 
-    description: 
-      title: 
-        geonames: Lokacioni prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
-        osm_nominatim: Lokacioni prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap Nominatim</a>
-      types: 
-        cities: Qytetet
-        places: Places
-        towns: Qytetet
-    direction: 
-      east: lindja
-      north: veriu
-      north_east: veri-lindje
-      north_west: veri-perendim
-      south: jug
-      south_east: jug-lindje
-      south_west: jug-perëndim
-      west: perëndim
-    distance: 
-      one: rreth 1km
-      other: rreth %{count}km
-      zero: ma pak se 1km
-    results: 
-      more_results: Më shumë rezultate
-      no_results: Nuk është gjetur asnjë rezultat
-    search: 
-      title: 
+    no_such_entry:
+      title: Nuk ka hyrje të tilla ditar
+      heading: 'Nuk ka shënim me id: %{id}'
+      body: Me na fal, por nuk ka shënim në ditar ose koment me id %{id}. Ju lutem
+        shihni drejtshkrimin, ose lidhja që keni kliku asht gabim.
+    diary_entry:
+      posted_by: U postu prej %{link_user} më %{created} n'%{language_link}
+      comment_link: Komento në këtë shënim
+      reply_link: Përgjigje për këtë term
+      comment_count:
+        one: 1 koment
+        other: '%{count} komente'
+      edit_link: Ndryshoje qët shënim
+      hide_link: Mshefe qët shënim
+      confirm: Konfirmoje
+    diary_comment:
+      comment_from: Komenti prej %{link_user} në %{comment_created_at}
+      hide_link: Mshefe këtë koment
+      confirm: Konfirmo
+    location:
+      location: 'Lokacioni:'
+      view: Kshyre
+      edit: Ndrysho
+    feed:
+      user:
+        title: hyra OpenStreetMap ditar për %{user}
+        description: shënimet e fundit OpenStreetMap ditar nga %{user}
+      language:
+        title: shënimet në ditar OpenStreetMap në %{language_name}
+        description: shënimeve ditar nga përdoruesit e fundit të OpenStreetMap në
+          %{language_name}
+      all:
+        title: hyra OpenStreetMap ditar
+        description: Shënimet mat fundit të ditarit nga anëtarët e OpenStreetMap
+  geocoder:
+    search:
+      title:
+        latlon: Rezultatet prej <a href="http://openstreetmap.org/">Internal</a>
         ca_postcode: Rezultatet prej <a href="http://geocoder.ca/">Geocoder.CA</a>
         ca_postcode: Rezultatet prej <a href="http://geocoder.ca/">Geocoder.CA</a>
+        osm_nominatim: Rezultatet prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap
+          Nominatim</a>
         geonames: Rezultatet prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
         geonames: Rezultatet prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
-        latlon: Rezultatet prej <a href="http://openstreetmap.org/">Internal</a>
-        osm_nominatim: Rezultatet prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap Nominatim</a>
-        uk_postcode: Rezultatet prej <a href="http://www.npemap.org.uk/">NPEMap / FreeThe Postcode</a>
-        us_postcode: Rezultatet prej <a href="http://geocoder.us/">Geocoder.us</a>
-    search_osm_nominatim: 
-      prefix: 
-        amenity: 
-          airport: Airoport
+    search_osm_nominatim:
+      prefix:
+        amenity:
           arts_centre: Art Qendra
           atm: Bankomat
           arts_centre: Art Qendra
           atm: Bankomat
-          auditorium: sallë muzikë
           bank: Banka
           bar: Bar
           bench: Stol
           bank: Banka
           bar: Bar
           bench: Stol
@@ -427,42 +239,30 @@ aln:
           casino: Kazino
           cinema: Kinema
           clinic: Klinikë
           casino: Kazino
           cinema: Kinema
           clinic: Klinikë
-          club: Klub
           college: Kolegj
           community_centre: ndërtimin e qendrës së komunitetit
           courthouse: Ndërtesë e gjyqit
           crematorium: Krematorium
           dentist: Mjeku i dhomve
           doctors: Mjekët
           college: Kolegj
           community_centre: ndërtimin e qendrës së komunitetit
           courthouse: Ndërtesë e gjyqit
           crematorium: Krematorium
           dentist: Mjeku i dhomve
           doctors: Mjekët
-          dormitory: Konvikt
           drinking_water: Pirja e ujit
           driving_school: Auto shkollë
           embassy: Ambasada
           drinking_water: Pirja e ujit
           driving_school: Auto shkollë
           embassy: Ambasada
-          emergency_phone: Urgjencës Phone
           fast_food: Ushqim I shpejtë
           ferry_terminal: Terminali i Trageteve
           fast_food: Ushqim I shpejtë
           ferry_terminal: Terminali i Trageteve
-          fire_hydrant: Zjarri hydrant
           fire_station: Zjarrëfiksat
           fountain: Burim
           fuel: Lëndë djegëse
           grave_yard: Varrezë
           fire_station: Zjarrëfiksat
           fountain: Burim
           fuel: Lëndë djegëse
           grave_yard: Varrezë
-          gym: Qendra Kalitje fizike / palestër
-          hall: Sallë
-          health_centre: Qendër e Shëndetësore
           hospital: Spital
           hospital: Spital
-          hotel: Hotel
           hunting_stand: Gjuetia Stand
           ice_cream: Akullore
           kindergarten: Kopshti i fëmijëve
           library: Bibliotekë
           hunting_stand: Gjuetia Stand
           ice_cream: Akullore
           kindergarten: Kopshti i fëmijëve
           library: Bibliotekë
-          market: Treg
           marketplace: Treg
           marketplace: Treg
-          mountain_rescue: jashtëzakonshme mal shpëtimit
           nightclub: Night Club
           nightclub: Night Club
-          nursery: Fidanishte
           nursing_home: shtëpi pleqsh
           office: Zyrë
           nursing_home: shtëpi pleqsh
           office: Zyrë
-          park: Park
           parking: Parking
           pharmacy: Barnatore
           place_of_worship: Vendi i Adhurimi
           parking: Parking
           pharmacy: Barnatore
           place_of_worship: Vendi i Adhurimi
@@ -473,8 +273,6 @@ aln:
           prison: Burg
           pub: Pijetore
           public_building: Publike Ndërtimi
           prison: Burg
           pub: Pijetore
           public_building: Publike Ndërtimi
-          public_market: Tregu Publik
-          reception_area: Zona e pritjes
           recycling: Pika riciklimit
           restaurant: Restorant
           retirement_home: Daljes në pension Home
           recycling: Pika riciklimit
           restaurant: Restorant
           retirement_home: Daljes në pension Home
@@ -482,10 +280,8 @@ aln:
           school: Shkoll
           shelter: Strehim
           shop: Shitore
           school: Shkoll
           shelter: Strehim
           shop: Shitore
-          shopping: Pazar
           social_club: klub shoqërore
           studio: Studio
           social_club: klub shoqërore
           studio: Studio
-          supermarket: Supermarket
           taxi: Taxi
           telephone: Telefon Publik
           theatre: Teatër
           taxi: Taxi
           telephone: Telefon Publik
           theatre: Teatër
@@ -496,24 +292,21 @@ aln:
           veterinary: Kirurgji Veterinare
           village_hall: Fshati Hall
           waste_basket: Mbeturinat Shporta
           veterinary: Kirurgji Veterinare
           village_hall: Fshati Hall
           waste_basket: Mbeturinat Shporta
-          wifi: WiFi Hyrje
           youth_centre: Qendër Rinore
           youth_centre: Qendër Rinore
-        boundary: 
+        boundary:
           administrative: Administrative kufitare
           administrative: Administrative kufitare
-        building: 
+        building:
           "yes": Ndërtesë
           "yes": Ndërtesë
-        highway: 
+        highway:
           bridleway: Rruge pa osfallt
           bus_guideway: Lane udhëzoi Autobuseve
           bus_stop: Stacion i autobusave
           bridleway: Rruge pa osfallt
           bus_guideway: Lane udhëzoi Autobuseve
           bus_stop: Stacion i autobusave
-          byway: Rruge ansore
           construction: Highway nën ndërtim
           cycleway: Rruge per biciklla
           emergency_access_point: Pike Hyrje e urgjencës
           footway: Rrugë e kambsorve
           ford: Fiord
           living_street: rrugës ku njerëzit jetojnë
           construction: Highway nën ndërtim
           cycleway: Rruge per biciklla
           emergency_access_point: Pike Hyrje e urgjencës
           footway: Rrugë e kambsorve
           ford: Fiord
           living_street: rrugës ku njerëzit jetojnë
-          minor: rrugë të vogla
           motorway: Autostradë
           motorway_junction: Kryqzim per rruge te motorrave
           motorway_link: rrugë autostradë
           motorway: Autostradë
           motorway_junction: Kryqzim per rruge te motorrave
           motorway_link: rrugë autostradë
@@ -530,15 +323,13 @@ aln:
           service: Rruge sherbimi
           services: Autostradë Sherbime
           steps: Hapat
           service: Rruge sherbimi
           services: Autostradë Sherbime
           steps: Hapat
-          stile: Hekur
           tertiary: Rruge tericiere
           track: Udhë
           trail: Shteg
           trunk: rrugën kryesore
           trunk_link: rrugën kryesore
           unclassified: Paklasifikuara Road
           tertiary: Rruge tericiere
           track: Udhë
           trail: Shteg
           trunk: rrugën kryesore
           trunk_link: rrugën kryesore
           unclassified: Paklasifikuara Road
-          unsurfaced: Rrugë pa sipërfaqe
-        historic: 
+        historic:
           archaeological_site: Arkeologjik Faqes
           battlefield: Fushë beteje
           boundary_stone: Kufitare Stone
           archaeological_site: Arkeologjik Faqes
           battlefield: Fushë beteje
           boundary_stone: Kufitare Stone
@@ -551,13 +342,12 @@ aln:
           memorial: Përkujtim
           mine: Imi
           monument: Monument
           memorial: Përkujtim
           mine: Imi
           monument: Monument
-          museum: Muze
           ruins: Gërmadhe
           tower: Kullë
           wayside_cross: Buzë rruge Kryqi
           wayside_shrine: Buzë rruge tempullin
           wreck: Mbytet
           ruins: Gërmadhe
           tower: Kullë
           wayside_cross: Buzë rruge Kryqi
           wayside_shrine: Buzë rruge tempullin
           wreck: Mbytet
-        landuse: 
+        landuse:
           allotments: Ndarje
           basin: Pellgut
           brownfield: Brownfield Toka
           allotments: Ndarje
           basin: Pellgut
           brownfield: Brownfield Toka
@@ -576,9 +366,6 @@ aln:
           meadow: Livadh
           military: Zonë Ushtarake
           mine: Imi
           meadow: Livadh
           military: Zonë Ushtarake
           mine: Imi
-          nature_reserve: Natyra Rezervat
-          park: Park
-          piste: Piste
           quarry: Gurore
           railway: Hekurudhor
           recreation_ground: Zbavitje Ground
           quarry: Gurore
           railway: Hekurudhor
           recreation_ground: Zbavitje Ground
@@ -587,9 +374,7 @@ aln:
           retail: Me pakicë
           village_green: Fshati Green
           vineyard: Vresht
           retail: Me pakicë
           village_green: Fshati Green
           vineyard: Vresht
-          wetland: Ligatinore
-          wood: Druri
-        leisure: 
+        leisure:
           beach_resort: hoteli në plazh
           common: Toke e njejte
           fishing: Zone peshkimi
           beach_resort: hoteli në plazh
           common: Toke e njejte
           fishing: Zone peshkimi
@@ -609,15 +394,13 @@ aln:
           swimming_pool: Bazen
           track: traka e vrapimit
           water_park: Park uji
           swimming_pool: Bazen
           track: traka e vrapimit
           water_park: Park uji
-        natural: 
+        natural:
           bay: Gji
           beach: Pllazh
           cape: Kep
           cave_entrance: Shpella Hyrja
           bay: Gji
           beach: Pllazh
           cape: Kep
           cave_entrance: Shpella Hyrja
-          channel: Kanal
           cliff: Shkamb
           crater: Krater
           cliff: Shkamb
           crater: Krater
-          feature: Veçuni
           fell: Moqal
           fjord: Fiord
           geyser: Gejzer
           fell: Moqal
           fjord: Fiord
