add australia copyright notice for PSMA Australia
[rails.git] / config / locales / aln.yml
1 # Messages for Gheg Albanian (Gegë)
2 # Exported from translatewiki.net
3 # Export driver: phpyaml
4 # Author: Albiona
5 # Author: Alket
6 # Author: Ardian
7 # Author: Fitim
8 # Author: Gent
9 # Author: Heroid
10 # Author: Kosovastar
11 # Author: Macofe
12 # Author: Mdupont
13 # Author: MicroBoy
14 # Author: Nemo bis
15 # Author: 아라
16 ---
17 aln:
18   time:
19     formats:
20       friendly: '%e %B %Y te %H:%M'
21   activerecord:
22     models:
23       acl: Lista Access Control
24       changeset: Changeset
25       changeset_tag: Changeset Tag
26       country: Vend
27       diary_comment: Koment Ditari
28       diary_entry: Ditari Hyrja
29       friend: Mik
30       language: Gjuha
31       message: Mesazh
32       node: Nyjë
33       node_tag: Nyja Tag
34       notifier: Notifier
35       old_node: Nyja e Vjetër
36       old_node_tag: Tag Nyja e Vjetër
37       old_relation: Raporti i vjetër
38       old_relation_member: Anëtar Vjetër Marrëdhënie
39       old_relation_tag: Tag Vjetër Marrëdhënie
40       old_way: Old Way
41       old_way_node: Nyja e Vjetër Way
42       old_way_tag: Tag Old Way
43       relation: Lidhje
44       relation_member: Raporti Anëtar
45       relation_tag: Raporti Tag
46       session: Sesion
47       trace: Gjurmë
48       tracepoint: Trace Pika
49       tracetag: Trace Tag
50       user: Përdorues
51       user_preference: Përdoruesi Preferencë
52       user_token: Përdoruesi Token
53       way: Mënyrë
54       way_node: Nyja Way
55       way_tag: Rruga Tag
56     attributes:
57       diary_comment:
58         body: Organ
59       diary_entry:
60         user: Përdorues
61         title: Titulli
62         latitude: Gjerësi
63         longitude: Gjatësi
64         language: Gjuha
65       friend:
66         user: Përdorues
67         friend: Mik
68       trace:
69         user: Përdorues
70         visible: I dukshëm
71         name: Emni
72         size: Madhësia
73         latitude: Gjerësi
74         longitude: Gjatësi
75         public: Publik
76         description: Përshkrim
77       message:
78         sender: Dërguesi
79         title: Titulli
80         body: Organ
81         recipient: Marrës
82       user:
83         email: Email
84         active: Aktiv
85         display_name: Emri Display
86         description: Përshkrimi
87         languages: Gjuhët
88         pass_crypt: Fjalëkalimi
89   browse:
90     changeset:
91       title: Ndryshim
92       changesetxml: Ndryshim en XML
93       osmchangexml: Ndryshim i OSM-s en XML
94       feed:
95         title: Ndryshim %{id}
96         title_comment: Ndryshimi %{id} - %{comment}
97     relation_member:
98       entry_role: '%{type} %{name} asht si %{role}'
99       type:
100         node: Nyje
101         way: Udhë
102         relation: Lidhje
103     containing_relation:
104       entry: Lidhja %{relation_name}
105       entry_role: Lidhja %{relation_name} (sikur %{relation_role})
106     not_found:
107       sorry: Na vjen keq, %{type} me ID %{id}, nuk mujti me u gjetë.
108       type:
109         node: pikë
110         way: udhë
111         relation: lidhje
112         changeset: shka asht ndrrue
113     timeout:
114       sorry: Kerkojme falje, t'dhanunat për %{type} me %{id}, u vanuen shumë për me
115         u rigjetë.
116       type:
117         node: pikë
118         way: rrugë
119         relation: lidhje
120         changeset: shka asht ndryshue
121     start_rjs:
122       load_data: Ngarkoji të dhanunat
123       loading: Tu u ngarkue...
124     tag_details:
125       tags: 'Etiketat:'
126       wiki_link:
127         key: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key} tag
128         tag: Pērshkrimi i wiki faqes pēr %{key}=%{value} tag
129       wikipedia_link: '%{page} artikulli nē Wikipedia'
130   changeset:
131     changeset_paging_nav:
132       showing_page: Tu e shfaq faqen %{page}
133       next: Tjetra »
134       previous: «Previous
135     changeset:
136       anonymous: Anonim
137       no_edits: (Nuk ka redaktimet)
138       view_changeset_details: Shikoni detajet changeset
139     changesets:
140       id: ID
141       saved_at: Ruhen në
142       user: Përdorues
143       comment: Koment
144       area: Zonë
145     index:
146       title: Changesets
147       title_user: Changesets nga %{user}
148   diary_entry:
149     new:
150       title: Hyrja e re Ditari
151     index:
152       title: ditarë Përdorues ,
153       user_title: Ditari i %{user}
154       in_language_title: Shënimet e Ditarit në %{language}
155       new: Hyrja e re Ditari
156       new_title: Shkruaj një hyrje e re në ditarin tuaj përdorues
157       no_entries: Nuk ka shënime në ditar
158       recent_entries: 'shënimet e fundit ditar:'
159       older_entries: Shënimet e Vjetra
160       newer_entries: Shënimet Ma Të Reja
161     edit:
162       title: hyrje Edit ditar
163       subject: 'Titulli:'
164       body: 'Trupi:'
165       language: 'Gjuha:'
166       location: 'Lokacioni:'
167       latitude: 'Latitude:'
168       longitude: 'Gjatësi:'
169       use_map_link: Harta e përdorimit
170       save_button: Ruje
171       marker_text: Vendndodhja Ditari hyrje
172     show:
173       title: ditari i %{user} | %{title}
174       user_title: ditari i %{user}
175       leave_a_comment: Lene naj koment
176       login_to_leave_a_comment: '%{login_link} për me lon koment'
177       login: Hyrje
178       save_button: Ruje
179     no_such_entry:
180       title: Nuk ka hyrje të tilla ditar
181       heading: 'Nuk ka shënim me id: %{id}'
182       body: Me na fal, por nuk ka shënim në ditar ose koment me id %{id}. Ju lutem
183         shihni drejtshkrimin, ose lidhja që keni kliku asht gabim.
