]> git.openstreetmap.org Git - rails.git/blobdiff - config/locales/mk.yml
Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / mk.yml
index dd76070693c4ad79418bbf8d76b043fee537c27d..193ed6d6f464a612265e120a6f25b8ff30c1cd1c 100644 (file)
@@ -1083,7 +1083,7 @@ mk:
       infringement_1_html: |-
         Би сакале да ги потсетиме учесниците на OSM дека никогаш не смеат да ставаат
         податоци од извори заштитени со авторски права (на пр. Google Карти или печатени карти) без
-        Ð¸Ð·Ñ\80ична дозвола од имателите на тие права.
+        Ð¸Ð·Ñ\80ечна дозвола од имателите на тие права.
       infringement_2_html: "Доколку сметате дека базата на OpenStreetMap или ова мрежно
         место\nсодржи бесправно или неисправно поставени податоци, погледајте ја\n<a
         href=\"http://www.osmfoundation.org/wiki/License/Takedown_procedure\">процедурата