           geyser: Gejzer
@@ -633,11 +416,9 @@ aln:
           point: Pike
           reef: shkambinj nënujore
           ridge: Kreshtë
           point: Pike
           reef: shkambinj nënujore
           ridge: Kreshtë
-          river: Lum
           rock: Gur
           scree: Rrëpirë me gurë të rrzum
           scrub: Kaçubë
           rock: Gur
           scree: Rrëpirë me gurë të rrzum
           scrub: Kaçubë
-          shoal: Cekt
           spring: Pranverë
           strait: Ngushticë
           tree: Pemë
           spring: Pranverë
           strait: Ngushticë
           tree: Pemë
@@ -645,10 +426,8 @@ aln:
           volcano: Vullkan
           water: Ujë
           wetland: Lagunat
           volcano: Vullkan
           water: Ujë
           wetland: Lagunat
-          wetlands: Lagunat
           wood: Dru
           wood: Dru
-        place: 
-          airport: Aeroport
+        place:
           city: Qyteti
           country: Veni
           county: Qark
           city: Qyteti
           country: Veni
           county: Qark
@@ -659,7 +438,6 @@ aln:
           island: Ishull
           islet: Ishull
           locality: Lokalitet
           island: Ishull
           islet: Ishull
           locality: Lokalitet
-          moor: Knete
           municipality: Komuna
           postcode: Post kodi
           region: Regjioni
           municipality: Komuna
           postcode: Post kodi
           region: Regjioni
@@ -670,14 +448,12 @@ aln:
           town: Veni
           unincorporated_area: Zone e painkorpuruar
           village: Fshati
           town: Veni
           unincorporated_area: Zone e painkorpuruar
           village: Fshati
-        railway: 
+        railway:
           abandoned: Braktisur hekurudhave
           construction: Hekurudhave në ndërtim
           disused: Hekurudhave papërdorur
           abandoned: Braktisur hekurudhave
           construction: Hekurudhave në ndërtim
           disused: Hekurudhave papërdorur
-          disused_station: Stacioni hekurudhor Historike
           funicular: Me litar hekurudhave
           halt: Trajnimi Stop
           funicular: Me litar hekurudhave
           halt: Trajnimi Stop
-          historic_station: Stacioni hekurudhor Historike
           junction: Hekurudhave kryqëzim
           level_crossing: Kalim në nivel
           light_rail: hekurudhor Lehta
           junction: Hekurudhave kryqëzim
           level_crossing: Kalim në nivel
           light_rail: hekurudhor Lehta
@@ -692,8 +468,7 @@ aln:
           switch: Hekurudhave Pikët
           tram: Tramvajëve
           tram_stop: Tramvaj Stop
           switch: Hekurudhave Pikët
           tram: Tramvajëve
           tram_stop: Tramvaj Stop
-          yard: depo stacioni hekurudhor
-        shop: 
+        shop:
           alcohol: kiosk
           art: Shitore e kafshëve
           bakery: Dyqan buke
           alcohol: kiosk
           art: Shitore e kafshëve
           bakery: Dyqan buke
@@ -736,7 +511,6 @@ aln:
           hairdresser: Floktar
           hardware: dyqan mjet
           hifi: dyqan hi-fi
           hairdresser: Floktar
           hardware: dyqan mjet
           hifi: dyqan hi-fi
-          insurance: Sigurim
           jewelry: Bizhuteri Shop
           kiosk: kiosk
           laundry: Lavanderi
           jewelry: Bizhuteri Shop
           kiosk: kiosk
           laundry: Lavanderi
@@ -751,9 +525,7 @@ aln:
           outdoor: dyqan në natyrë
           pet: Shitore e kafshëve
           photo: dyqan fotografik
           outdoor: dyqan në natyrë
           pet: Shitore e kafshëve
           photo: dyqan fotografik
-          salon: Sallon
           shoes: dyqan këpucësh
           shoes: dyqan këpucësh
-          shopping_centre: Qendra tregtare
           sports: Sport Dyqani
           stationery: dyqan shkrimi
           supermarket: Supermarket
           sports: Sport Dyqani
           stationery: dyqan shkrimi
           supermarket: Supermarket
@@ -761,7 +533,7 @@ aln:
           travel_agency: Agjenci Turistike
           video: dyqan video
           wine: kiosk
           travel_agency: Agjenci Turistike
           video: dyqan video
           wine: kiosk
-        tourism: 
+        tourism:
           alpine_hut: Vikendice
           artwork: Puna artistike
           attraction: Qef
           alpine_hut: Vikendice
           artwork: Puna artistike
           attraction: Qef
@@ -774,18 +546,15 @@ aln:
           hostel: Bujtine
           hotel: Hotel
           information: Informacione
           hostel: Bujtine
           hotel: Hotel
           information: Informacione
-          lean_to: Strehore
           motel: Motel
           museum: Muze
           picnic_site: Vend per Piknik
           theme_park: Park i lojnave
           motel: Motel
           museum: Muze
           picnic_site: Vend per Piknik
           theme_park: Park i lojnave
-          valley: Lugine
           viewpoint: Pike shikimi
           zoo: Kopsht Zoologjik
           viewpoint: Pike shikimi
           zoo: Kopsht Zoologjik
-        waterway: 
+        waterway:
           boatyard: Kantier detar
           canal: Kanal
           boatyard: Kantier detar
           canal: Kanal
-          connector: lidhës lumë i lundrueshëm
           dam: Pendë
           derelict_canal: Kanali i braktisur
           ditch: Hendek
           dam: Pendë
           derelict_canal: Kanali i braktisur
           ditch: Hendek
@@ -793,763 +562,888 @@ aln:
           drain: Kullon
           lock: Bllokoj
           lock_gate: Mbylle Porta
           drain: Kullon
           lock: Bllokoj
           lock_gate: Mbylle Porta
-          mineral_spring: ujë mineral burim
           mooring: Ankorim
           rapids: Pragje të lumit
           river: Lum
           mooring: Ankorim
           rapids: Pragje të lumit
           river: Lum
-          riverbank: banka e lumit
           stream: Lumë
           wadi: luginë
           stream: Lumë
           wadi: luginë
-          water_point: Pika e ujit
           waterfall: Ujëvarë
           weir: Pendë
           waterfall: Ujëvarë
           weir: Pendë
-  javascripts: 
-    map: 
-      base: 
-        cycle_map: Cikli Harta
-    site: 
-      edit_disabled_tooltip: Zoom në hartë për të redaktuar
-      edit_tooltip: Edit Harta
-      edit_zoom_alert: Ju duhet zoom në të redaktoni hartën
-      history_disabled_tooltip: Zoom në për të parë redaktimet për këtë zonë
-      history_tooltip: Shiko redaktimet për këtë zonë
-      history_zoom_alert: Ju duhet zoom in për të parë redaktimet për këtë zonë
-  layouts: 
-    copyright: Copyright & License
-    donate: OpenStreetMap Mbështetja nga %{link} në Fondin Hardware Upgrade.
-    donate_link_text: dhuruar
-    edit: Ndrysho
-    export: Eksport
-    export_tooltip: Harta dhënat Eksporti
-    gps_traces: GPS Gjurmët
-    gps_traces_tooltip: Manage gjurmë GPS
-    history: Historia
+    description:
+      title:
+        osm_nominatim: Lokacioni prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap
+          Nominatim</a>
+        geonames: Lokacioni prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
+      types:
+        cities: Qytetet
+        towns: Qytetet
+        places: Places
+    results:
+      no_results: Nuk është gjetur asnjë rezultat
+      more_results: Më shumë rezultate
+  layouts:
+    logo:
+      alt_text: logo e OpenStreetMap
     home: shtëpi
     home: shtëpi
-    home_tooltip: Shkoni në shtëpi vend
-    inbox_tooltip: 
-      one: Kutia jote ka 1 mesazh të palexume
-      other: Kutia jote ka %{count} mesazhe të palexume
-      zero: Kutia jote nuk ka asnjë mesazh të palexume
-    intro_1: OpenStreetMap është një hartë e lirë editable e tërë botës. Kjo është bërë nga njerëzit si ju.
+    logout: logout
     log_in: log in
     log_in_tooltip: Hyni që me një llogari ekzistuese
     log_in: log in
     log_in_tooltip: Hyni që me një llogari ekzistuese
-    logo: 
-      alt_text: logo e OpenStreetMap
-    logout: logout
-    logout_tooltip: Log out
-    make_a_donation: 
-      text: Bëni një donacion
-      title: OpenStreetMap Mbështetje me një donacion monetar
-    osm_offline: Baza e të dhanave të OpenStreetMap niher për niher jasht funksioni derisa disa punë themelore po kryhen në bazën e të dhanave.
-    osm_read_only: Baza e të dhënave OpenStreetMap është aktualisht në mënyrë read-only ndërsa thelbësor bazës së të dhënave mirëmbajtjen puna është kryer.
     sign_up: regjistrohu
     sign_up_tooltip: Krijo një llogari për përpunim
     sign_up: regjistrohu
     sign_up_tooltip: Krijo një llogari për përpunim
-    tag_line: Free Harta Wiki Botërore
+    edit: Ndrysho
+    history: Historia
+    export: Eksport
+    gps_traces: GPS Gjurmët
+    gps_traces_tooltip: Manage gjurmë GPS
     user_diaries: Përdoruesi Diaries
     user_diaries_tooltip: përdorues ditaret Shiko
     user_diaries: Përdoruesi Diaries
     user_diaries_tooltip: përdorues ditaret Shiko
-    view: Kshyr
-    view_tooltip: Kshyre hartën
-    welcome_user_link_tooltip: përdorues juaj faqe
-  license_page: 
-    foreign: 
-      english_link: origjinal anglisht
-      text: Në ni ngjarje të ni konflikti me faqen e përkthyme dhe %{english_original_link}, faqja anglisht ka përparsi
-      title: Rreth kti përkthimi
-    legal_babble: 
-      contributors_ca_html: "<strong> Kanada </ strong>: Përmban të dhëna nga\n   GeoBase ®, GeoGratis (© Departamenti i Natyrore\n   Burimet Kanada), CanVec (Departamenti i Natyrore ©\n   Burimet Kanada), dhe StatCan (Divizioni Gjeografia,\n   Statistika Kanada)."
-      contributors_footer_2_html: "  Përfshirja e të dhënave në OpenStreetMap nuk do të thotë që origjinal\n  dhënave miraton ofrues OpenStreetMap, ofron çdo garanci ose\n  pranon ndonjë përgjegjësi."
-      contributors_gb_html: "<strong> Mbretëria e Bashkuar </ strong>: Përmban të pajisjeve\n   Anketa të dhënat © Crown copyright bazës së të dhënave dhe të drejtë\n   2010."
-      contributors_intro_html: "licencë CC BY-SA jonë kërkon që ju të \"japin origjinal\n  Author kredi të arsyeshme për të mesëm ose të thotë Ti je\n  shfrytëzuar \". Individuale mappers OSM nuk kërkojnë një\n  kreditit mbi dhe më lart që të \"OpenStreetMap\n  kontribuesit \", por kur të dhënat nga një hartës kombëtare\n  agjenci ose burim kryesor ka qenë i përfshirë në\n  OpenStreetMap, ai mund të jetë e arsyeshme për kredi nga ana e tyre direkt\n  riprodhimin e kreditit e tyre apo duke i lidhur me të në këtë faqe."
-      contributors_nz_html: "<strong> Zelanda e Re </ strong>: Përmban të dhëna me burim nga\n   Zelanda e Re Toka e informacionit. Crown Copyright rezervuara."
-      contributors_title_html: kontribuesit tona
-      credit_1_html: "Nëse jeni duke përdorur harta imazhe OpenStreetMap, ne kërkojmë që\n  kreditit tuaj lexon të paktën \"© OpenStreetMap\n  kontribuesit, CC BY-SA \". Nëse jeni duke përdorur të dhëna vetëm në hartë,\n  ne kerkojme \"Organizimi i të dhënave © kontribuesit OpenStreetMap,\n  CC BY-SA \"."
-      credit_2_html: "Ku të jetë e mundur, duhet të jetë OpenStreetMap hyperlinked në <a\n  href = \"http://www.openstreetmap.org/\"> http://www.openstreetmap.org/ </ a>\n  dhe CC BY-SA për <a\n  href = \"http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/\"> http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/ </ a>. Nëse\n  ju jeni duke përdorur një të mesme, ku lidhjet nuk janë të mundshme (p.sh. një\n  shtypura punë), ne ju sugjerojmë lexuesit tuaj të drejtpërdrejtë të\n  www.openstreetmap.org (ndoshta duke zgjeruar\n  'OpenStreetMap' në këtë adresë të plotë) dhe të\n  www.creativecommons.org."
-      credit_title_html: Si të kreditit OpenStreetMap
-      intro_1_html: "OpenStreetMap is <i>open data</i>, licensed under the <a\nhref=\"http://opendatacommons.org/licenses/odbl/\">Open Data\nCommons Open Database License</a> (ODbL)."
-      intro_2_html: "Ju jeni të lirë ta kopjoni, shpërndani, përcjell dhe përshtatur hartat tona\n  dhe të dhënat, për aq kohë sa ju e kreditit OpenStreetMap e saj\n  kontribuesve. Nëse ju ndryshoni ose me ndërtimin e hartave tona ose të dhëna, ju\n  mund të shpërndani rezultat vetëm në bazë të licencës të njëjtën.\n  <Plotë një\n  href = \"http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode\"> ligjore\n  <Kod / a> shpjegon të drejtat tuaja dhe të përgjegjësive."