184     diary_entry:
185       posted_by: U postu prej %{link_user} më %{created} n'%{language_link}
186       comment_link: Komento në këtë shënim
187       reply_link: Përgjigje për këtë term
188       comment_count:
189         one: 1 koment
190         other: '%{count} komente'
191       edit_link: Ndryshoje qët shënim
192       hide_link: Mshefe qët shënim
193       confirm: Konfirmoje
194     diary_comment:
195       comment_from: Komenti prej %{link_user} në %{comment_created_at}
196       hide_link: Mshefe këtë koment
197       confirm: Konfirmo
198     location:
199       location: 'Lokacioni:'
200       view: Kshyre
201       edit: Ndrysho
202     feed:
203       user:
204         title: hyra OpenStreetMap ditar për %{user}
205         description: shënimet e fundit OpenStreetMap ditar nga %{user}
206       language:
207         title: shënimet në ditar OpenStreetMap në %{language_name}
208         description: shënimeve ditar nga përdoruesit e fundit të OpenStreetMap në
209           %{language_name}
210       all:
211         title: hyra OpenStreetMap ditar
212         description: Shënimet mat fundit të ditarit nga anëtarët e OpenStreetMap
213   geocoder:
214     search:
215       title:
216         latlon: Rezultatet prej <a href="http://openstreetmap.org/">Internal</a>
217         ca_postcode: Rezultatet prej <a href="http://geocoder.ca/">Geocoder.CA</a>
218         osm_nominatim: Rezultatet prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap
219           Nominatim</a>
220         geonames: Rezultatet prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
221     search_osm_nominatim:
222       prefix:
223         amenity:
224           arts_centre: Art Qendra
225           atm: Bankomat
226           bank: Banka
227           bar: Bar
228           bench: Stol
229           bicycle_parking: parkimi për biçikleta
230           bicycle_rental: biçikleta me qira
231           brothel: Shtëpi publike
232           bureau_de_change: Byroja Ndryshimi de
233           bus_station: Stacioni i Autobusave
234           cafe: Kafene
235           car_rental: marrje makinë me qira
236           car_sharing: Car Sharing/Ndarja e Automobil
237           car_wash: Autolarje
238           casino: Kazino
239           cinema: Kinema
240           clinic: Klinikë
241           college: Kolegj
242           community_centre: ndërtimin e qendrës së komunitetit
243           courthouse: Ndërtesë e gjyqit
244           crematorium: Krematorium
245           dentist: Mjeku i dhomve
246           doctors: Mjekët
247           drinking_water: Pirja e ujit
248           driving_school: Auto shkollë
249           embassy: Ambasada
250           fast_food: Ushqim I shpejtë
251           ferry_terminal: Terminali i Trageteve
252           fire_station: Zjarrëfiksat
253           fountain: Burim
254           fuel: Lëndë djegëse
255           grave_yard: Varrezë
256           hospital: Spital
257           hunting_stand: Gjuetia Stand
258           ice_cream: Akullore
259           kindergarten: Kopshti i fëmijëve
260           library: Bibliotekë
261           marketplace: Treg
262           nightclub: Night Club
263           nursing_home: shtëpi pleqsh
264           office: Zyrë
265           parking: Parking
266           pharmacy: Barnatore
267           place_of_worship: Vendi i Adhurimi
268           police: Polici
269           post_box: Postbox
270           post_office: Zyra Postare
271           preschool: Para-shkollor
272           prison: Burg
273           pub: Pijetore
274           public_building: Publike Ndërtimi
275           recycling: Pika riciklimit
276           restaurant: Restorant
277           retirement_home: Daljes në pension Home
278           sauna: Saunë
279           school: Shkoll
280           shelter: Strehim
281           shop: Shitore
282           social_club: klub shoqërore
283           studio: Studio
284           taxi: Taxi
285           telephone: Telefon Publik
286           theatre: Teatër
287           toilets: Tualet
288           townhall: Godina kryesore e qytetit
289           university: Universitet
290           vending_machine: Automat me monedhë
291           veterinary: Kirurgji Veterinare
292           village_hall: Fshati Hall
293           waste_basket: Mbeturinat Shporta
294           youth_centre: Qendër Rinore
295         boundary:
296           administrative: Administrative kufitare
297         building:
298           "yes": Ndërtesë
299         highway:
300           bridleway: Rruge pa osfallt
301           bus_guideway: Lane udhëzoi Autobuseve
302           bus_stop: Stacion i autobusave
303           construction: Highway nën ndërtim
304           cycleway: Rruge per biciklla
305           emergency_access_point: Pike Hyrje e urgjencës
306           footway: Rrugë e kambsorve
307           ford: Fiord
308           living_street: rrugës ku njerëzit jetojnë
309           motorway: Autostradë
310           motorway_junction: Kryqzim per rruge te motorrave
311           motorway_link: rrugë autostradë
312           path: Rrugë
313           pedestrian: Rruge per kambsore
314           platform: Platformë
315           primary: Rrugor primar
316           primary_link: Rruge kryesore
317           raceway: Gara rrugën automobilave
318           residential: Banimi
319           road: Rrugë
320           secondary: Rruge dytesore
321           secondary_link: Rruge dytesore
322           service: Rruge sherbimi
323           services: Autostradë Sherbime
324           steps: Hapat
325           tertiary: Rruge tericiere
326           track: Udhë
327           trail: Shteg
328           trunk: rrugën kryesore
329           trunk_link: rrugën kryesore
330           unclassified: Paklasifikuara Road
331         historic:
332           archaeological_site: Arkeologjik Faqes
333           battlefield: Fushë beteje
334           boundary_stone: Kufitare Stone
335           building: Ndërtesë
336           castle: Kala
337           church: Kisha
338           house: Shpi
339           icon: Ikonë
340           manor: Pronë e madhe
341           memorial: Përkujtim
342           mine: Imi
343           monument: Monument
344           ruins: Gërmadhe
345           tower: Kullë
346           wayside_cross: Buzë rruge Kryqi
347           wayside_shrine: Buzë rruge tempullin
348           wreck: Mbytet
349         landuse:
350           allotments: Ndarje
351           basin: Pellgut
352           brownfield: Brownfield Toka
353           cemetery: Varrezë
354           commercial: Zona Tregtare
355           conservation: Ruajtjen e
356           construction: Ndërtim
357           farm: Fermë
358           farmland: Bujqësore
359           farmyard: Oborr ferme
360           forest: Pyll
361           grass: Bar
362           greenfield: Greenfield Toka
363           industrial: Zona Industriale
364           landfill: Groposje
365           meadow: Livadh
366           military: Zonë Ushtarake
367           mine: Imi
368           quarry: Gurore
369           railway: Hekurudhor
370           recreation_ground: Zbavitje Ground
371           reservoir: Rezervuar
372           residential: Zonë Rezidenciale
373           retail: Me pakicë
374           village_green: Fshati Green
375           vineyard: Vresht
376         leisure:
377           beach_resort: hoteli në plazh
378           common: Toke e njejte
379           fishing: Zone peshkimi
380           garden: Kopsht
381           golf_course: Kurs golfi
382           ice_rink: Patinazh
383           marina: Marine
384           miniature_golf: Miniaturë Golf
385           nature_reserve: Rezervat natyror
386           park: Park
387           pitch: Fushe e sporteve
388           playground: Shesh lojnash
389           recreation_ground: Veni per zbavitje
390           slipway: Mol
391           sports_centre: Qendër Sportive
392           stadium: Stadium
393           swimming_pool: Bazen
394           track: traka e vrapimit
395           water_park: Park uji
396         natural:
397           bay: Gji
398           beach: Pllazh
399           cape: Kep
400           cave_entrance: Shpella Hyrja
401           cliff: Shkamb
402           crater: Krater
403           fell: Moqal
404           fjord: Fiord
405           geyser: Gejzer
406           glacier: Akullnajë
407           heath: Shkurre
408           hill: Koder
409           island: Ishull
410           land: Tokë
411           marsh: Knete
412           moor: Knete
413           mud: Baltë
414           peak: Majë
415           point: Pike
416           reef: shkambinj nënujore
417           ridge: Kreshtë
418           rock: Gur
419           scree: Rrëpirë me gurë të rrzum
420           scrub: Kaçubë
421           spring: Pranverë
422           strait: Ngushticë
423           tree: Pemë
424           valley: Lugaje
425           volcano: Vullkan
426           water: Ujë
427           wetland: Lagunat
428           wood: Dru
429         place:
