Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / mk.yml
index b5e19b23efbc73923157b871dda26dde458957f1..f1098dd5bb1a8311ed574b25a217986be98d2ea6 100644 (file)
@@ -1064,10 +1064,9 @@ mk:
     intro_text: OpenStreetMap е карта на светот создадена од луѓе како вас и се нуди
       за слободна употреба под отворена лиценца.
     intro_2_create_account: Создајте корисничка сметка
-    partners_html: Вдомувањето е поддржано од %{ucl}, %{bytemark}, %{ic} како и други
+    hosting_partners_html: Вдомувањето е поддржано од %{ucl}, %{bytemark} и други
       %{partners}.
     partners_ucl: UCL
-    partners_ic: Империјалниот колеџ - Лондон
     partners_bytemark: вдомителот „Bytemark“
     partners_partners: партнери
     osm_offline: Базата на податоци на  OpenStreetMap моментално е исклучена додека
@@ -1949,7 +1948,7 @@ mk:
       flash: Клиентските информации се успешно подновени
     destroy:
       flash: Уништена е пријавната регистрација за клиентскиот програм.
-  user:
+  users:
     login:
       title: Најава
       heading: Најава