-      more_1_html: "Lexo më shumë lidhje me përdorimin e të dhënave tona në <a\n  href = \"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Legal_FAQ\"> Ligjore\n  FAQ </ a>."
-      more_2_html: "OSM janë kontribuesit kujtoi kurrë për të shtuar të dhënat nga ndonjë\n  Burime copyright (p.sh. Google Maps apo të shtypura harta) pa\n  lejen shprehimisht nga mbajtësit të drejtën e autorit."
-      more_title_html: Gjetja më shumë
-      title_html: Copyright
-    native: 
-      mapping_link: fillo hartografimin
-      native_link: THIS_LANGUAGE_NAME_HERE verzion
-      text: Ju jeni tu e kshyr versionin në gjuhën shqipe të faqes së autorit. Ju muni me shku në %{native_link} të kësaj faqe, ose ju muni mos me lexu në lidhje me të drejtën e autorit dhe %{mapping_link}
-      title: Rreth ksaj faqeje
-  message: 
-    delete: 
-      deleted: Mesazhi u fshi
-    inbox: 
-      date: Data
-      from: Prej
+    tag_line: Free Harta Wiki Botërore
+    osm_offline: Baza e të dhanave të OpenStreetMap niher për niher jasht funksioni
+      derisa disa punë themelore po kryhen në bazën e të dhanave.
+    osm_read_only: Baza e të dhënave OpenStreetMap është aktualisht në mënyrë read-only
+      ndërsa thelbësor bazës së të dhënave mirëmbajtjen puna është kryer.
+    donate: OpenStreetMap Mbështetja nga %{link} në Fondin Hardware Upgrade.
+    copyright: Copyright & License
+    make_a_donation:
+      title: OpenStreetMap Mbështetje me një donacion monetar
+      text: Bëni një donacion
+  notifier:
+    diary_comment_notification:
+      subject: '[OpenStreetMap] %{user} ka komentu në shënimin tond të ditarit'
+      hi: Tung %{to_user},
+      header: '%{from_user} ka komentu në shënimin tond të fundit në ditar tek OpenStreetMap
+        me titullin %{subject}:'
+      footer: Ju muni gjithashtu me lexu komentin te %{readurl} dhe ju muni me komentu
+        te %{commenturl} apo me u përgjigj te %{replyurl}
+    message_notification:
+      hi: Tung %{to_user},
+      header: '%{from_user} ju ka dërgu një mesazh përmes OpenStreetMap me titullin
+        %{subject}:'
+    friend_notification:
+      subject: '[OpenStreetMap] %{user} ju ka shtu juve si një shok'
+      had_added_you: '%{user} ju ka shtu juve si një shok në OpenStreetMap.'
+      see_their_profile: Ju muni me pa profilin e tyre tek %{userurl}.
+      befriend_them: Ju muni gjithashtu me i shtu ata si shokë tek %{befriendurl}.
+    gpx_notification:
+      greeting: Tung,
+      your_gpx_file: Ajo duket si te re dosjen tuaj
+      with_description: me përshkrimin e
+      and_the_tags: 'dhe të mëposhtme tags:'
+      and_no_tags: dhe nuk tags.
+      failure:
+        subject: '[OpenStreetMap] te re dështimit Import'
+        failed_to_import: 'nuk arriti të importit. Këtu është gabim:'
+        more_info_1: Më shumë informacion në lidhje me dështimet e importit te re
+          dhe si për të shmangur
+        more_info_2: 'ato mund të gjenden në:'
+      success:
+        subject: '[OpenStreetMap] Import sukses te re'
+        loaded_successfully: ngarkuar me sukses me %{trace_points} nga një jetë e
+          mundur %{possible_points} piket.
+    signup_confirm:
+      subject: '[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde'
+    email_confirm:
+      subject: '[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde'
+    email_confirm_plain:
+      greeting: Tung,
+      click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu
+        ndryshimin.
+    email_confirm_html:
+      greeting: Tung,
+      hopefully_you: Dikush (shpresojmë se ju), do të doja të ndryshuar adresën e-mail
+        e tyre gjatë në %{server_url} në %{new_address}.
+      click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu
+        ndryshimin.
+    lost_password:
+      subject: '[OpenStreetMap] kërkesës Password reset'
+    lost_password_plain:
+      greeting: Tung,
+      click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për
+        të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
+    lost_password_html:
+      greeting: Tung,
+      hopefully_you: Dikush (ndoshta ju) ka kërkuar një fjalëkalim për t,u rivendosur
+        në llogarinë openstreetmap.org këtë adresë email-i.
+      click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për
+        të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
+  messages:
+    inbox:
+      title: Inbox
       my_inbox: postë e mia
       my_inbox: postë e mia
-      no_messages_yet: Ju nuk keni asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa prej %{people_mapping_nearby_link}?
       outbox: Dalje
       outbox: Dalje
-      people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
+      from: Prej
       subject: Tema
       subject: Tema
-      title: Inbox
-    mark: 
-      as_read: Mesazhi u bo si i lexum
-      as_unread: Mesazhi u bo si i palexum
-    message_summary: 
-      delete_button: Fshije
+      date: Data
+      no_messages_yet: Ju nuk keni asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa prej
+        %{people_mapping_nearby_link}?
+      people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
+    message_summary:
+      unread_button: Bone si të palexume
       read_button: Bone si të lexume
       reply_button: Ktheje
       read_button: Bone si të lexume
       reply_button: Ktheje
-      unread_button: Bone si të palexume
-    new: 
-      back_to_inbox: Kthehu në postë
-      body: Organ
-      limit_exceeded: Ju keni dërguar shumë mesazhe kohët e fundit. Ju lutem prisni një kohë para se të dërgoni ndonjë tjetër.
-      message_sent: Mesazhi u dërgu
-      send_button: Dërgo
+      destroy_button: Fshije
+    new:
+      title: Qo mesazh
       send_message_to: Qoje një mesazh të ri te %{name}
       subject: Titulli
       send_message_to: Qoje një mesazh të ri te %{name}
       subject: Titulli
-      title: Qo mesazh
-    no_such_message: 
-      body: Me na fal por nuk ka asnjë mesazh me at id.
-      heading: Nuk ka ksi mesazhi
+      body: Organ
+      send_button: Dërgo
+      back_to_inbox: Kthehu në postë
+    create:
+      message_sent: Mesazhi u dërgu
+      limit_exceeded: Ju keni dërguar shumë mesazhe kohët e fundit. Ju lutem prisni
+        një kohë para se të dërgoni ndonjë tjetër.
+    no_such_message:
       title: Nuk ka ksi mesazhi
       title: Nuk ka ksi mesazhi
-    outbox: 
-      date: Data
-      inbox: postë
+      heading: Nuk ka ksi mesazhi
+      body: Me na fal por nuk ka asnjë mesazh me at id.
+    outbox:
+      title: Dalje
       my_inbox: Im %{inbox_link}
       my_inbox: Im %{inbox_link}
-      no_sent_messages: Ju nuk keni dërgu asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa prej %{people_mapping_nearby_link}?
+      inbox: postë
       outbox: Dalje
       outbox: Dalje
-      people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
-      subject: Titulli
-      title: Dalje
       to: Te
       to: Te
-    read: 
-      back_to_inbox: Kthehu në postë
-      back_to_outbox: Kthehu në Dalje
+      subject: Titulli
       date: Data
       date: Data
+      no_sent_messages: Ju nuk keni dërgu asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa
+        prej %{people_mapping_nearby_link}?
+      people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
+    reply:
+      wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me ju përgjigj nuk
+        u dërgu për at anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me ju përgjigj
+        atij mesazhi.
+    show:
+      title: Lexo mesazhin
       from: Prej
       from: Prej
-      reply_button: Përgjigju
       subject: Titulli
       subject: Titulli
-      title: Lexo mesazhin
-      to: Te
+      date: Data
+      reply_button: Përgjigju
       unread_button: Bone si të palexum
       unread_button: Bone si të palexum
-      wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me lexu nuk u dërgu për ose nga ai anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me lexu atë mesazh.
-    reply: 
-      wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me ju përgjigj nuk u dërgu për at anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me ju përgjigj atij mesazhi.
-    sent_message_summary: 
-      delete_button: Fshij
-  notifier: 
-    diary_comment_notification: 
-      footer: Ju muni gjithashtu me lexu komentin te %{readurl} dhe ju muni me komentu te %{commenturl} apo me u përgjigj te %{replyurl}
-      header: "%{from_user} ka komentu në shënimin tond të fundit në ditar tek OpenStreetMap me titullin %{subject}:"
-      hi: Tung %{to_user},
-      subject: "[OpenStreetMap] %{user} ka komentu në shënimin tond të ditarit"
-    email_confirm: 
-      subject: "[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde"
-    email_confirm_html: 
-      click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu ndryshimin.
-      greeting: Tung,
-      hopefully_you: Dikush (shpresojmë se ju), do të doja të ndryshuar adresën e-mail e tyre gjatë në %{server_url} në %{new_address}.
-    email_confirm_plain: 
-      click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu ndryshimin.
-      greeting: Tung,
-      hopefully_you_1: Dikush (shpresojmë se ju), do të doja të ndryshuar adresën e tyre të gjatë në adresën
-      hopefully_you_2: "%{server_url} në %{new_address}."
-    friend_notification: 
-      befriend_them: Ju muni gjithashtu me i shtu ata si shokë tek %{befriendurl}.
-      had_added_you: "%{user} ju ka shtu juve si një shok në OpenStreetMap."
-      see_their_profile: Ju muni me pa profilin e tyre tek %{userurl}.
-      subject: "[OpenStreetMap] %{user} ju ka shtu juve si një shok"
-    gpx_notification: 
-      and_no_tags: dhe nuk tags.
-      and_the_tags: "dhe të mëposhtme tags:"
-      failure: 
-        failed_to_import: "nuk arriti të importit. Këtu është gabim:"
-        more_info_1: Më shumë informacion në lidhje me dështimet e importit te re dhe si për të shmangur
-        more_info_2: "ato mund të gjenden në:"
-        subject: "[OpenStreetMap] te re dështimit Import"
-      greeting: Tung,
-      success: 
-        loaded_successfully: ngarkuar me sukses me %{trace_points} nga një jetë e mundur %{possible_points} piket.
-        subject: "[OpenStreetMap] Import sukses te re"
-      with_description: me përshkrimin e
-      your_gpx_file: Ajo duket si te re dosjen tuaj
-    lost_password: 
-      subject: "[OpenStreetMap] kërkesës Password reset"
-    lost_password_html: 
-      click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
-      greeting: Tung,
-      hopefully_you: Dikush (ndoshta ju) ka kërkuar një fjalëkalim për t,u rivendosur në llogarinë openstreetmap.org këtë adresë email-i.
-    lost_password_plain: 
-      click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
-      greeting: Tung,
-      hopefully_you_1: Dikush (ndoshta ju) ka kërkuar për fjalëkalimin që të rishkruhet në këtë
-      hopefully_you_2: email adresa openstreetmap.org llogari.
-    message_notification: 
-      footer1: Ju gjithashtu mund të lexoni mesazhet në %{readurl}
-      footer2: dhe ju muni me ju përgjigj tek %{replyurl}
-      header: "%{from_user} ju ka dërgu një mesazh përmes OpenStreetMap me titullin %{subject}:"
-      hi: Tung %{to_user},
-    signup_confirm: 
-      subject: "[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde"
-    signup_confirm_html: 
-      current_user: "Lista e përdoruesve të tanishëm në kategori, në bazë të në botë ku ata janë, është në dispozicion nga <a href=\"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Category:Users_by_geographical_region\">Kategoria: Users_by_geographical_region</a> ."
-      get_reading: Get lexuar në lidhje me OpenStreetMap <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Beginners%27_Guide">në wiki</a> , të arrijë me të rejat e fundit nëpërmjet <a href="http://blog.openstreetmap.org/">blog OpenStreetMap</a> ose <a href="http://twitter.com/openstreetmap">Twitter</a> , ose të kërkoni nëpër OpenStreetMap themeluesit Steve Bregu <a href="http://www.opengeodata.org/">OpenGeoData blog</a> për historinë në vazo të projektit, e cila ka <a href="http://www.opengeodata.org/?cat=13">podcast për të dëgjuar</a> gjithashtu!
-      introductory_video: Ju muni me shiku një %{introductory_video_link}.
-      more_videos: Ka %{more_videos_link}.
-      more_videos_here: ma shumë video këtu
-      user_wiki_page: "Është e rekomanduar që ju të krijoni një përdorues faqe wiki, i cili përfshin tags kategori duke vënë në dukje se ku je, si për shembull <a href=\"http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Category:Users_in_London\">[[Category: Users_in_London]]</a> ."