430           city: Qyteti
431           country: Veni
432           county: Qark
433           farm: Ferma
434           hamlet: Katundth
435           house: Shtepi
436           houses: Shtepi
437           island: Ishull
438           islet: Ishull
439           locality: Lokalitet
440           municipality: Komuna
441           postcode: Post kodi
442           region: Regjioni
443           sea: Deti
444           state: Shteti
445           subdivision: Nenndamje
446           suburb: Periferi
447           town: Veni
448           unincorporated_area: Zone e painkorpuruar
449           village: Fshati
450         railway:
451           abandoned: Braktisur hekurudhave
452           construction: Hekurudhave në ndërtim
453           disused: Hekurudhave papërdorur
454           funicular: Me litar hekurudhave
455           halt: Trajnimi Stop
456           junction: Hekurudhave kryqëzim
457           level_crossing: Kalim në nivel
458           light_rail: hekurudhor Lehta
459           monorail: Hekurudhë me një shinë
460           narrow_gauge: Hekurudhave ngushtë matës
461           platform: Platforma e hekurudhave
462           preserved: Ruhet hekurudhave
463           spur: Hekurudhave nxisë
464           station: Stacion hekurudhor
465           subway: Stacioni i metrosë
466           subway_entrance: Metro Hyrja
467           switch: Hekurudhave Pikët
468           tram: Tramvajëve
469           tram_stop: Tramvaj Stop
470         shop:
471           alcohol: kiosk
472           art: Shitore e kafshëve
473           bakery: Dyqan buke
474           beauty: Bukuri Shop
475           beverages: Pijet Shop
476           bicycle: Biciklete Shop
477           books: Librari
478           butcher: Kasap
479           car: Shitore e Kerreve
480           car_parts: pjesë makinash
481           car_repair: riparimin e makinave
482           carpet: dyqan qilim
483           charity: Bamirësi Shop
484           chemist: Farmacist
485           clothes: Shitore e Teshave
486           computer: Shitore e kompjuterave
487           confectionery: Shop pasticerie
488           convenience: Komoditet Shitore
489           copyshop: Copy Shop
490           cosmetics: Kozmetikë Shop
491           department_store: Departamenti Shitore
492           discount: artikuj zbritje dyqan
493           doityourself: Për ta bërë vetë
494           dry_cleaning: Pastrimi kimik
495           electronics: Elektronikë Shop
496           estate_agent: agjent immobile
497           farm: fermë dyqan
498           fashion: Moda Shop
499           fish: Shitore e Peshqve
500           florist: Luleshitës
501           food: Shitore Ushqimore
502           funeral_directors: drejtor funeral
503           furniture: Mobilje
504           gallery: Galeri
505           garden_centre: Kopshti Qendra
506           general: Përgjithshëm Shitore
507           gift: Shitore e Dhuratave
508           greengrocer: Shitës frutash
509           grocery: Dyqan ushqimore
510           hairdresser: Floktar
511           hardware: dyqan mjet
512           hifi: dyqan hi-fi
513           jewelry: Bizhuteri Shop
514           kiosk: kiosk
515           laundry: Lavanderi
516           mall: Shëtitore
517           market: Treg
518           mobile_phone: Shop Mobile Phone
519           motorcycle: Shitore e Motorrave
520           music: dyqan muzikë
521           newsagent: Stendë gazetash
522           optician: Syzabërës
523           organic: Organike dyqan Ushqim
524           outdoor: dyqan në natyrë
525           pet: Shitore e kafshëve
526           photo: dyqan fotografik
527           shoes: dyqan këpucësh
528           sports: Sport Dyqani
529           stationery: dyqan shkrimi
530           supermarket: Supermarket
531           toys: Shitore e Lojnave
532           travel_agency: Agjenci Turistike
533           video: dyqan video
534           wine: kiosk
535         tourism:
536           alpine_hut: Vikendice
537           artwork: Puna artistike
538           attraction: Qef
539           bed_and_breakfast: Bujtin dhe Mengjes
540           cabin: Kabine
541           camp_site: Ven per kamping
542           caravan_site: Karavan i faqes
543           chalet: Shpi
544           guest_house: Shpi e musafirve
545           hostel: Bujtine
546           hotel: Hotel
547           information: Informacione
548           motel: Motel
549           museum: Muze
550           picnic_site: Vend per Piknik
551           theme_park: Park i lojnave
552           viewpoint: Pike shikimi
553           zoo: Kopsht Zoologjik
554         waterway:
555           boatyard: Kantier detar
556           canal: Kanal
557           dam: Pendë
558           derelict_canal: Kanali i braktisur
559           ditch: Hendek
560           dock: Dok
561           drain: Kullon
562           lock: Bllokoj
563           lock_gate: Mbylle Porta
564           mooring: Ankorim
565           rapids: Pragje të lumit
566           river: Lum
567           stream: Lumë
568           wadi: luginë
569           waterfall: Ujëvarë
570           weir: Pendë
571     description:
572       title:
573         osm_nominatim: Lokacioni prej <a href="http://nominatim.openstreetmap.org/">OpenStreetMap
574           Nominatim</a>
575         geonames: Lokacioni prej <a href="http://www.geonames.org/">GeoNames</a>
576       types:
577         cities: Qytetet
578         towns: Qytetet
579         places: Places
580     results:
581       no_results: Nuk është gjetur asnjë rezultat
582       more_results: Më shumë rezultate
583   layouts:
584     logo:
585       alt_text: logo e OpenStreetMap
586     home: shtëpi
587     logout: logout
588     log_in: log in
589     log_in_tooltip: Hyni që me një llogari ekzistuese
590     sign_up: regjistrohu
591     sign_up_tooltip: Krijo një llogari për përpunim
592     edit: Ndrysho
593     history: Historia
594     export: Eksport
595     gps_traces: GPS Gjurmët
596     gps_traces_tooltip: Manage gjurmë GPS
597     user_diaries: Përdoruesi Diaries
598     user_diaries_tooltip: përdorues ditaret Shiko
599     tag_line: Free Harta Wiki Botërore
600     osm_offline: Baza e të dhanave të OpenStreetMap niher për niher jasht funksioni
601       derisa disa punë themelore po kryhen në bazën e të dhanave.
602     osm_read_only: Baza e të dhënave OpenStreetMap është aktualisht në mënyrë read-only
603       ndërsa thelbësor bazës së të dhënave mirëmbajtjen puna është kryer.
604     donate: OpenStreetMap Mbështetja nga %{link} në Fondin Hardware Upgrade.
605     copyright: Copyright & License
606     make_a_donation:
607       title: OpenStreetMap Mbështetje me një donacion monetar
608       text: Bëni një donacion
609   notifier:
610     diary_comment_notification:
611       subject: '[OpenStreetMap] %{user} ka komentu në shënimin tond të ditarit'
612       hi: Tung %{to_user},
613       header: '%{from_user} ka komentu në shënimin tond të fundit në ditar tek OpenStreetMap
614         me titullin %{subject}:'
615       footer: Ju muni gjithashtu me lexu komentin te %{readurl} dhe ju muni me komentu
616         te %{commenturl} apo me u përgjigj te %{replyurl}
617     message_notification:
618       hi: Tung %{to_user},
619       header: '%{from_user} ju ka dërgu një mesazh përmes OpenStreetMap me titullin
620         %{subject}:'
621     friend_notification:
622       subject: '[OpenStreetMap] %{user} ju ka shtu juve si një shok'
623       had_added_you: '%{user} ju ka shtu juve si një shok në OpenStreetMap.'
624       see_their_profile: Ju muni me pa profilin e tyre tek %{userurl}.
625       befriend_them: Ju muni gjithashtu me i shtu ata si shokë tek %{befriendurl}.
626     gpx_notification:
627       greeting: Tung,
628       your_gpx_file: Ajo duket si te re dosjen tuaj
629       with_description: me përshkrimin e
630       and_the_tags: 'dhe të mëposhtme tags:'
631       and_no_tags: dhe nuk tags.
632       failure:
633         subject: '[OpenStreetMap] te re dështimit Import'
634         failed_to_import: 'nuk arriti të importit. Këtu është gabim:'
635         more_info_1: Më shumë informacion në lidhje me dështimet e importit te re
636           dhe si për të shmangur
637         more_info_2: 'ato mund të gjenden në:'
638       success:
639         subject: '[OpenStreetMap] Import sukses te re'
640         loaded_successfully: ngarkuar me sukses me %{trace_points} nga një jetë e
641           mundur %{possible_points} piket.
642     signup_confirm:
643       subject: '[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde'
644     email_confirm:
645       subject: '[OpenStreetMap] Konfirmoje email adresën tonde'
646     email_confirm_plain:
647       greeting: Tung,
648       click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu
649         ndryshimin.
650     email_confirm_html:
651       greeting: Tung,
652       hopefully_you: Dikush (shpresojmë se ju), do të doja të ndryshuar adresën e-mail
653         e tyre gjatë në %{server_url} në %{new_address}.
