]> git.openstreetmap.org Git - rails.git/blobdiff - config/locales/mk.yml
Localisation updates from translatewiki.net (2010-01-29)
[rails.git] / config / locales / mk.yml
index 3defbf60cd5f96f7e80930619c6f0c3eafe54f79..605e3d03e6a04cd614bba07a583ab4a7b6a8561a 100644 (file)
@@ -1048,7 +1048,7 @@ mk:
     oauthorize: 
       allow_read_gpx: ви ги чита вашите приватни GPS траги.
       allow_read_prefs: ви ги чита корисничките прилагодувања.
-      allow_to: "Дозволи ѝ на клиентската апликација да:"
+      allow_to: "Дозволи му на клиентскиот програм да:"
       allow_write_api: ја менува картата.
       allow_write_diary: создава ставки во дневникот, пишува коментари и да се спријателува.
       allow_write_gpx: подига GPS траги.
@@ -1060,7 +1060,7 @@ mk:
     create: 
       flash: Информациите се успешно регистрирани
     destroy: 
-      flash: Ð£Ð½Ð¸Ñ\88Ñ\82ена Ðµ Ð¿Ñ\80иÑ\98авнаÑ\82а Ñ\80егиÑ\81Ñ\82Ñ\80аÑ\86иÑ\98а Ð·Ð° ÐºÐ»Ð¸ÐµÐ½Ñ\82Ñ\81каÑ\82а Ð°Ð¿Ð»Ð¸ÐºÐ°Ñ\86иÑ\98а.
+      flash: Ð£Ð½Ð¸Ñ\88Ñ\82ена Ðµ Ð¿Ñ\80иÑ\98авнаÑ\82а Ñ\80егиÑ\81Ñ\82Ñ\80аÑ\86иÑ\98а Ð·Ð° ÐºÐ»Ð¸ÐµÐ½Ñ\82Ñ\81киоÑ\82 Ð¿Ñ\80огÑ\80ам.
     edit: 
       submit: Уреди
       title: Уредете ја апликацијата