-      video_to_openstreetmap: video e prezantimit të OpenStreetMap
-      wiki_signup: Ju mund të dëshironi të <a href="http://wiki.openstreetmap.org/index.php?title=Special:Userlogin&type=signup&returnto=Main_Page">regjistroheni në OpenStreetMap wiki</a>.
-    signup_confirm_plain: 
-      blog_and_twitter: "Njoftohu me lajmet ma të fundit nëpërmjet blogut të OpenStreetMap ose Twitter-it:"
-      introductory_video: "Këtu ju muni me shiku një video hyrëse për në OpenStreetMap:"
-      more_videos: "Ma shumë video keni këtu:"
-      opengeodata: "OpenGeoData.org është blog OpenStreetMap themelues Steve Bregu, dhe ajo ka podcast shumë:"
-      the_wiki: "Lexo n'wiki rreth OpenStreetMap:"
-      wiki_signup: "Ti munesh gjithashtu me u regjistru në OpenStreetMap wiki:"
-  oauth: 
-    oauthorize: 
-      allow_read_gpx: lexoni privat tuaj GPS gjurmë.
-      allow_read_prefs: lexoni preferencat tuaj të përdoruesit.
-      allow_to: "Lejoni klientin të aplikimit:"
-      allow_write_api: modifikimin e hartes.
-      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
-      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
-      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet tuaj të përdoruesit.
-      request_access: Aplikacioni %{app_name} po kërkon qasje në llogarinë tonde. Ju lutem kshyrne nëse doni që aplikacioni me i pas kto mundësi. Ju muni me zgjedh sa ma shumë ose sa ma pak që të doni.
-    revoke: 
-      flash: Ju keni revokuar shenjë për %{application}
-  oauth_clients: 
-    create: 
-      flash: Informatat jon regjistru me sukses.
-    destroy: 
-      flash: Shkatërruar kërkesë e klientit regjistrimit
-    edit: 
-      submit: Redaktoj
-      title: Redakto kërkesën tuaj
-    form: 
-      allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
-      allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
-      allow_write_api: ndryshoje hartën.
-      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
-      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
-      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
-      callback_url: Callback URL
-      name: Emni
-      requests: "Kërkesë të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:"
-      required: E kërkume
-      support_url: Asistenca URL
-      url: URL Kryesore Aplikimi
-    index: 
-      application: Emri i Aplikacionit
-      issued_at: Lëshuar në
-      list_tokens: "Argumentet e mëposhtme janë lëshuar për aplikimet në emrin tuaj:"
-      my_apps: Aplikime Klienti im
-      my_tokens: Aplikimet e mia i Autorizuar
-      no_apps: A keni një aplikim që ju do të doja të regjistruar për të përdorur me ne duke përdorur %{oauth} standarde? Ju duhet të regjistroheni kërkesën tuaj para se ajo mund të bëjë kërkesë OAuth për këtë shërbim.
-      register_new: Regjistroje aplikacionin tond
-      registered_apps: "Ju keni aplikimet e mëposhtme klientit të regjistruar:"
-      revoke: Tërheq!
-      title: Detajet e mia OAuth
-    new: 
-      submit: Regjistrohu
-      title: Regjistroje një aplikacion të ri.
-    not_found: 
-      sorry: Na vjen keq, se %{type} nuk mund të gjendet.
-    show: 
-      access_url: "URL Qasja Shenjë:"
-      allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
-      allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
-      allow_write_api: modifikimin e hartes.
-      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
-      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
-      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
-      authorize_url: "Authorise URL:"
-      edit: Edit Details
-      key: "Konsumatorit kryesore:"
-      requests: "Kërkuar të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:"
-      secret: "Konsumatorit Sekret:"
-      support_notice: Ne mbështesim HMAC-SHA1 (rekomandohet) si tekst i thjeshtë në mënyrë SSL.
-      title: Detajet OAuth për %{app_name}
-      url: "URL Kërkesë Shenjë:"
-    update: 
-      flash: Përditësuar më të dhënat e klientit me sukses
-  site: 
-    edit: 
-      anon_edits_link_text: Find out pse kjo është e rastit.
-      flash_player_required: Ju duhet me pas Flash player për me përdor Potlatch, Flash editorin e OpenStreetMap. Ju muni <a href="http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">me marr Flash Player nga Adobe.com</a>. <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Editing">Disa mënyra të tjera</a> janë të mundshme për me editu OpenStreetMap.
-      not_public: Ju nuk keni vendosur redaktimet e juaj të jetë publike.
-      not_public_description: Ju nuk mund të redaktoni hartën e nëse ju një gjë të tillë. Ju mund të vendosni redaktimet e tuaja si publik nga %{user_page} tuaj.
-      potlatch_unsaved_changes: Ju keni para shpëtimit të ndryshimeve. (Për të ruajtur në Potlatch, ju duhet të asnjërën mënyrë e tanishme ose me pikën e, në qoftë se redaktimi në mënyrë të jetojnë, ose klikoni ruani në qoftë se ju keni një buton të shpëtuar.)
-      user_page_link: faqe përdorues
-    index: 
-      js_1: Ju jeni tuj e përdor naj shfletues që nuk e përkrah JavaScript, ose ju e keni ndalu JavaScript.
+      to: Te
+      wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me lexu nuk u dërgu
+        për ose nga ai anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me lexu
+        atë mesazh.
+    sent_message_summary:
+      destroy_button: Fshij
+    mark:
+      as_read: Mesazhi u bo si i lexum
+      as_unread: Mesazhi u bo si i palexum
+    destroy:
+      destroyed: Mesazhi u fshi
+  site:
+    copyright:
+      foreign:
+        title: Rreth kti përkthimi
+        text: Në ni ngjarje të ni konflikti me faqen e përkthyme dhe %{english_original_link},
+          faqja anglisht ka përparsi
+        english_link: origjinal anglisht
+      native:
+        title: Rreth ksaj faqeje
+        text: Ju jeni tu e kshyr versionin në gjuhën shqipe të faqes së autorit. Ju
+          muni me shku në %{native_link} të kësaj faqe, ose ju muni mos me lexu në
+          lidhje me të drejtën e autorit dhe %{mapping_link}
+        native_link: Gegë verzion
+        mapping_link: fillo hartografimin
+      legal_babble:
+        title_html: Copyright
+        intro_1_html: |-
+          OpenStreetMap is <i>open data</i>, licensed under the <a
+          href="http://opendatacommons.org/licenses/odbl/">Open Data
+          Commons Open Database License</a> (ODbL).
+        intro_2_html: |-
+          Ju jeni të lirë ta kopjoni, shpërndani, përcjell dhe përshtatur hartat tona
+            dhe të dhënat, për aq kohë sa ju e kreditit OpenStreetMap e saj
+            kontribuesve. Nëse ju ndryshoni ose me ndërtimin e hartave tona ose të dhëna, ju
+            mund të shpërndani rezultat vetëm në bazë të licencës të njëjtën.
+            <Plotë një
+            href = "http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode"> ligjore
+            <Kod / a> shpjegon të drejtat tuaja dhe të përgjegjësive.
+        credit_title_html: Si të kreditit OpenStreetMap
+        credit_1_html: |-
+          Nëse jeni duke përdorur harta imazhe OpenStreetMap, ne kërkojmë që
+            kreditit tuaj lexon të paktën "© OpenStreetMap
+            kontribuesit, CC BY-SA ". Nëse jeni duke përdorur të dhëna vetëm në hartë,
+            ne kerkojme "Organizimi i të dhënave © kontribuesit OpenStreetMap,
+            CC BY-SA ".
+        credit_2_html: |-
+          Ku të jetë e mundur, duhet të jetë OpenStreetMap hyperlinked në <a
+            href = "http://www.openstreetmap.org/"> http://www.openstreetmap.org/ </ a>
+            dhe CC BY-SA për <a
+            href = "http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/"> http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/ </ a>. Nëse
+            ju jeni duke përdorur një të mesme, ku lidhjet nuk janë të mundshme (p.sh. një
+            shtypura punë), ne ju sugjerojmë lexuesit tuaj të drejtpërdrejtë të
+            www.openstreetmap.org (ndoshta duke zgjeruar
+            'OpenStreetMap' në këtë adresë të plotë) dhe të
+            www.creativecommons.org.
+        more_title_html: Gjetja më shumë
+        more_1_html: |-
+          Lexo më shumë lidhje me përdorimin e të dhënave tona në <a
+            href = "http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Legal_FAQ"> Ligjore
+            FAQ </ a>.
+        more_2_html: |-
+          OSM janë kontribuesit kujtoi kurrë për të shtuar të dhënat nga ndonjë
+            Burime copyright (p.sh. Google Maps apo të shtypura harta) pa
+            lejen shprehimisht nga mbajtësit të drejtën e autorit.
+        contributors_title_html: kontribuesit tona
+        contributors_intro_html: |-
+          licencë CC BY-SA jonë kërkon që ju të "japin origjinal
+            Author kredi të arsyeshme për të mesëm ose të thotë Ti je
+            shfrytëzuar ". Individuale mappers OSM nuk kërkojnë një
+            kreditit mbi dhe më lart që të "OpenStreetMap
+            kontribuesit ", por kur të dhënat nga një hartës kombëtare
+            agjenci ose burim kryesor ka qenë i përfshirë në
+            OpenStreetMap, ai mund të jetë e arsyeshme për kredi nga ana e tyre direkt
+            riprodhimin e kreditit e tyre apo duke i lidhur me të në këtë faqe.
+        contributors_au_html: |-
+          <strong> Australi </ strong>: Përmban të dhëna të bazuara periferi
+             në Zyra Australiane e Statistikave të dhënave.
+        contributors_ca_html: |-
+          <strong> Kanada </ strong>: Përmban të dhëna nga
+             GeoBase ®, GeoGratis (© Departamenti i Natyrore
+             Burimet Kanada), CanVec (Departamenti i Natyrore ©
+             Burimet Kanada), dhe StatCan (Divizioni Gjeografia,
+             Statistika Kanada).
+        contributors_nz_html: |-
+          <strong> Zelanda e Re </ strong>: Përmban të dhëna me burim nga
+             Zelanda e Re Toka e informacionit. Crown Copyright rezervuara.
+        contributors_gb_html: |-
+          <strong> Mbretëria e Bashkuar </ strong>: Përmban të pajisjeve
+             Anketa të dhënat © Crown copyright bazës së të dhënave dhe të drejtë
+             2010.
+        contributors_footer_2_html: |2-
+            Përfshirja e të dhënave në OpenStreetMap nuk do të thotë që origjinal
+            dhënave miraton ofrues OpenStreetMap, ofron çdo garanci ose
+            pranon ndonjë përgjegjësi.
+    index:
+      js_1: Ju jeni duke përdorur ndonjë shfletues që nuk e përkrah JavaScript, ose
+        i keni çativizuar JavaScript.
       js_2: OpenStreetMap përdor Java skriptet për planet e saj të rrëshqitshëm.
       permalink: Permalink
       shortlink: Shortlink
       js_2: OpenStreetMap përdor Java skriptet për planet e saj të rrëshqitshëm.
       permalink: Permalink
       shortlink: Shortlink
-    key: 
-      map_key: Harta kryesor
-      map_key_tooltip: Harta kyç për mapnik vizatimin në këtë nivel zoom
-      table: 
-        entry: 
-          admin: kufitare administrative
-          allotments: Ndarje
-          apron: 
-            - aeroportit Aeroporti
-            - terminal
-          bridge: Shtresë e jashtme e Zi = urë
+    edit:
+      not_public: Ju nuk keni vendosur redaktimet e juaj të jetë publike.
+      not_public_description: Ju nuk mund të redaktoni hartën e nëse ju një gjë të
+        tillë. Ju mund të vendosni redaktimet e tuaja si publik nga %{user_page} tuaj.
+      user_page_link: faqe përdorues
+      anon_edits_link_text: Find out pse kjo është e rastit.
+      flash_player_required: Ju duhet me pas Flash player për me përdor Potlatch,
+        Flash editorin e OpenStreetMap. Ju muni <a href="http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">me
+        marr Flash Player nga Adobe.com</a>. <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Editing">Disa
+        mënyra të tjera</a> janë të mundshme për me editu OpenStreetMap.
+      potlatch_unsaved_changes: Ju keni para shpëtimit të ndryshimeve. (Për të ruajtur
+        në Potlatch, ju duhet të asnjërën mënyrë e tanishme ose me pikën e, në qoftë
+        se redaktimi në mënyrë të jetojnë, ose klikoni ruani në qoftë se ju keni një
+        buton të shpëtuar.)
