Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / sq.yml
index 538df4c11fb1414d4e05d2d8efbab9ccca1c772b..bb23d8798fd5304a5e2a0f05084c8a363b7c4ea9 100644 (file)
@@ -911,8 +911,6 @@ sq:
     intro_text: OpenStreetMap është hartë e botës, e krijuar nga njerëz si ti dhe
       për përdorim të lirshëm në kuadrin e një licence të hapur.
     intro_2_create_account: Krijo një llogari përdoruesi
-    partners_html: Hostingu mbështetet nga %{ucl}, %{ic} dhe %{bytemark}, dhe të tjerë
-      %{partners}.
     partners_partners: partnerët
     help: Ndihmë
     about: Rreth
@@ -1336,7 +1334,7 @@ sq:
       confirm: A je i sigurt?
     form:
       name: Emri
-  user:
+  users:
     login:
       title: Identifikohu
       heading: Identifikohu