654       click_the_link: Nëse ky je ti, ju lutem trusni lidhjen e mëposhtme për me konfirmu
655         ndryshimin.
656     lost_password:
657       subject: '[OpenStreetMap] kërkesës Password reset'
658     lost_password_plain:
659       greeting: Tung,
660       click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për
661         të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
662     lost_password_html:
663       greeting: Tung,
664       hopefully_you: Dikush (ndoshta ju) ka kërkuar një fjalëkalim për t,u rivendosur
665         në llogarinë openstreetmap.org këtë adresë email-i.
666       click_the_link: Nëse kjo është që ju, ju lutemi klikoni lidhjen më poshtë për
667         të rivendosni fjalëkalimin tuaj.
668   messages:
669     inbox:
670       title: Inbox
671       my_inbox: postë e mia
672       outbox: Dalje
673       from: Prej
674       subject: Tema
675       date: Data
676       no_messages_yet: Ju nuk keni asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa prej
677         %{people_mapping_nearby_link}?
678       people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
679     message_summary:
680       unread_button: Bone si të palexume
681       read_button: Bone si të lexume
682       reply_button: Ktheje
683       destroy_button: Fshije
684     new:
685       title: Qo mesazh
686       send_message_to: Qoje një mesazh të ri te %{name}
687       subject: Titulli
688       body: Organ
689       send_button: Dërgo
690       back_to_inbox: Kthehu në postë
691     create:
692       message_sent: Mesazhi u dërgu
693       limit_exceeded: Ju keni dërguar shumë mesazhe kohët e fundit. Ju lutem prisni
694         një kohë para se të dërgoni ndonjë tjetër.
695     no_such_message:
696       title: Nuk ka ksi mesazhi
697       heading: Nuk ka ksi mesazhi
698       body: Me na fal por nuk ka asnjë mesazh me at id.
699     outbox:
700       title: Dalje
701       my_inbox: Im %{inbox_link}
702       inbox: postë
703       outbox: Dalje
704       to: Te
705       subject: Titulli
706       date: Data
707       no_sent_messages: Ju nuk keni dërgu asnjë mesazh. Pse nuk po llidheni me disa
708         prej %{people_mapping_nearby_link}?
709       people_mapping_nearby: njerëzit pranë hartës
710     reply:
711       wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me ju përgjigj nuk
712         u dërgu për at anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me ju përgjigj
713         atij mesazhi.
714     show:
715       title: Lexo mesazhin
716       from: Prej
717       subject: Titulli
718       date: Data
719       reply_button: Përgjigju
720       unread_button: Bone si të palexum
721       to: Te
722       wrong_user: Ju keni hy si `%{user}' por mesazhi që po doni me lexu nuk u dërgu
723         për ose nga ai anëtar. Ju lutem hyni si anëtari korrekt nëse doni me lexu
724         atë mesazh.
725     sent_message_summary:
726       destroy_button: Fshij
727     mark:
728       as_read: Mesazhi u bo si i lexum
729       as_unread: Mesazhi u bo si i palexum
730     destroy:
731       destroyed: Mesazhi u fshi
732   site:
733     copyright:
734       foreign:
735         title: Rreth kti përkthimi
736         text: Në ni ngjarje të ni konflikti me faqen e përkthyme dhe %{english_original_link},
737           faqja anglisht ka përparsi
738         english_link: origjinal anglisht
739       native:
740         title: Rreth ksaj faqeje
741         text: Ju jeni tu e kshyr versionin në gjuhën shqipe të faqes së autorit. Ju
742           muni me shku në %{native_link} të kësaj faqe, ose ju muni mos me lexu në
743           lidhje me të drejtën e autorit dhe %{mapping_link}
744         native_link: Gegë verzion
745         mapping_link: fillo hartografimin
746       legal_babble:
747         title_html: Copyright
748         intro_1_html: |-
749           OpenStreetMap is <i>open data</i>, licensed under the <a
750           href="http://opendatacommons.org/licenses/odbl/">Open Data
751           Commons Open Database License</a> (ODbL).
752         intro_2_html: |-
753           Ju jeni të lirë ta kopjoni, shpërndani, përcjell dhe përshtatur hartat tona
754             dhe të dhënat, për aq kohë sa ju e kreditit OpenStreetMap e saj
755             kontribuesve. Nëse ju ndryshoni ose me ndërtimin e hartave tona ose të dhëna, ju
756             mund të shpërndani rezultat vetëm në bazë të licencës të njëjtën.
757             <Plotë një
758             href = "http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/legalcode"> ligjore
759             <Kod / a> shpjegon të drejtat tuaja dhe të përgjegjësive.
760         credit_title_html: Si të kreditit OpenStreetMap
761         credit_1_html: |-
762           Nëse jeni duke përdorur harta imazhe OpenStreetMap, ne kërkojmë që
763             kreditit tuaj lexon të paktën "© OpenStreetMap
764             kontribuesit, CC BY-SA ". Nëse jeni duke përdorur të dhëna vetëm në hartë,
765             ne kerkojme "Organizimi i të dhënave © kontribuesit OpenStreetMap,
766             CC BY-SA ".
767         credit_2_html: |-
768           Ku të jetë e mundur, duhet të jetë OpenStreetMap hyperlinked në <a
769             href = "http://www.openstreetmap.org/"> http://www.openstreetmap.org/ </ a>
770             dhe CC BY-SA për <a
771             href = "http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/"> http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/ </ a>. Nëse
772             ju jeni duke përdorur një të mesme, ku lidhjet nuk janë të mundshme (p.sh. një
773             shtypura punë), ne ju sugjerojmë lexuesit tuaj të drejtpërdrejtë të
774             www.openstreetmap.org (ndoshta duke zgjeruar
775             'OpenStreetMap' në këtë adresë të plotë) dhe të
776             www.creativecommons.org.
777         more_title_html: Gjetja më shumë
778         more_1_html: |-
779           Lexo më shumë lidhje me përdorimin e të dhënave tona në <a
780             href = "http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Legal_FAQ"> Ligjore
781             FAQ </ a>.
782         more_2_html: |-
783           OSM janë kontribuesit kujtoi kurrë për të shtuar të dhënat nga ndonjë
784             Burime copyright (p.sh. Google Maps apo të shtypura harta) pa
785             lejen shprehimisht nga mbajtësit të drejtën e autorit.
786         contributors_title_html: kontribuesit tona
787         contributors_intro_html: |-
788           licencë CC BY-SA jonë kërkon që ju të "japin origjinal
789             Author kredi të arsyeshme për të mesëm ose të thotë Ti je
790             shfrytëzuar ". Individuale mappers OSM nuk kërkojnë një
791             kreditit mbi dhe më lart që të "OpenStreetMap
792             kontribuesit ", por kur të dhënat nga një hartës kombëtare
793             agjenci ose burim kryesor ka qenë i përfshirë në
794             OpenStreetMap, ai mund të jetë e arsyeshme për kredi nga ana e tyre direkt
795             riprodhimin e kreditit e tyre apo duke i lidhur me të në këtë faqe.
796         contributors_ca_html: |-
797           <strong> Kanada </ strong>: Përmban të dhëna nga
798              GeoBase ®, GeoGratis (© Departamenti i Natyrore
799              Burimet Kanada), CanVec (Departamenti i Natyrore ©
800              Burimet Kanada), dhe StatCan (Divizioni Gjeografia,
801              Statistika Kanada).
802         contributors_nz_html: |-
803           <strong> Zelanda e Re </ strong>: Përmban të dhëna me burim nga
804              Zelanda e Re Toka e informacionit. Crown Copyright rezervuara.
805         contributors_gb_html: |-
806           <strong> Mbretëria e Bashkuar </ strong>: Përmban të pajisjeve
807              Anketa të dhënat © Crown copyright bazës së të dhënave dhe të drejtë
808              2010.