+    export:
+      area_to_export: Zona për Eksport
+      manually_select: Manualisht zgedhe ni zon te ndryshme
+      format_to_export: Formati për Eksport
+      osm_xml_data: OpenStreetMap XML të dhana
+      embeddable_html: HTML e trupzueshme
+      licence: Licensa
+      export_details: T'dhanat e OpenStreetMap jan te licensume nën <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">Creative
+        Commons Attribution-ShareAlike 2.0 license</a>.
+      too_large:
+        body: Kjo zonë është shum e madhe që të eksportohet si XML në OpenStreetMap.
+          Të lutna afroje ma ngat ose mere një zonë ma të vogel.
+      options: Opcionet
+      format: Formati
+      scale: Shkallë
+      max: maks
+      image_size: Madhsia e Imazhit
+      zoom: Zmadho
+      add_marker: Shto ni shenues en harte
+      latitude: 'Lat:'
+      longitude: 'Lon:'
+      output: Outputi
+      paste_html: Fute HTML për me ngjit në web sajt
+      export_button: Eksporto
+    sidebar:
+      search_results: Rezultatet e Kërkimit
+      close: Mshele
+    search:
+      search: Kërko
+      where_am_i: Ku jom une?
+      where_am_i_title: Përshkruje lokacionin e tanishëm tuj e përdor makinën kërkuese
+      submit_text: Shkoj
+    key:
+      table:
+        entry:
+          motorway: Autostradë
+          trunk: rrugë nacionale
+          primary: Udhë kryesore
+          secondary: rrugë e mesme
+          unclassified: Udhë e paklasifikume
+          track: Udhë
           bridleway: Bridleway
           bridleway: Bridleway
-          brownfield: site Brownfield
-          building: ndërtimin e rëndësishme
-          byway: I parrahur
-          cable: 
-            - teleferik
-            - heqë karrige
-          cemetery: Varrezë
-          centre: Qendër Sportive
-          commercial: Zona Tregtare
-          common: 
-            - I përbashkët
-            - livadh
-          construction: Rrugët në ndërtim e sipër
           cycleway: Cycleway
           cycleway: Cycleway
-          destination: qasje Destinacioni
-          farm: Ferm
           footway: Këmbësore
           footway: Këmbësore
+          rail: Hekurudhor
+          subway: Metro
+          tram:
+          - hekurudhor Lehta
+          - tramvaj
+          cable:
+          - teleferik
+          - heqë karrige
+          runway:
+          - Aeroporti i pistës
+          - taxiway
+          apron:
+          - aeroportit Aeroporti
+          - terminal
+          admin: kufitare administrative
           forest: Pyll
           forest: Pyll
+          wood: Druri
           golf: fushë e golfit
           golf: fushë e golfit
-          heathland: Heathland
-          industrial: Zonë Industriale
-          lake: 
-            - Liqe
-            - rezervuar
-          military: Zonë Ushtarake
-          motorway: Autostradë
           park: Park
           park: Park
-          permissive: qasje tolerant
-          pitch: katran Sport
-          primary: Udhë kryesore
-          private: qasje privat
-          rail: Hekurudhor
-          reserve: rezervë Natyra
           resident: Zonë Rezidenciale
           resident: Zonë Rezidenciale
+          common:
+          - I përbashkët
+          - livadh
           retail: zonë me pakicë
           retail: zonë me pakicë
-          runway: 
-            - Aeroporti i pistës
-            - taxiway
-          school: 
-            - Shkollë
-            - universitet
-          secondary: rrugë e mesme
+          industrial: Zonë Industriale
+          commercial: Zona Tregtare
+          heathland: Heathland
+          lake:
+          - Liqe
+          - rezervuar
+          farm: Ferm
+          brownfield: site Brownfield
+          cemetery: Varrezë
+          allotments: Ndarje
+          pitch: katran Sport
+          centre: Qendër Sportive
+          reserve: rezervë Natyra
+          military: Zonë Ushtarake
+          school:
+          - Shkollë
+          - universitet
+          building: ndërtimin e rëndësishme
           station: Stacion hekurudhor
           station: Stacion hekurudhor
-          subway: Metro
-          summit: 
-            - Samiti i
-            - pik
-          tourist: tërheqje Turistike
-          track: Udhë
-          tram: 
-            - hekurudhor Lehta
-            - tramvaj
-          trunk: rrugë nacionale
+          summit:
+          - Samiti i
+          - pik
           tunnel: tunel zorrë thye =
           tunnel: tunel zorrë thye =
-          unclassified: Udhë e paklasifikume
-          unsurfaced: rrugë Unsurfaced
-          wood: Druri
-    search: 
-      search: Kërko
-      search_help: "shembuj: 'Alkmaar', 'Regent Street, Cambridge', 'CB2 5AQ', ose 'zyrat e postës pranë Lünen' <a href='http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Search'>shembuj më shumë ...</a>"
-      submit_text: Shkoj
-      where_am_i: Ku jom une?
-      where_am_i_title: Përshkruje lokacionin e tanishëm tuj e përdor makinën kërkuese
-    sidebar: 
-      close: Mshele
-      search_results: Rezultatet e Kërkimit
-  time: 
-    formats: 
-      friendly: "%e %B %Y te %H:%M"
-  trace: 
-    create: 
-      trace_uploaded: E dhana jote GPX asht ngarkue edhe osht ka pret futjen en databazë. Kjo zakonisht ndodhë mrena gjysë ore, dhe ni email vjen te ti en fund të përfundimit
+          bridge: Shtresë e jashtme e Zi = urë
+          private: qasje privat
+          destination: qasje Destinacioni
+          construction: Rrugët në ndërtim e sipër
+  traces:
+    visibility:
+      private: Private (ndahen vetem si pika anonime të rendituna)
+      public: Publike (shfaqet ne listen e të dhanave si e padukshme, pikat e rendituna)
+      trackable: në gjendje për të gjurmuar (ndahet vetëm si anonim, ka urdhëruar
+        pikë me timestamps)
+      identifiable: E identifikueshme (shfaqet në listën e të dhanave, pikat i urdhëron
+        me orë)
+    new:
+      upload_gpx: Ngarko një skedar GPX
+      description: Përshkrimi
+      tags: Etiketat
+      tags_help: Presje e kufizume
+      visibility: Dukshmënia
+      visibility_help: çka do me than kjo?
+      upload_button: Ngarko
+      help: Ndihma
+    create:
       upload_trace: Ngarkoj tdhanat e GPS-it
       upload_trace: Ngarkoj tdhanat e GPS-it
-    delete: 
-      scheduled_for_deletion: Gjurma u parapa për fshirje
-    edit: 
-      description: "Përshkrimi:"
-      download: shkarko
-      edit: ndryshoje
-      filename: "Emni i fajllit:"
+      trace_uploaded: E dhana jote GPX asht ngarkue edhe osht ka pret futjen en databazë.
+        Kjo zakonisht ndodhë mrena gjysë ore, dhe ni email vjen te ti en fund të përfundimit
+      traces_waiting: Ju keni %{count} të dhëna duke pritur për tu ngrarkuar.Ju lutem
+        pritni deri sa të përfundoj ngarkimi përpara se me ngarku tjetër gjë, pra
+        që mos me blloku rradhën për përdoruesit e tjerë.
+    edit:
+      title: Duke ndryshue të dhanen %{name}
       heading: Ndrysho të dhanën %{name}
       heading: Ndrysho të dhanën %{name}
+      filename: 'Emni i fajllit:'
+      download: shkarko
+      uploaded_at: 'Të ngarkume:'
+      points: 'Pikët:'
+      start_coord: 'Fillo kordinatën:'
       map: harta
       map: harta
-      owner: "Pronari:"
-      points: "Pikët:"
-      save_button: Ruaj Ndryshimet
-      start_coord: "Fillo kordinatën:"
-      tags: "Etiketat:"
+      edit: ndryshoje
+      owner: 'Pronari:'
+      description: 'Përshkrimi:'
+      tags: 'Etiketat:'
       tags_help: Presje e kufizume
       tags_help: Presje e kufizume
-      title: Duke ndryshue të dhanen %{name}
-      uploaded_at: "Të ngarkume:"
-      visibility: "Dukshmënia:"
+      save_button: Ruaj Ndryshimet
+      visibility: 'Dukshmënia:'
       visibility_help: Çka do me than kjo?
       visibility_help: Çka do me than kjo?
-    list: 
-      public_traces: Të dhanat publike të GPS-it
-      public_traces_from: Të dhana publike të GPS-it pej %{user}
-      tagged_with: " e etikume me %{tags}"
-      your_traces: Të dhanat e GPS-it
-    make_public: 
-      made_public: Gjurma u ba publike
-    offline: 
-      heading: Mbledhsi i GPX asht jasht linje
-      message: Mbledhsi i skedareve GPX dhe sistemi i ngarkimit për momentin janë jasht funksionit.
-    offline_warning: 
-      message: Sistemi i ngarkimit GPX për momentin asht jasht përdonimit
-    trace: 
-      ago: "%{time_in_words_ago} përpara"
-      by: nga
-      count_points: "%{count} pikët"
-      edit: ndrysho
-      edit_map: Ndryshoje Harten
-      identifiable: E identifikueshme
-      in: në
+    trace_optionals:
+      tags: Etiketat
+    show:
+      title: Duke par gjurmën %{name}
+      heading: Tuj i kqyr t'dhanat %{name}
+      pending: DUKE PRITUR
+      filename: 'Emni i fajllit:'
+      download: shkarko
+      uploaded: 'Të ngarkume:'
+      points: 'Pikët:'
+      start_coordinates: 'Fillo kordinimin:'
       map: harta
       map: harta
-      more: ma shumë
+      edit: ndrysho
+      owner: 'Pronari:'
+      description: 'Përshkrimi:'
+      tags: 'Etiketat:'
+      none: Asnjo
+      edit_trace: Ndrysho kët gjurm
+      delete_trace: Fshij kët gjurm
+      trace_not_found: Gjurma nuk u gjet!
+      visibility: 'Dukshmënia:'
+    trace_paging_nav:
+      showing_page: Duke shfaqun faqen %{page}
+    trace:
       pending: NË PRITJE
       pending: NË PRITJE
-      private: PRIVATE
-      public: PUBLIKE
+      count_points: '%{count} pikët'
+      ago: '%{time_in_words_ago} përpara'
+      more: ma shumë
       trace_details: Kshyri detalet e të dhanave
       trace_details: Kshyri detalet e të dhanave
-      trackable: E GJURMUESHME
       view_map: Kshyre Hartën
       view_map: Kshyre Hartën
-    trace_form: 
-      description: Përshkrimi
-      help: Ndihma
-      tags: Etiketat
-      tags_help: Presje e kufizume
-      upload_button: Ngarko
-      upload_gpx: Ngarko një skedar GPX
-      visibility: Dukshmënia
-      visibility_help: çka do me than kjo?
-    trace_header: 
-      see_all_traces: Kshyri kejt të dhanat
-      see_your_traces: Shikoj kejt të dhanat tuja
-      traces_waiting: Ju keni %{count} të dhëna duke pritur për tu ngrarkuar.Ju lutem pritni deri sa të përfundoj ngarkimi përpara se me ngarku tjetër gjë, pra që mos me blloku rradhën për përdoruesit e tjerë.
-    trace_optionals: 
-      tags: Etiketat
-    trace_paging_nav: 
-      showing_page: Duke shfaqun faqen %{page}
-    view: 
-      delete_track: Fshij kët gjurm
-      description: "Përshkrimi:"
-      download: shkarko
       edit: ndrysho
       edit: ndrysho
-      edit_track: Ndrysho kët gjurm
-      filename: "Emni i fajllit:"
-      heading: Tuj i kqyr t'dhanat %{name}
+      edit_map: Ndryshoje Harten
+      public: PUBLIKE
+      identifiable: E identifikueshme
+      private: PRIVATE
+      trackable: E GJURMUESHME
+      by: nga
+      in: në
       map: harta
       map: harta
-      none: Asnjo
-      owner: "Pronari:"
-      pending: DUKE PRITUR
-      points: "Pikët:"
-      start_coordinates: "Fillo kordinimin:"
-      tags: "Etiketat:"
-      title: Duke par gjurmën %{name}
-      trace_not_found: Gjurma nuk u gjet!
-      uploaded: "Të ngarkume:"
-      visibility: "Dukshmënia:"
-    visibility: 
-      identifiable: E identifikueshme (shfaqet në listën e të dhanave, pikat i urdhëron me orë)
-      private: Private (ndahen vetem si pika anonime të rendituna)
-      public: Publike (shfaqet ne listen e të dhanave si e padukshme, pikat e rendituna)
-      trackable: në gjendje për të gjurmuar (ndahet vetëm si anonim, ka urdhëruar pikë me timestamps)
-  user: 
-    account: 
-      current email address: "Email adresa e tanishme:"
-      delete image: Heke imazhin e tanishëm
-      email never displayed publicly: (asniher su kan publike)
-      flash update success: Informatat e shfrytëzuesit u ndryshuan me sukses.
