]> git.openstreetmap.org Git - rails.git/blobdiff - config/locales/mk.yml
Localisation updates from translatewiki.net (2010-02-08)
[rails.git] / config / locales / mk.yml
index 605e3d03e6a04cd614bba07a583ab4a7b6a8561a..80099bd862e070d3d680d6cac44e43c2c46ffa5e 100644 (file)
@@ -870,8 +870,9 @@ mk:
       zero: Немате непрочитани пораки во сандачето
     intro_1: OpenStreetMap е слободна уредлива карта на целиот свет. Ја прават луѓе како вас.
     intro_2: OpenStreetMap ви овозможува да разгледувате, уредувате и користите гоеографски податоци на колаборативен начин од било кое место на Земјината топка.
-    intro_3: OpenStreetMap е вдомен со великодушна поддршка од {{ucl}} и {{bytemark}}.
+    intro_3: Вдомувањето на OpenStreetMap е овозможено од {{ucl}} и {{bytemark}}. Другите поддржувачи на проектот се наведени на {{partners}}.
     intro_3_bytemark: bytemark
+    intro_3_partners: вики
     intro_3_ucl: Центарот UCL VR
     license: 
       title: Податоците на OpenStreetMap се под Creative Commons Наведи извор-Сподели под исти услови 2.0 Нелокализирана лиценца