809         contributors_footer_2_html: |2-
810             Përfshirja e të dhënave në OpenStreetMap nuk do të thotë që origjinal
811             dhënave miraton ofrues OpenStreetMap, ofron çdo garanci ose
812             pranon ndonjë përgjegjësi.
813     index:
814       js_1: Ju jeni duke përdorur ndonjë shfletues që nuk e përkrah JavaScript, ose
815         i keni çativizuar JavaScript.
816       js_2: OpenStreetMap përdor Java skriptet për planet e saj të rrëshqitshëm.
817       permalink: Permalink
818       shortlink: Shortlink
819     edit:
820       not_public: Ju nuk keni vendosur redaktimet e juaj të jetë publike.
821       not_public_description: Ju nuk mund të redaktoni hartën e nëse ju një gjë të
822         tillë. Ju mund të vendosni redaktimet e tuaja si publik nga %{user_page} tuaj.
823       user_page_link: faqe përdorues
824       anon_edits_link_text: Find out pse kjo është e rastit.
825       flash_player_required: Ju duhet me pas Flash player për me përdor Potlatch,
826         Flash editorin e OpenStreetMap. Ju muni <a href="http://www.adobe.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">me
827         marr Flash Player nga Adobe.com</a>. <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Editing">Disa
828         mënyra të tjera</a> janë të mundshme për me editu OpenStreetMap.
829       potlatch_unsaved_changes: Ju keni para shpëtimit të ndryshimeve. (Për të ruajtur
830         në Potlatch, ju duhet të asnjërën mënyrë e tanishme ose me pikën e, në qoftë
831         se redaktimi në mënyrë të jetojnë, ose klikoni ruani në qoftë se ju keni një
832         buton të shpëtuar.)
833     export:
834       area_to_export: Zona për Eksport
835       manually_select: Manualisht zgedhe ni zon te ndryshme
836       format_to_export: Formati për Eksport
837       osm_xml_data: OpenStreetMap XML të dhana
838       embeddable_html: HTML e trupzueshme
839       licence: Licensa
840       export_details: T'dhanat e OpenStreetMap jan te licensume nën <a href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/">Creative
841         Commons Attribution-ShareAlike 2.0 license</a>.
842       too_large:
843         body: Kjo zonë është shum e madhe që të eksportohet si XML në OpenStreetMap.
844           Të lutna afroje ma ngat ose mere një zonë ma të vogel.
845       options: Opcionet
846       format: Formati
847       scale: Shkallë
848       max: maks
849       image_size: Madhsia e Imazhit
850       zoom: Zmadho
851       add_marker: Shto ni shenues en harte
852       latitude: 'Lat:'
853       longitude: 'Lon:'
854       output: Outputi
855       paste_html: Fute HTML për me ngjit në web sajt
856       export_button: Eksporto
857     sidebar:
858       search_results: Rezultatet e Kërkimit
859       close: Mshele
860     search:
861       search: Kërko
862       where_am_i: Ku jom une?
863       where_am_i_title: Përshkruje lokacionin e tanishëm tuj e përdor makinën kërkuese
864       submit_text: Shkoj
865     key:
866       table:
867         entry:
868           motorway: Autostradë
869           trunk: rrugë nacionale
870           primary: Udhë kryesore
871           secondary: rrugë e mesme
872           unclassified: Udhë e paklasifikume
873           track: Udhë
874           bridleway: Bridleway
875           cycleway: Cycleway
876           footway: Këmbësore
877           rail: Hekurudhor
878           subway: Metro
879           tram:
880           - hekurudhor Lehta
881           - tramvaj
882           cable:
883           - teleferik
884           - heqë karrige
885           runway:
886           - Aeroporti i pistës
887           - taxiway
888           apron:
889           - aeroportit Aeroporti
890           - terminal
891           admin: kufitare administrative
892           forest: Pyll
893           wood: Druri
894           golf: fushë e golfit
895           park: Park
896           resident: Zonë Rezidenciale
897           common:
898           - I përbashkët
899           - livadh
900           retail: zonë me pakicë
901           industrial: Zonë Industriale
902           commercial: Zona Tregtare
903           heathland: Heathland
904           lake:
905           - Liqe
906           - rezervuar
907           farm: Ferm
908           brownfield: site Brownfield
909           cemetery: Varrezë
910           allotments: Ndarje
911           pitch: katran Sport
912           centre: Qendër Sportive
913           reserve: rezervë Natyra
914           military: Zonë Ushtarake
915           school:
916           - Shkollë
917           - universitet
918           building: ndërtimin e rëndësishme
919           station: Stacion hekurudhor
920           summit:
921           - Samiti i
922           - pik
923           tunnel: tunel zorrë thye =
924           bridge: Shtresë e jashtme e Zi = urë
925           private: qasje privat
926           destination: qasje Destinacioni
927           construction: Rrugët në ndërtim e sipër
928   traces:
929     visibility:
930       private: Private (ndahen vetem si pika anonime të rendituna)
931       public: Publike (shfaqet ne listen e të dhanave si e padukshme, pikat e rendituna)
932       trackable: në gjendje për të gjurmuar (ndahet vetëm si anonim, ka urdhëruar
933         pikë me timestamps)
934       identifiable: E identifikueshme (shfaqet në listën e të dhanave, pikat i urdhëron
935         me orë)
936     new:
937       upload_gpx: Ngarko një skedar GPX
938       description: Përshkrimi
939       tags: Etiketat
940       tags_help: Presje e kufizume
941       visibility: Dukshmënia
942       visibility_help: çka do me than kjo?
943       upload_button: Ngarko
944       help: Ndihma
945     create:
946       upload_trace: Ngarkoj tdhanat e GPS-it
947       trace_uploaded: E dhana jote GPX asht ngarkue edhe osht ka pret futjen en databazë.
948         Kjo zakonisht ndodhë mrena gjysë ore, dhe ni email vjen te ti en fund të përfundimit
949       traces_waiting: Ju keni %{count} të dhëna duke pritur për tu ngrarkuar.Ju lutem
950         pritni deri sa të përfundoj ngarkimi përpara se me ngarku tjetër gjë, pra
951         që mos me blloku rradhën për përdoruesit e tjerë.
952     edit:
953       title: Duke ndryshue të dhanen %{name}
954       heading: Ndrysho të dhanën %{name}
955       filename: 'Emni i fajllit:'
956       download: shkarko
957       uploaded_at: 'Të ngarkume:'
958       points: 'Pikët:'
959       start_coord: 'Fillo kordinatën:'
960       map: harta
961       edit: ndryshoje
962       owner: 'Pronari:'
963       description: 'Përshkrimi:'
964       tags: 'Etiketat:'
965       tags_help: Presje e kufizume
966       save_button: Ruaj Ndryshimet
967       visibility: 'Dukshmënia:'
968       visibility_help: Çka do me than kjo?
969     trace_optionals:
970       tags: Etiketat
971     show:
972       title: Duke par gjurmën %{name}
973       heading: Tuj i kqyr t'dhanat %{name}
974       pending: DUKE PRITUR
975       filename: 'Emni i fajllit:'
976       download: shkarko
977       uploaded: 'Të ngarkume:'
978       points: 'Pikët:'
979       start_coordinates: 'Fillo kordinimin:'
980       map: harta
981       edit: ndrysho
982       owner: 'Pronari:'
983       description: 'Përshkrimi:'
984       tags: 'Etiketat:'
985       none: Asnjo
986       edit_trace: Ndrysho kët gjurm
987       delete_trace: Fshij kët gjurm
988       trace_not_found: Gjurma nuk u gjet!