-      flash update success confirm needed: Informatat e shfyrtezuesit u ndryshan me sukses. Shihni emailin per konfirmim.
-      home location: "Veni juej:"
-      image: "Imazhi:"
-      image size hint: (imazhet katrore s'paku me madhsi 100x100px doken ma mir)
-      keep image: Maje imazhin e tanishëm
-      latitude: "Latituda:"
-      longitude: "Longituda:"
-      make edits public button: Boni gjith ndryshimet e mija publike
-      my settings: Preferencat e mia
-      new email address: "Email adresa e re:"
-      new image: Shto ni imazh
-      no home location: Ju se keni caktu venin e juj.
-      preferred languages: "Gjuhët e parapëlqyme:"
-      profile description: "Pershkrimi i profilit:"
-      public editing: 
-        disabled: E çkyckur dhe smuni me i ndryshu të dhanat, të gjitha ndryshimet e ma hershme jan anonime.
-        disabled link text: pse spo muj me i ndryshue?
-        enabled: E pranishme. Jo anonime dhe muni me i ndryshue t'dhanat.
-        enabled link: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits
-        enabled link text: çka osht kjo?
-        heading: "Ndryshime publike:"
-      public editing note: 
-        heading: Duke ndryshue publikisht
-        text: Niher për niher ndryshimet e juaja janë anonime dhe njerëzit nuk mund të ju dërgojnë mesazhe apo shohin vendndodhjen tuaj. Për të treguar atë që e keni edituar dhe lejojnë njerëzit të lidhen me ju nëpërmjet internetit, kliko butonin më poshtë. <b> Që nga ndryshimi 0,6 API, vetëm përdoruesit e publikut mund të redaktoni të dhënat hartë </ b>. (<a Href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits"> gjeni se pse </ a>). <ul> <li> Adresa juaj e emailit nuk do të zbulohet duke u bërë publik. </ Li > <li> Ky veprim nuk mund të kthehet dhe të gjithë përdoruesit e rinj janë tashmë publik nga default. </ li> </ ul>
-      replace image: Ndryshoje imazhin e tanishëm
-      return to profile: Kthehu te profili
-      save changes button: Ruaj Ndryshimet
-      title: Ndrysho akountin
-      update home location on click: Ndryshoma venin kur të klikoj në hart?
-    confirm: 
-      button: Konfirmo
-      heading: Konfirmo nje akount te shfrytezuesit
-      press confirm button: Shtype butonin e konfirmimit ma posht që me mujt me aktivizue akountin e juej
-      success: Akounti juaj u konfirmua, ju falemnderit për regjistrim!
-    confirm_email: 
-      button: Konfirmo
-      failure: Ni email adres tashma osht konfirmue me kët token.
-      heading: Konfirmo ni ndryshim te email adreses
-      press confirm button: Truse butonin për konfirmim për me konfirmu email adresën tone të re.
-      success: Konfirmo email adresën tone, ju faleminderit për regjistrim!
-    filter: 
-      not_an_administrator: Ju duhet të jeni administrator për me kry kët veprim.
-    go_public: 
-      flash success: Gjitha ndryshimet tuja janë publike tash, edhe tash t'lejohet me ndryshue
-    list: 
-      confirm: Konfirmo Anëtarët e Selektum
-      empty: Asni perputhje e perdoruesve nuk asht gjetun
-      heading: Perdoruesit
-      hide: Mshefi Perdorust e Zgjedhun
-      showing: 
-        one: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item} prej %{items})
-        other: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item}-%{last_item} prej %{items})
-      summary: "%{name} u kriju prej %{ip_address} në %{date}"
-      summary_no_ip: "%{name} u krijue me %{date}"
-      title: Perdoruesit
-    login: 
-      account not active: Na vjen keq, akonti juej nuk asht hala aktiv<br /> Ju lutemi klikoni në linkun e dërguem në email për me aktivizu akountin tuej.
-      auth failure: Na vjen keq, smunem me ju kyc me ato detaje.
-      email or username: "Email Adresa ose Username:"
+    index:
+      public_traces: Të dhanat publike të GPS-it
+      public_traces_from: Të dhana publike të GPS-it pej %{user}
+      tagged_with: ' e etikume me %{tags}'
+      see_all_traces: Kshyri kejt të dhanat
+    delete:
+      scheduled_for_deletion: Gjurma u parapa për fshirje
+    make_public:
+      made_public: Gjurma u ba publike
+    offline_warning:
+      message: Sistemi i ngarkimit GPX për momentin asht jasht përdonimit
+    offline:
+      heading: Mbledhsi i GPX asht jasht linje
+      message: Mbledhsi i skedareve GPX dhe sistemi i ngarkimit për momentin janë
+        jasht funksionit.
+  application:
+    require_cookies:
+      cookies_needed: Ju duket se kanë cookies aftësi të kufizuara - ju lutemi aktivizoni
+        cookies në browserin tuaj para se të vazhdoni.
+    setup_user_auth:
+      blocked: qasja juaj në API është bllokuar. Ju lutemi të log-in për ndërfaqe
+        web për të mësuar më shumë.
+  oauth:
+    authorize:
+      request_access: Aplikacioni %{app_name} po kërkon qasje në llogarinë tonde.
+        Ju lutem kshyrne nëse doni që aplikacioni me i pas kto mundësi. Ju muni me
+        zgjedh sa ma shumë ose sa ma pak që të doni.
+      allow_to: 'Lejoni klientin të aplikimit:'
+      allow_read_prefs: lexoni preferencat tuaj të përdoruesit.
+      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet tuaj të përdoruesit.
+      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
+      allow_write_api: modifikimin e hartes.
+      allow_read_gpx: lexoni privat tuaj GPS gjurmë.
+      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
+    revoke:
+      flash: Ju keni revokuar shenjë për %{application}
+  oauth_clients:
+    new:
+      title: Regjistroje një aplikacion të ri.
+      submit: Regjistrohu
+    edit:
+      title: Redakto kërkesën tuaj
+      submit: Redaktoj
+    show:
+      title: Detajet OAuth për %{app_name}
+      key: 'Konsumatorit kryesore:'
+      secret: 'Konsumatorit Sekret:'
+      url: 'URL Kërkesë Shenjë:'
+      access_url: 'URL Qasja Shenjë:'
+      authorize_url: 'Authorise URL:'
+      support_notice: Ne mbështesim HMAC-SHA1 (rekomandohet) si tekst i thjeshtë në
+        mënyrë SSL.
+      edit: Edit Details
+      requests: 'Kërkuar të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:'
+      allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
+      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
+      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
+      allow_write_api: modifikimin e hartes.
+      allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
+      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
+    index:
+      title: Detajet e mia OAuth
+      my_tokens: Aplikimet e mia i Autorizuar
+      list_tokens: 'Argumentet e mëposhtme janë lëshuar për aplikimet në emrin tuaj:'
+      application: Emri i Aplikacionit
+      issued_at: Lëshuar në
+      revoke: Tërheq!
+      my_apps: Aplikime Klienti im
+      no_apps: A keni një aplikim që ju do të doja të regjistruar për të përdorur
+        me ne duke përdorur %{oauth} standarde? Ju duhet të regjistroheni kërkesën
+        tuaj para se ajo mund të bëjë kërkesë OAuth për këtë shërbim.
+      registered_apps: 'Ju keni aplikimet e mëposhtme klientit të regjistruar:'
+      register_new: Regjistroje aplikacionin tond
+    form:
+      name: Emni
+      required: E kërkume
+      url: URL Kryesore Aplikimi
+      callback_url: Callback URL
+      support_url: Asistenca URL
+      requests: 'Kërkesë të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:'
+      allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
+      allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
+      allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
+      allow_write_api: ndryshoje hartën.
+      allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
+      allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
+    not_found:
+      sorry: Na vjen keq, se %{type} nuk mund të gjendet.
+    create:
+      flash: Informatat jon regjistru me sukses.
+    update:
+      flash: Përditësuar më të dhënat e klientit me sukses
+    destroy:
+      flash: Shkatërruar kërkesë e klientit regjistrimit
+  users:
+    login:
+      title: Kyçu
       heading: Kycu
       heading: Kycu
-      login_button: Kyçu
+      email or username: 'Email Adresa ose Username:'
+      password: 'Fjalekalimi:'
+      remember: 'Kujtom mu:'
       lost password link: Keni harru fjalëkalimin tuaj?
       lost password link: Keni harru fjalëkalimin tuaj?
-      password: "Fjalekalimi:"
-      remember: "Kujtom mu:"
-      title: Kyçu
-    logout: 
+      login_button: Kyçu
+      account not active: Na vjen keq, akonti juej nuk asht hala aktiv<br /> Ju lutemi
+        klikoni në linkun e dërguem në email për me aktivizu akountin tuej.
+      auth failure: Na vjen keq, smunem me ju kyc me ato detaje.
+    logout:
+      title: Dil
       heading: Dil nga OpenStreetMap
       logout_button: Dil
       heading: Dil nga OpenStreetMap
       logout_button: Dil
-      title: Dil
-    lost_password: 
-      email address: "Email Adresa:"
+    lost_password:
+      title: T'ka hup fjalkalimi
       heading: Ke harrue fjalkalimin?
       heading: Ke harrue fjalkalimin?
-      help_text: Shkrueje email adresen që je regjistrue me to, do t'ju deromi një lidhe rreth ksaj ku ju muni me ndrru fjalkalimin
+      email address: 'Email Adresa:'
       new password button: Ndrysho fjalkalimin
       new password button: Ndrysho fjalkalimin
+      help_text: Shkrueje email adresen që je regjistrue me to, do t'ju deromi një
+        lidhe rreth ksaj ku ju muni me ndrru fjalkalimin
+      notice email on way: Na vjen keq që e keni hup :-( po ni email ka me ju ardh
+        së shpejti edhe muni me ricaktu.
       notice email cannot find: Smujtëm me gjet qat email adres, na vjen keq.
       notice email cannot find: Smujtëm me gjet qat email adres, na vjen keq.
-      notice email on way: Na vjen keq që e keni hup :-( po ni email ka me ju ardh së shpejti edhe muni me ricaktu.
-      title: T'ka hup fjalkalimi
-    make_friend: 
-      already_a_friend: Ju tashma jeni shok me %{name}.
-      failed: Na vjen keq, dështuam ta shtojm %{name} si shok/qe.
-      success: "%{name} është shok/shoqe jot/e."
-    new: 
-      confirm email address: "Konfirmo Adresën e Emailit:"
-      confirm password: "Konfirmo fjalëkalimin:"
-      contact_webmaster: Ju lutna kontaktoni <a href="mailto:webmaster@openstreetmap.org">webmasterin</a> per më caktu ni akount që të ju krijohet - na do të merremi me kërkesën sa ma shpejt që tjet e mundshme.
-      continue: Vazhdo
-      display name: "Emni i pamshem:"
-      display name description: Emni jot publik. Ju muni me ndrru ma von në preferencat e tua.
-      email address: "Email Adresa:"
-      fill_form: Plotsoni formularin dhe na do t'ja dergojm ni email për me aktivizu.
-      flash create success message: Akounti për shfrytëzim u kriju me sukses. Kontrollo emailin tond për konfirmim, dhe ju do t'filloni të hartoni sa hora :-)<br /><br />Po kini parasysh se smuni me u kyç pa e konfirmu.<br /><br />Nqofse përdorni sistem për antispam siguroni që jemi në listën e bardh webmaster@openstreetmap.org sepse na nuk mundemi me ju dërgu emaila pa u kan nqat list.
-      heading: Krijo një akount shfrytëzimi
-      license_agreement: Kur e konfirmoni llogarinë tuaj ju duhet ti pranoni <a href="http://www.osmfoundation.org/wiki/License/Contributor_Terms">kushtet e kontributit</a>.
-      no_auto_account_create: Për momentin spo mujm me ju kriju akount automatikisht.
-      not displayed publicly: Nuk u shfaq publikisht (kshyre <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Privacy_Policy" title="wiki privacy policy including section on email addresses">privacy policy</a>)
-      password: "Fjalekalimi:"
-      title: Krijo akount
-    no_such_user: 
-      body: Na vjen keq, ska shfrytëzues me kët emën %{user}. Ju lutemi kontrolloni shkrimin, ose nashta linku ku keni kliku asht gabim.
-      heading: Ky shfrytzues %{user} nuk egziston
-      title: Ska ksi shfrytëzuesi
-    popup: 
-      friend: Shoq
-      nearby mapper: Hartues i aftërt
-      your location: Vendi juej
-    remove_friend: 
-      not_a_friend: "%{name} nuk osht njoni pi shokve tu."
-      success: "%{name} u hek pi shokve tu"
-    reset_password: 
-      confirm password: "Konfirmo Fjalëkalimin:"
-      flash changed: Fjalëkalimi juaj u ndryshua.
-      flash token bad: Sun e gjetëm qat token, kontrolloje URL?
+    reset_password:
+      title: Ricakto fjalëkalimin
       heading: Ricakto fjalëkalimin për %{user}
       heading: Ricakto fjalëkalimin për %{user}
-      password: "Fjalëkalimi:"
+      password: 'Fjalëkalimi:'
+      confirm password: 'Konfirmo Fjalëkalimin:'
       reset: Ricakto Fjalëkalimin
       reset: Ricakto Fjalëkalimin
-      title: Ricakto fjalëkalimin
-    set_home: 
-      flash success: Veni i shpis u ruajt me sukses
-    suspended: 
-      body: "<p>\n  Me na fal, por llogaria juaj automatikisht osht suspendu\n  për shkak të aktivitetit të dyshimt.\n</p>\n<p>\n  Ky vendim së shpejti ka mu rishiku prej një administratori, ose\n  ju muni me kontaktu me %{webmaster} nëse doni me diskutu ma shumë.\n</p>"
-      heading: Llogaria u Suspendu
-      title: Llogaria u Suspendu
-      webmaster: webmaster
-    terms: 
-      agree: Pajtohem
+      flash changed: Fjalëkalimi juaj u ndryshua.
+      flash token bad: Sun e gjetëm qat token, kontrolloje URL?
+    new:
+      title: Krijo akount
+      no_auto_account_create: Për momentin spo mujm me ju kriju akount automatikisht.
+      contact_webmaster: Ju lutna kontaktoni <a href="%{webmaster}">webmaster</a>
+        per më caktu ni akount që të ju krijohet - na do të merremi me kërkesën sa
+        ma shpejt që tjet e mundshme.
+      license_agreement: Kur e konfirmoni llogarinë tuaj ju duhet ti pranoni <a href="http://www.osmfoundation.org/wiki/License/Contributor_Terms">kushtet
+        e kontributit</a>.
+      email address: 'Email Adresa:'
+      confirm email address: 'Konfirmo Adresën e Emailit:'
+      not displayed publicly: Nuk u shfaq publikisht (kshyre <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Privacy_Policy"
+        title="wiki privacy policy including section on email addresses">privacy policy</a>)
+      display name: 'Emni i pamshem:'
+      display name description: Emni jot publik. Ju muni me ndrru ma von në preferencat
+        e tua.
+      password: 'Fjalekalimi:'
+      confirm password: 'Konfirmo fjalëkalimin:'
+      continue: Vazhdo
+    terms:
+      heading: rregullat për Pjesëmarrës
       consider_pd: Unë e konsideroj kontributet e mia të jenë në domenin publik
       consider_pd_why: çka o kjo?
       decline: Mos prano
       consider_pd: Unë e konsideroj kontributet e mia të jenë në domenin publik
       consider_pd_why: çka o kjo?
       decline: Mos prano
-      heading: rregullat për Pjesëmarrës
-      legale_names: 
+      legale_select: 'Ju lutem zgjidhni vendin tuaj të banimit:'
+      legale_names:
         france: Franca
         italy: Italia
         rest_of_world: Pjesa tjetër e botës
         france: Franca
         italy: Italia
         rest_of_world: Pjesa tjetër e botës
-      legale_select: "Ju lutem zgjidhni vendin tuaj të banimit:"
-    view: 
-      activate_user: aktivizo kët shfrytezues
-      add as friend: shtoje si shoq
-      ago: (para %{time_in_words_ago})
-      block_history: shih blokimet e marrne
-      blocks by me: bllokimet e dhana nga un
-      blocks on me: bllokimet e mia
-      confirm: Konfirmo
-      confirm_user: konfirmo ket perdorus
-      create_block: blloko ket shfrytzues
-      created from: "U krijue prej:"
-      deactivate_user: ç'aktivizoje kët shfrytezues
-      delete_user: fshije kët shfrytzues
-      description: Përshkrimi
-      diary: ditari
-      edits: ndryshimet
-      email address: "Email Adresa:"
-      hide_user: mshife kët shfrytëzues
-      if set location: Nqofse e zgedh venin, shum harta edhe sene kan me u paraqit ktu. Ju muni me caktu venin ton në %{settings_link} .
-      km away: "%{count}km larg"
-      m away: "%{count}m larg"
-      mapper since: "Hartues qe prej:"
-      moderator_history: shihe kan e ke blloku
+    no_such_user:
+      title: Ska ksi shfrytëzuesi
+      heading: Ky shfrytzues %{user} nuk egziston
+      body: Na vjen keq, ska shfrytëzues me kët emën %{user}. Ju lutemi kontrolloni
+        shkrimin, ose nashta linku ku keni kliku asht gabim.
+    show:
       my diary: ditari im
       my diary: ditari im
+      new diary entry: hyrje e re ne ditar
       my edits: ndryshimet e mia
       my edits: ndryshimet e mia
-      my settings: preferencat e mia
       my traces: gjurmët e mia
       my traces: gjurmët e mia
-      nearby users: Shfrytëzuesit e tjer që jan afër
-      new diary entry: hyrje e re ne ditar
-      no friends: Hala nuk ke shtue asni shoq.
-      no nearby users: Hala nuk ka shfrytëzues që pranon hartimin e aftërt.
+      my settings: preferencat e mia
       oauth settings: ndrryshimet per autorizim
       oauth settings: ndrryshimet per autorizim
+      blocks on me: bllokimet e mia
+      blocks by me: bllokimet e dhana nga un
+      send message: dërgo mesazh
+      diary: ditari
+      edits: ndryshimet
+      traces: gjurmet
       remove as friend: heke si shok
       remove as friend: heke si shok
-      role: 
+      add as friend: shtoje si shoq
+      mapper since: 'Hartues qe prej:'
+      ago: (para %{time_in_words_ago})
+      email address: 'Email Adresa:'
+      created from: 'U krijue prej:'
+      status: 'Statuti:'
+      spam score: 'Piket e Badihavgjive:'
+      description: Përshkrimi
+      user location: Veni i shfrytëzuesit
+      if set location: Nqofse e zgedh venin, shum harta edhe sene kan me u paraqit
+        ktu. Ju muni me caktu venin ton në %{settings_link} .
+      settings_link_text: ndryshimet
+      no friends: Hala nuk ke shtue asni shoq.
+      km away: '%{count}km larg'
+      m away: '%{count}m larg'
+      nearby users: Shfrytëzuesit e tjer që jan afër
+      no nearby users: Hala nuk ka shfrytëzues që pranon hartimin e aftërt.
+      role:
         administrator: Ky shfrytëzues asht aministrator
         administrator: Ky shfrytëzues asht aministrator
-        grant: 
+        moderator: Ky shfrytëzues asht moderator
+        grant:
           administrator: Banu administrator
           moderator: Banu moderator
           administrator: Banu administrator
           moderator: Banu moderator
-        moderator: Ky shfrytëzues asht moderator
-        revoke: 
+        revoke:
           administrator: Riqoje aksesin e administratorit
           moderator: Riqoje aksesin e moderatorit
           administrator: Riqoje aksesin e administratorit
           moderator: Riqoje aksesin e moderatorit
-      send message: dërgo mesazh
-      settings_link_text: ndryshimet
-      spam score: "Piket e Badihavgjive:"
-      status: "Statuti:"
-      traces: gjurmet
+      block_history: shih blokimet e marrne
+      moderator_history: shihe kan e ke blloku
+      create_block: blloko ket shfrytzues
+      activate_user: aktivizo kët shfrytezues
+      deactivate_user: ç'aktivizoje kët shfrytezues
+      confirm_user: konfirmo ket perdorus
+      hide_user: mshife kët shfrytëzues
       unhide_user: shfaqe kët shfrytzues
       unhide_user: shfaqe kët shfrytzues
-      user location: Veni i shfrytëzuesit
-      your friends: Shokt e tu
-  user_block: 
-    blocks_by: 
-      empty: "%{name} nuk ka bërë ndonjë blloqe ende."
-      heading: Lista e blloqeve me %{name}
-      title: Blloqe me %{name}
-    blocks_on: 
-      empty: "%{name} nuk është bllokuar akoma."
-      heading: Lista e blloqeve në %{name}
-      title: Blocks në %{name}
-    create: 
-      flash: Krijuar një bllok të përdorues %{name}.
-      try_contacting: Ju lutemi provoni kontaktuar përdorues para se bllokimi i tyre dhe duke u dhënë atyre një kohë të arsyeshme për t,u përgjigjur.
-      try_waiting: Ju lutemi provoni duke i dhënë përdoruesit një kohë të arsyeshme për t,u përgjigjur para se bllokimi i tyre.
-    edit: 
+      delete_user: fshije kët shfrytzues
+      confirm: Konfirmo
+    popup:
+      your location: Vendi juej
+      nearby mapper: Hartues i aftërt
+      friend: Shoq
+    account:
+      title: Ndrysho akountin
+      my settings: Preferencat e mia
+      current email address: 'Email adresa e tanishme:'
+      new email address: 'Email adresa e re:'
+      email never displayed publicly: (asnjëherë nuk është publikuar)
+      public editing:
+        heading: 'Ndryshime publike:'
+        enabled: E pranishme. Jo anonime dhe muni me i ndryshue t'dhanat.
+        enabled link: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits
+        enabled link text: çka osht kjo?
+        disabled: E çkyckur dhe smuni me i ndryshu të dhanat, të gjitha ndryshimet
+          e ma hershme jan anonime.
+        disabled link text: pse spo muj me i ndryshue?
+      public editing note:
+        heading: Duke ndryshue publikisht
+        text: Niher për niher ndryshimet e juaja janë anonime dhe njerëzit nuk mund
+          të ju dërgojnë mesazhe apo shohin vendndodhjen tuaj. Për të treguar atë
+          që e keni edituar dhe lejojnë njerëzit të lidhen me ju nëpërmjet internetit,
+          kliko butonin më poshtë. <b> Që nga ndryshimi 0,6 API, vetëm përdoruesit
+          e publikut mund të redaktoni të dhënat hartë </ b>. (<a Href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits">
+          gjeni se pse </ a>). <ul> <li> Adresa juaj e emailit nuk do të zbulohet
+          duke u bërë publik. </ Li > <li> Ky veprim nuk mund të kthehet dhe të gjithë
+          përdoruesit e rinj janë tashmë publik nga default. </ li> </ ul>
+      profile description: 'Pershkrimi i profilit:'
+      preferred languages: 'Gjuhët e parapëlqyme:'
+      image: 'Imazhi:'
+      new image: Shto ni imazh
+      keep image: Maje imazhin e tanishëm
+      delete image: Heke imazhin e tanishëm
+      replace image: Ndryshoje imazhin e tanishëm
+      image size hint: (imazhet katrore s'paku me madhsi 100x100px doken ma mir)
+      home location: 'Veni juej:'
+      no home location: Ju se keni caktu venin e juj.
+      latitude: 'Latituda:'
+      longitude: 'Longituda:'
+      update home location on click: Ndryshoma venin kur të klikoj në hart?
+      save changes button: Ruaj Ndryshimet
+      make edits public button: Boni gjith ndryshimet e mija publike
+      return to profile: Kthehu te profili
+      flash update success confirm needed: Informatat e shfyrtezuesit u ndryshan me
+        sukses. Shihni emailin per konfirmim.
+      flash update success: Informatat e shfrytëzuesit u ndryshuan me sukses.
+    confirm:
+      heading: Konfirmo nje akount te shfrytezuesit
+      press confirm button: Shtype butonin e konfirmimit ma posht që me mujt me aktivizue
+        akountin e juej
+      button: Konfirmo
+      success: Akounti juaj u konfirmua, ju falemnderit për regjistrim!
+    confirm_email:
+      heading: Konfirmo ni ndryshim te email adreses
+      press confirm button: Truse butonin për konfirmim për me konfirmu email adresën
+        tone të re.
+      button: Konfirmo
+      success: Konfirmo email adresën tone, ju faleminderit për regjistrim!
+      failure: Ni email adres tashma osht konfirmue me kët token.
+    set_home:
+      flash success: Veni i shpis u ruajt me sukses
+    go_public:
+      flash success: Gjitha ndryshimet tuja janë publike tash, edhe tash t'lejohet
+        me ndryshue
+    make_friend:
+      success: '%{name} është shok/shoqe jot/e.'
+      failed: Na vjen keq, dështuam ta shtojm %{name} si shok/qe.
+      already_a_friend: Ju tashma jeni shok me %{name}.
+    remove_friend:
+      success: '%{name} u hek pi shokve tu'
+      not_a_friend: '%{name} nuk osht njoni pi shokve tu.'