989       visibility: 'Dukshmënia:'
990     trace_paging_nav:
991       showing_page: Duke shfaqun faqen %{page}
992     trace:
993       pending: NË PRITJE
994       count_points: '%{count} pikët'
995       ago: '%{time_in_words_ago} përpara'
996       more: ma shumë
997       trace_details: Kshyri detalet e të dhanave
998       view_map: Kshyre Hartën
999       edit: ndrysho
1000       edit_map: Ndryshoje Harten
1001       public: PUBLIKE
1002       identifiable: E identifikueshme
1003       private: PRIVATE
1004       trackable: E GJURMUESHME
1005       by: nga
1006       in: në
1007       map: harta
1008     index:
1009       public_traces: Të dhanat publike të GPS-it
1010       public_traces_from: Të dhana publike të GPS-it pej %{user}
1011       tagged_with: ' e etikume me %{tags}'
1012       see_all_traces: Kshyri kejt të dhanat
1013     delete:
1014       scheduled_for_deletion: Gjurma u parapa për fshirje
1015     make_public:
1016       made_public: Gjurma u ba publike
1017     offline_warning:
1018       message: Sistemi i ngarkimit GPX për momentin asht jasht përdonimit
1019     offline:
1020       heading: Mbledhsi i GPX asht jasht linje
1021       message: Mbledhsi i skedareve GPX dhe sistemi i ngarkimit për momentin janë
1022         jasht funksionit.
1023   application:
1024     require_cookies:
1025       cookies_needed: Ju duket se kanë cookies aftësi të kufizuara - ju lutemi aktivizoni
1026         cookies në browserin tuaj para se të vazhdoni.
1027     setup_user_auth:
1028       blocked: qasja juaj në API është bllokuar. Ju lutemi të log-in për ndërfaqe
1029         web për të mësuar më shumë.
1030   oauth:
1031     authorize:
1032       request_access: Aplikacioni %{app_name} po kërkon qasje në llogarinë tonde.
1033         Ju lutem kshyrne nëse doni që aplikacioni me i pas kto mundësi. Ju muni me
1034         zgjedh sa ma shumë ose sa ma pak që të doni.
1035       allow_to: 'Lejoni klientin të aplikimit:'
1036       allow_read_prefs: lexoni preferencat tuaj të përdoruesit.
1037       allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet tuaj të përdoruesit.
1038       allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
1039       allow_write_api: modifikimin e hartes.
1040       allow_read_gpx: lexoni privat tuaj GPS gjurmë.
1041       allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
1042     revoke:
1043       flash: Ju keni revokuar shenjë për %{application}
1044   oauth_clients:
1045     new:
1046       title: Regjistroje një aplikacion të ri.
1047       submit: Regjistrohu
1048     edit:
1049       title: Redakto kërkesën tuaj
1050       submit: Redaktoj
1051     show:
1052       title: Detajet OAuth për %{app_name}
1053       key: 'Konsumatorit kryesore:'
1054       secret: 'Konsumatorit Sekret:'
1055       url: 'URL Kërkesë Shenjë:'
1056       access_url: 'URL Qasja Shenjë:'
1057       authorize_url: 'Authorise URL:'
1058       support_notice: Ne mbështesim HMAC-SHA1 (rekomandohet) si tekst i thjeshtë në
1059         mënyrë SSL.
1060       edit: Edit Details
1061       requests: 'Kërkuar të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:'
1062       allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
1063       allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
1064       allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
1065       allow_write_api: modifikimin e hartes.
1066       allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
1067       allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
1068     index:
1069       title: Detajet e mia OAuth
1070       my_tokens: Aplikimet e mia i Autorizuar
1071       list_tokens: 'Argumentet e mëposhtme janë lëshuar për aplikimet në emrin tuaj:'
1072       application: Emri i Aplikacionit
1073       issued_at: Lëshuar në
1074       revoke: Tërheq!
1075       my_apps: Aplikime Klienti im
1076       no_apps: A keni një aplikim që ju do të doja të regjistruar për të përdorur
1077         me ne duke përdorur %{oauth} standarde? Ju duhet të regjistroheni kërkesën
1078         tuaj para se ajo mund të bëjë kërkesë OAuth për këtë shërbim.
1079       registered_apps: 'Ju keni aplikimet e mëposhtme klientit të regjistruar:'
1080       register_new: Regjistroje aplikacionin tond
1081     form:
1082       name: Emni
1083       required: E kërkume
1084       url: URL Kryesore Aplikimi
1085       callback_url: Callback URL
1086       support_url: Asistenca URL
1087       requests: 'Kërkesë të drejtat e mëposhtme nga përdoruesit:'
1088       allow_read_prefs: lexoni preferencat e tyre të përdoruesit.
1089       allow_write_prefs: ndryshuar parapëlqimet e tyre të përdoruesit.
1090       allow_write_diary: krijojnë të hyra ditar, komentet dhe të bëni miq të rinj.
1091       allow_write_api: ndryshoje hartën.
1092       allow_read_gpx: lexo privat GPS gjurmë e tyre.
1093       allow_write_gpx: GPS upload gjurmë.
1094     not_found:
1095       sorry: Na vjen keq, se %{type} nuk mund të gjendet.
1096     create:
1097       flash: Informatat jon regjistru me sukses.
1098     update:
1099       flash: Përditësuar më të dhënat e klientit me sukses
1100     destroy:
1101       flash: Shkatërruar kërkesë e klientit regjistrimit
1102   users:
1103     login:
1104       title: Kyçu
1105       heading: Kycu
1106       email or username: 'Email Adresa ose Username:'
1107       password: 'Fjalekalimi:'
1108       remember: 'Kujtom mu:'
1109       lost password link: Keni harru fjalëkalimin tuaj?
1110       login_button: Kyçu
1111       account not active: Na vjen keq, akonti juej nuk asht hala aktiv<br /> Ju lutemi
1112         klikoni në linkun e dërguem në email për me aktivizu akountin tuej.
1113       auth failure: Na vjen keq, smunem me ju kyc me ato detaje.
1114     logout:
1115       title: Dil
1116       heading: Dil nga OpenStreetMap
1117       logout_button: Dil
1118     lost_password:
1119       title: T'ka hup fjalkalimi
1120       heading: Ke harrue fjalkalimin?
1121       email address: 'Email Adresa:'
1122       new password button: Ndrysho fjalkalimin
1123       help_text: Shkrueje email adresen që je regjistrue me to, do t'ju deromi një
1124         lidhe rreth ksaj ku ju muni me ndrru fjalkalimin
1125       notice email on way: Na vjen keq që e keni hup :-( po ni email ka me ju ardh
1126         së shpejti edhe muni me ricaktu.
1127       notice email cannot find: Smujtëm me gjet qat email adres, na vjen keq.
1128     reset_password:
1129       title: Ricakto fjalëkalimin
1130       heading: Ricakto fjalëkalimin për %{user}
1131       password: 'Fjalëkalimi:'
1132       confirm password: 'Konfirmo Fjalëkalimin:'
1133       reset: Ricakto Fjalëkalimin
1134       flash changed: Fjalëkalimi juaj u ndryshua.
1135       flash token bad: Sun e gjetëm qat token, kontrolloje URL?
1136     new:
1137       title: Krijo akount
1138       no_auto_account_create: Për momentin spo mujm me ju kriju akount automatikisht.
1139       contact_webmaster: Ju lutna kontaktoni <a href="%{webmaster}">webmaster</a>
1140         per më caktu ni akount që të ju krijohet - na do të merremi me kërkesën sa
1141         ma shpejt që tjet e mundshme.
1142       license_agreement: Kur e konfirmoni llogarinë tuaj ju duhet ti pranoni <a href="http://www.osmfoundation.org/wiki/License/Contributor_Terms">kushtet
1143         e kontributit</a>.
1144       email address: 'Email Adresa:'
1145       confirm email address: 'Konfirmo Adresën e Emailit:'
1146       not displayed publicly: Nuk u shfaq publikisht (kshyre <a href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Privacy_Policy"
1147         title="wiki privacy policy including section on email addresses">privacy policy</a>)
1148       display name: 'Emni i pamshem:'
1149       display name description: Emni jot publik. Ju muni me ndrru ma von në preferencat
1150         e tua.