+    index:
+      title: Perdoruesit
+      heading: Perdoruesit
+      showing:
+        one: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item} prej %{items})
+        other: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item}-%{last_item} prej %{items})
+      summary: '%{name} u kriju prej %{ip_address} në %{date}'
+      summary_no_ip: '%{name} u krijue me %{date}'
+      confirm: Konfirmo Anëtarët e Selektum
+      hide: Mshefi Perdorust e Zgjedhun
+      empty: Asni perputhje e perdoruesve nuk asht gjetun
+    suspended:
+      title: Llogaria u Suspendu
+      heading: Llogaria u Suspendu
+      webmaster: webmaster
+      body: |-
+        <p>
+          Me na fal, por llogaria juaj automatikisht osht suspendu
+          për shkak të aktivitetit të dyshimt.
+        </p>
+        <p>
+          Ky vendim së shpejti ka mu rishiku prej një administratori, ose
+          ju muni me kontaktu me %{webmaster} nëse doni me diskutu ma shumë.
+        </p>
+  user_role:
+    filter:
+      not_a_role: Lidhja `%{role}' nuk asht rol valid.
+      already_has_role: Shfrytzuesi tashmë ka ni rol %{role}.
+      doesnt_have_role: Ky shfrytzeus nuk ka asni rrol %{role}
+    grant:
+      title: Konfirmo dhanjen e rolit
+      heading: Konfirmo dhenjen e rolit
+      are_you_sure: A jeni i sigurt që po doni mja dhonë rolin `%{role}' te përdoruesi
+        `%{name}'?
+      confirm: Konfirmo
+      fail: Nuk i dha rol tmadh `%{role}' te perdoruesi `%{name}'. Ju lutna kontrollone
+        perdoruesin dhe rolin qe a jane te dzte valid.
+    revoke:
+      title: Konfirmoje rolin duke e zgjuar
+      heading: Konfirmoje folin duke e zgjuar
+      are_you_sure: A jeni i sigurt qe ju doni me zgjue rolin `%{role}' prej perdoruesit
+        `%{name}'?
+      confirm: Konfirmo
+      fail: Nuk munet me zgjue folin `%{role}' prej perdoruesit `%{name}'. Ju lutem
+        kontrolloje perdoruesin edhe rolin a jane te dyte valid.
+  user_blocks:
+    model:
+      non_moderator_update: Duhet të jetë një moderator për të krijuar ose rinovuar
+        një bllok.
+      non_moderator_revoke: Duni me kon moderator për me hek një bllokim.
+    not_found:
+      sorry: Na vjen keq, blloku përdorues me ID %{id} nuk mund të gjendet.
+      back: Kthehu tek Indeksi
+    new:
+      title: Krijimi i bllokuar në %{name}
+      heading: Krijimi i bllokuar në %{name}
+      reason: Arsyja pse %{name} osht blloku. Ju lutem bëhuni sa më i qet dhe arsyeshëm
+        që osht e mundshme, tu dhon sa ma shumë detaje që muni rreth situatës, tu
+        e mbajt në men që mesazhi munet me u pa prej publikut. Maje në men se jo krejt
+        anëtarët e kuptojn gjuhën e komunitetit, pra ju lutem munoni me përdor terma
+        të mirë.
+      period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
+      submit: bllok Krijo
+      tried_contacting: Unë kam kontaktuar me përdorues dhe u kërkoi atyre për të
+        ndaluar.
+      tried_waiting: Unë kam dhënë një sasi të arsyeshme kohore për përdoruesit për
+        t,iu përgjigjur atyre të komunikimit.
+      needs_view: Përdoruesi duhet të hyni në para këtij blloku do të pastrohen
       back: Shiko të gjitha blloqet e
       back: Shiko të gjitha blloqet e
+    edit:
+      title: Editimi bllokuar në %{name}
       heading: Editimi bllokuar në %{name}
       heading: Editimi bllokuar në %{name}
-      needs_view: A i përdoruesit duhet të identifikoheni për para këtij blloku do të fshihet?
+      reason: Arsyeja pse %{name} është bllokuar. Ju lutemi të jetë si të qetë dhe
+        të arsyeshme të jetë e mundur, duke i dhënë sa më shumë hollësi si ju mund
+        të lidhur me situatën. Të ketë parasysh se jo të gjithë përdoruesit e kuptojnë
+        zhargon komunitetit, kështu që ju lutemi provoni të përdorni laymans kushtet.
       period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
       period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
-      reason: Arsyeja pse %{name} është bllokuar. Ju lutemi të jetë si të qetë dhe të arsyeshme të jetë e mundur, duke i dhënë sa më shumë hollësi si ju mund të lidhur me situatën. Të ketë parasysh se jo të gjithë përdoruesit e kuptojnë zhargon komunitetit, kështu që ju lutemi provoni të përdorni laymans kushtet.
-      show: Shiko këtë bllok
       submit: bllok Update
       submit: bllok Update
-      title: Editimi bllokuar në %{name}
-    filter: 
+      show: Shiko këtë bllok
+      back: Shiko të gjitha blloqet e
+      needs_view: A i përdoruesit duhet të identifikoheni për para këtij blloku do
+        të fshihet?
+    filter:
       block_expired: Blloku ka skaduar dhe nuk mund të redaktohen.
       block_expired: Blloku ka skaduar dhe nuk mund të redaktohen.
-      block_period: Periudha e bllokuar duhet të jetë një nga vlerat selectable në drop-down list.
-    helper: 
-      time_future: Përfundon në %{time}.
-      time_past: Përfundoi %{time} më parë.
-      until_login: Aktiv deri kur përdoruesi shkrimet in
-    index: 
-      empty: Nuk ka blloqe janë bërë ende.
-      heading: Lista e blloqeve përdorues
+      block_period: Periudha e bllokuar duhet të jetë një nga vlerat selectable në
+        drop-down list.
+    create:
+      try_contacting: Ju lutemi provoni kontaktuar përdorues para se bllokimi i tyre
+        dhe duke u dhënë atyre një kohë të arsyeshme për t,u përgjigjur.
+      try_waiting: Ju lutemi provoni duke i dhënë përdoruesit një kohë të arsyeshme
+        për t,u përgjigjur para se bllokimi i tyre.
+      flash: Krijuar një bllok të përdorues %{name}.
+    update:
+      only_creator_can_edit: Vetëm moderatori i cili krijoi këtë bllok mund ta redaktojnë.
+      success: Block përditësuar.
+    index:
       title: blloqe Përdoruesi
       title: blloqe Përdoruesi
-    model: 
-      non_moderator_revoke: Duni me kon moderator për me hek një bllokim.
-      non_moderator_update: Duhet të jetë një moderator për të krijuar ose rinovuar një bllok.
-    new: 
-      back: Shiko të gjitha blloqet e
-      heading: Krijimi i bllokuar në %{name}
-      needs_view: Përdoruesi duhet të hyni në para këtij blloku do të pastrohen
-      period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
-      reason: Arsyja pse %{name} osht blloku. Ju lutem bëhuni sa më i qet dhe arsyeshëm që osht e mundshme, tu dhon sa ma shumë detaje që muni rreth situatës, tu e mbajt në men që mesazhi munet me u pa prej publikut. Maje në men se jo krejt anëtarët e kuptojn gjuhën e komunitetit, pra ju lutem munoni me përdor terma të mirë.
-      submit: bllok Krijo
-      title: Krijimi i bllokuar në %{name}
-      tried_contacting: Unë kam kontaktuar me përdorues dhe u kërkoi atyre për të ndaluar.
-      tried_waiting: Unë kam dhënë një sasi të arsyeshme kohore për përdoruesit për t,iu përgjigjur atyre të komunikimit.
-    not_found: 
-      back: Kthehu tek Indeksi
-      sorry: Na vjen keq, blloku përdorues me ID %{id} nuk mund të gjendet.
-    partial: 
-      confirm: A jeni i sigurt?
-      creator_name: Krijuesi
-      display_name: Përdoruesi Blocked
-      edit: Redaktoj
-      not_revoked: (Jo revokuar)
-      reason: Arsyeja për bllok
-      revoke: Tërheq!
-      revoker_name: Revokuar nga ana
-      show: Tregoj
-      status: Statusi
-    period: 
-      one: 1 orë
-      other: "%{count} orë"
-    revoke: 
-      confirm: Jeni i sigurt që dëshironi të revokuar kete kategori?
-      flash: Ky bllok është revokuar.
+      heading: Lista e blloqeve përdorues
+      empty: Nuk ka blloqe janë bërë ende.
+    revoke:
+      title: Revokimin e bllokuar në %{block_on}
       heading: Revokimin e bllokuar në %{block_on} nga %{block_by}
       heading: Revokimin e bllokuar në %{block_on} nga %{block_by}
+      time_future: Ky bllok do të përfundojë në %{time}.
       past: Ky bllok u mbyll %{time} më parë dhe nuk mund të kthehet tani.
       past: Ky bllok u mbyll %{time} më parë dhe nuk mund të kthehet tani.
+      confirm: Jeni i sigurt që dëshironi të revokuar kete kategori?
       revoke: Tërheq!
       revoke: Tërheq!
-      time_future: Ky bllok do të përfundojë në %{time}.
-      title: Revokimin e bllokuar në %{block_on}
-    show: 
-      back: Shiko të gjitha blloqet
-      confirm: A jeni i sigurt?
+      flash: Ky bllok është revokuar.
+    period:
+      one: 1 orë
+      other: '%{count} orë'
+    helper:
+      time_future: Përfundon në %{time}.
+      until_login: Aktiv deri kur përdoruesi shkrimet in
+      time_past: Përfundoi %{time} më parë.
+    blocks_on:
+      title: Blocks në %{name}
+      heading: Lista e blloqeve në %{name}
+      empty: '%{name} nuk është bllokuar akoma.'
+    blocks_by:
+      title: Blloqe me %{name}
+      heading: Lista e blloqeve me %{name}
+      empty: '%{name} nuk ka bërë ndonjë blloqe ende.'
+    show:
+      title: '%{block_on} bllokuar nga %{block_by}'
+      heading: '%{block_on} bllokuar nga %{block_by}'
+      time_future: Përfundon në %{time}
+      time_past: Përfundoi %{time} më parë
+      status: Statusi
+      show: Tregoj
       edit: Redaktoj
       edit: Redaktoj
-      heading: "%{block_on} bllokuar nga %{block_by}"
-      needs_view: Shfrytëzuesi duhet të hyj para se të fshihet ky bllok.
-      reason: "Arsyeja për bllok:"
       revoke: Tërheq!
       revoke: Tërheq!
-      revoker: "Revoker:"
+      confirm: A jeni i sigurt?
+      reason: 'Arsyeja për bllok:'
+      back: Shiko të gjitha blloqet
+      revoker: 'Revoker:'
+      needs_view: Shfrytëzuesi duhet të hyj para se të fshihet ky bllok.
+    block:
+      not_revoked: (Jo revokuar)
       show: Tregoj
       show: Tregoj
+      edit: Redaktoj
+      revoke: Tërheq!
+    blocks:
+      display_name: Përdoruesi Blocked
+      creator_name: Krijuesi
+      reason: Arsyeja për bllok
       status: Statusi
       status: Statusi
-      time_future: Përfundon në %{time}
-      time_past: Përfundoi %{time} më parë
-      title: "%{block_on} bllokuar nga %{block_by}"
-    update: 
-      only_creator_can_edit: Vetëm moderatori i cili krijoi këtë bllok mund ta redaktojnë.
-      success: Block përditësuar.
-  user_role: 
-    filter: 
-      already_has_role: Shfrytzuesi tashmë ka ni rol %{role}.
-      doesnt_have_role: Ky shfrytzeus nuk ka asni rrol %{role}
-      not_a_role: Lidhja `%{role}' nuk asht rol valid.
-      not_an_administrator: Veç administratorat munen me pas rol të menaxhimit, dhe ju nuk jeni administrator.
-    grant: 
-      are_you_sure: A jeni i sigurt që po doni mja dhonë rolin `%{role}' te përdoruesi `%{name}'?
-      confirm: Konfirmo
-      fail: Nuk i dha rol tmadh `%{role}' te perdoruesi `%{name}'. Ju lutna kontrollone perdoruesin dhe rolin qe a jane te dzte valid.
-      heading: Konfirmo dhenjen e rolit
-      title: Konfirmo dhanjen e rolit
-    revoke: 
-      are_you_sure: A jeni i sigurt qe ju doni me zgjue rolin `%{role}' prej perdoruesit `%{name}'?
-      confirm: Konfirmo
-      fail: Nuk munet me zgjue folin `%{role}' prej perdoruesit `%{name}'. Ju lutem kontrolloje perdoruesin edhe rolin a jane te dyte valid.
-      heading: Konfirmoje folin duke e zgjuar
-      title: Konfirmoje rolin duke e zgjuar
+      revoker_name: Revokuar nga ana
+  javascripts:
+    map:
+      base:
+        cycle_map: Cikli Harta
+    site:
+      edit_tooltip: Edit Harta
+      edit_disabled_tooltip: Zoom në hartë për të redaktuar
+...