1151       password: 'Fjalekalimi:'
1152       confirm password: 'Konfirmo fjalëkalimin:'
1153       continue: Vazhdo
1154     terms:
1155       heading: rregullat për Pjesëmarrës
1156       consider_pd: Unë e konsideroj kontributet e mia të jenë në domenin publik
1157       consider_pd_why: çka o kjo?
1158       agree: Pajtohem
1159       decline: Mos prano
1160       legale_select: 'Ju lutem zgjidhni vendin tuaj të banimit:'
1161       legale_names:
1162         france: Franca
1163         italy: Italia
1164         rest_of_world: Pjesa tjetër e botës
1165     no_such_user:
1166       title: Ska ksi shfrytëzuesi
1167       heading: Ky shfrytzues %{user} nuk egziston
1168       body: Na vjen keq, ska shfrytëzues me kët emën %{user}. Ju lutemi kontrolloni
1169         shkrimin, ose nashta linku ku keni kliku asht gabim.
1170     show:
1171       my diary: ditari im
1172       new diary entry: hyrje e re ne ditar
1173       my edits: ndryshimet e mia
1174       my traces: gjurmët e mia
1175       my settings: preferencat e mia
1176       oauth settings: ndrryshimet per autorizim
1177       blocks on me: bllokimet e mia
1178       blocks by me: bllokimet e dhana nga un
1179       send message: dërgo mesazh
1180       diary: ditari
1181       edits: ndryshimet
1182       traces: gjurmet
1183       remove as friend: heke si shok
1184       add as friend: shtoje si shoq
1185       mapper since: 'Hartues qe prej:'
1186       ago: (para %{time_in_words_ago})
1187       email address: 'Email Adresa:'
1188       created from: 'U krijue prej:'
1189       status: 'Statuti:'
1190       spam score: 'Piket e Badihavgjive:'
1191       description: Përshkrimi
1192       user location: Veni i shfrytëzuesit
1193       if set location: Nqofse e zgedh venin, shum harta edhe sene kan me u paraqit
1194         ktu. Ju muni me caktu venin ton në %{settings_link} .
1195       settings_link_text: ndryshimet
1196       no friends: Hala nuk ke shtue asni shoq.
1197       km away: '%{count}km larg'
1198       m away: '%{count}m larg'
1199       nearby users: Shfrytëzuesit e tjer që jan afër
1200       no nearby users: Hala nuk ka shfrytëzues që pranon hartimin e aftërt.
1201       role:
1202         administrator: Ky shfrytëzues asht aministrator
1203         moderator: Ky shfrytëzues asht moderator
1204         grant:
1205           administrator: Banu administrator
1206           moderator: Banu moderator
1207         revoke:
1208           administrator: Riqoje aksesin e administratorit
1209           moderator: Riqoje aksesin e moderatorit
1210       block_history: shih blokimet e marrne
1211       moderator_history: shihe kan e ke blloku
1212       create_block: blloko ket shfrytzues
1213       activate_user: aktivizo kët shfrytezues
1214       deactivate_user: ç'aktivizoje kët shfrytezues
1215       confirm_user: konfirmo ket perdorus
1216       hide_user: mshife kët shfrytëzues
1217       unhide_user: shfaqe kët shfrytzues
1218       delete_user: fshije kët shfrytzues
1219       confirm: Konfirmo
1220     popup:
1221       your location: Vendi juej
1222       nearby mapper: Hartues i aftërt
1223       friend: Shoq
1224     account:
1225       title: Ndrysho akountin
1226       my settings: Preferencat e mia
1227       current email address: 'Email adresa e tanishme:'
1228       new email address: 'Email adresa e re:'
1229       email never displayed publicly: (asnjëherë nuk është publikuar)
1230       public editing:
1231         heading: 'Ndryshime publike:'
1232         enabled: E pranishme. Jo anonime dhe muni me i ndryshue t'dhanat.
1233         enabled link: http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits
1234         enabled link text: çka osht kjo?
1235         disabled: E çkyckur dhe smuni me i ndryshu të dhanat, të gjitha ndryshimet
1236           e ma hershme jan anonime.
1237         disabled link text: pse spo muj me i ndryshue?
1238       public editing note:
1239         heading: Duke ndryshue publikisht
1240         text: Niher për niher ndryshimet e juaja janë anonime dhe njerëzit nuk mund
1241           të ju dërgojnë mesazhe apo shohin vendndodhjen tuaj. Për të treguar atë
1242           që e keni edituar dhe lejojnë njerëzit të lidhen me ju nëpërmjet internetit,
1243           kliko butonin më poshtë. <b> Që nga ndryshimi 0,6 API, vetëm përdoruesit
1244           e publikut mund të redaktoni të dhënat hartë </ b>. (<a Href="http://wiki.openstreetmap.org/wiki/Anonymous_edits">
1245           gjeni se pse </ a>). <ul> <li> Adresa juaj e emailit nuk do të zbulohet
1246           duke u bërë publik. </ Li > <li> Ky veprim nuk mund të kthehet dhe të gjithë
1247           përdoruesit e rinj janë tashmë publik nga default. </ li> </ ul>
1248       profile description: 'Pershkrimi i profilit:'
1249       preferred languages: 'Gjuhët e parapëlqyme:'
1250       image: 'Imazhi:'
1251       new image: Shto ni imazh
1252       keep image: Maje imazhin e tanishëm
1253       delete image: Heke imazhin e tanishëm
1254       replace image: Ndryshoje imazhin e tanishëm
1255       image size hint: (imazhet katrore s'paku me madhsi 100x100px doken ma mir)
1256       home location: 'Veni juej:'
1257       no home location: Ju se keni caktu venin e juj.
1258       latitude: 'Latituda:'
1259       longitude: 'Longituda:'
1260       update home location on click: Ndryshoma venin kur të klikoj në hart?
1261       save changes button: Ruaj Ndryshimet
1262       make edits public button: Boni gjith ndryshimet e mija publike
1263       return to profile: Kthehu te profili
1264       flash update success confirm needed: Informatat e shfyrtezuesit u ndryshan me
1265         sukses. Shihni emailin per konfirmim.
1266       flash update success: Informatat e shfrytëzuesit u ndryshuan me sukses.
1267     confirm:
1268       heading: Konfirmo nje akount te shfrytezuesit
1269       press confirm button: Shtype butonin e konfirmimit ma posht që me mujt me aktivizue
1270         akountin e juej
1271       button: Konfirmo
1272       success: Akounti juaj u konfirmua, ju falemnderit për regjistrim!
1273     confirm_email:
1274       heading: Konfirmo ni ndryshim te email adreses
1275       press confirm button: Truse butonin për konfirmim për me konfirmu email adresën
1276         tone të re.
1277       button: Konfirmo
1278       success: Konfirmo email adresën tone, ju faleminderit për regjistrim!
1279       failure: Ni email adres tashma osht konfirmue me kët token.
1280     set_home:
1281       flash success: Veni i shpis u ruajt me sukses
1282     go_public:
1283       flash success: Gjitha ndryshimet tuja janë publike tash, edhe tash t'lejohet
1284         me ndryshue
1285     make_friend:
1286       success: '%{name} është shok/shoqe jot/e.'
1287       failed: Na vjen keq, dështuam ta shtojm %{name} si shok/qe.
1288       already_a_friend: Ju tashma jeni shok me %{name}.
1289     remove_friend:
1290       success: '%{name} u hek pi shokve tu'
1291       not_a_friend: '%{name} nuk osht njoni pi shokve tu.'
1292     filter:
1293       not_an_administrator: Ju duhet të jeni administrator për me kry kët veprim.
1294     index:
1295       title: Perdoruesit
1296       heading: Perdoruesit
1297       showing:
1298         one: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item} prej %{items})
1299         other: Tu e kallxu faqen %{page} (%{first_item}-%{last_item} prej %{items})
1300       summary: '%{name} u kriju prej %{ip_address} në %{date}'
1301       summary_no_ip: '%{name} u krijue me %{date}'
1302       confirm: Konfirmo Anëtarët e Selektum
1303       hide: Mshefi Perdorust e Zgjedhun
1304       empty: Asni perputhje e perdoruesve nuk asht gjetun
1305     suspended:
1306       title: Llogaria u Suspendu
1307       heading: Llogaria u Suspendu
1308       webmaster: webmaster
1309       body: |-
1310         <p>
1311           Me na fal, por llogaria juaj automatikisht osht suspendu
1312           për shkak të aktivitetit të dyshimt.
1313         </p>
1314         <p>
1315           Ky vendim së shpejti ka mu rishiku prej një administratori, ose
1316           ju muni me kontaktu me %{webmaster} nëse doni me diskutu ma shumë.
1317         </p>
1318   user_role:
1319     filter:
1320       not_an_administrator: Veç administratorat munen me pas rol të menaxhimit, dhe
1321         ju nuk jeni administrator.
1322       not_a_role: Lidhja `%{role}' nuk asht rol valid.
1323       already_has_role: Shfrytzuesi tashmë ka ni rol %{role}.
1324       doesnt_have_role: Ky shfrytzeus nuk ka asni rrol %{role}
1325     grant:
1326       title: Konfirmo dhanjen e rolit
1327       heading: Konfirmo dhenjen e rolit
1328       are_you_sure: A jeni i sigurt që po doni mja dhonë rolin `%{role}' te përdoruesi
1329         `%{name}'?
1330       confirm: Konfirmo
1331       fail: Nuk i dha rol tmadh `%{role}' te perdoruesi `%{name}'. Ju lutna kontrollone
1332         perdoruesin dhe rolin qe a jane te dzte valid.
1333     revoke:
1334       title: Konfirmoje rolin duke e zgjuar
1335       heading: Konfirmoje folin duke e zgjuar
1336       are_you_sure: A jeni i sigurt qe ju doni me zgjue rolin `%{role}' prej perdoruesit
1337         `%{name}'?
1338       confirm: Konfirmo
1339       fail: Nuk munet me zgjue folin `%{role}' prej perdoruesit `%{name}'. Ju lutem
1340         kontrolloje perdoruesin edhe rolin a jane te dyte valid.
1341   user_blocks:
1342     model:
1343       non_moderator_update: Duhet të jetë një moderator për të krijuar ose rinovuar
1344         një bllok.
1345       non_moderator_revoke: Duni me kon moderator për me hek një bllokim.
1346     not_found:
1347       sorry: Na vjen keq, blloku përdorues me ID %{id} nuk mund të gjendet.
1348       back: Kthehu tek Indeksi
1349     new:
1350       title: Krijimi i bllokuar në %{name}
1351       heading: Krijimi i bllokuar në %{name}
1352       reason: Arsyja pse %{name} osht blloku. Ju lutem bëhuni sa më i qet dhe arsyeshëm
1353         që osht e mundshme, tu dhon sa ma shumë detaje që muni rreth situatës, tu
1354         e mbajt në men që mesazhi munet me u pa prej publikut. Maje në men se jo krejt
1355         anëtarët e kuptojn gjuhën e komunitetit, pra ju lutem munoni me përdor terma
1356         të mirë.
1357       period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
1358       submit: bllok Krijo
1359       tried_contacting: Unë kam kontaktuar me përdorues dhe u kërkoi atyre për të
1360         ndaluar.
1361       tried_waiting: Unë kam dhënë një sasi të arsyeshme kohore për përdoruesit për
1362         t,iu përgjigjur atyre të komunikimit.
1363       needs_view: Përdoruesi duhet të hyni në para këtij blloku do të pastrohen
1364       back: Shiko të gjitha blloqet e
1365     edit:
1366       title: Editimi bllokuar në %{name}
1367       heading: Editimi bllokuar në %{name}
1368       reason: Arsyeja pse %{name} është bllokuar. Ju lutemi të jetë si të qetë dhe
1369         të arsyeshme të jetë e mundur, duke i dhënë sa më shumë hollësi si ju mund
1370         të lidhur me situatën. Të ketë parasysh se jo të gjithë përdoruesit e kuptojnë
1371         zhargon komunitetit, kështu që ju lutemi provoni të përdorni laymans kushtet.
1372       period: Sa kohë, duke filluar nga tani, përdoruesi do të bllokohet nga API për.
1373       submit: bllok Update
1374       show: Shiko këtë bllok
1375       back: Shiko të gjitha blloqet e
1376       needs_view: A i përdoruesit duhet të identifikoheni për para këtij blloku do
1377         të fshihet?
1378     filter:
1379       block_expired: Blloku ka skaduar dhe nuk mund të redaktohen.
1380       block_period: Periudha e bllokuar duhet të jetë një nga vlerat selectable në
1381         drop-down list.
1382     create:
1383       try_contacting: Ju lutemi provoni kontaktuar përdorues para se bllokimi i tyre
1384         dhe duke u dhënë atyre një kohë të arsyeshme për t,u përgjigjur.
1385       try_waiting: Ju lutemi provoni duke i dhënë përdoruesit një kohë të arsyeshme
1386         për t,u përgjigjur para se bllokimi i tyre.
1387       flash: Krijuar një bllok të përdorues %{name}.
1388     update:
1389       only_creator_can_edit: Vetëm moderatori i cili krijoi këtë bllok mund ta redaktojnë.
1390       success: Block përditësuar.
1391     index:
1392       title: blloqe Përdoruesi
1393       heading: Lista e blloqeve përdorues
1394       empty: Nuk ka blloqe janë bërë ende.
1395     revoke:
1396       title: Revokimin e bllokuar në %{block_on}
1397       heading: Revokimin e bllokuar në %{block_on} nga %{block_by}
1398       time_future: Ky bllok do të përfundojë në %{time}.
1399       past: Ky bllok u mbyll %{time} më parë dhe nuk mund të kthehet tani.
1400       confirm: Jeni i sigurt që dëshironi të revokuar kete kategori?
1401       revoke: Tërheq!
1402       flash: Ky bllok është revokuar.
1403     period:
1404       one: 1 orë
1405       other: '%{count} orë'
1406     helper:
1407       time_future: Përfundon në %{time}.
1408       until_login: Aktiv deri kur përdoruesi shkrimet in
1409       time_past: Përfundoi %{time} më parë.
1410     blocks_on:
1411       title: Blocks në %{name}
1412       heading: Lista e blloqeve në %{name}
1413       empty: '%{name} nuk është bllokuar akoma.'
1414     blocks_by:
1415       title: Blloqe me %{name}
1416       heading: Lista e blloqeve me %{name}
1417       empty: '%{name} nuk ka bërë ndonjë blloqe ende.'
1418     show:
1419       title: '%{block_on} bllokuar nga %{block_by}'
1420       heading: '%{block_on} bllokuar nga %{block_by}'
1421       time_future: Përfundon në %{time}
1422       time_past: Përfundoi %{time} më parë
1423       status: Statusi
1424       show: Tregoj
1425       edit: Redaktoj
1426       revoke: Tërheq!
1427       confirm: A jeni i sigurt?
1428       reason: 'Arsyeja për bllok:'
1429       back: Shiko të gjitha blloqet
1430       revoker: 'Revoker:'
1431       needs_view: Shfrytëzuesi duhet të hyj para se të fshihet ky bllok.
1432     block:
1433       not_revoked: (Jo revokuar)
1434       show: Tregoj
1435       edit: Redaktoj
1436       revoke: Tërheq!
1437     blocks:
1438       display_name: Përdoruesi Blocked
1439       creator_name: Krijuesi
1440       reason: Arsyeja për bllok
1441       status: Statusi
1442       revoker_name: Revokuar nga ana
1443   javascripts:
1444     map:
1445       base:
1446         cycle_map: Cikli Harta
1447     site:
1448       edit_tooltip: Edit Harta
1449       edit_disabled_tooltip: Zoom në hartë për të redaktuar
1450 ...