Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / mk.yml
index a737bd57a1416428bb3f3640d5aeed38ef7d11d1..d00352f8a18bb17f4aad3178b9647f2cc280d108 100644 (file)
@@ -383,7 +383,6 @@ mk:
     search:
       title:
         latlon: <a href="http://openstreetmap.org/">Внатрешни</a> исходни ставки
-        us_postcode: Исход од <a href="http://geocoder.us/">Geocoder.us</a>
         uk_postcode: Исход од <a href="http://www.npemap.org.uk/">NPEMap / FreeThe
           Postcode</a>
         ca_postcode: Исход од <a href="http://geocoder.ca/">Geocoder.CA</a>
@@ -1407,6 +1406,7 @@ mk:
       date: Датум
       reply_button: Одговори
       unread_button: Означи како непрочитано
+      delete_button: Избриши
       back: Назад
       to: За
       wrong_user: Најавени сте како „%{user}“, но пораката што побаравте да ја прочитате
@@ -1462,7 +1462,7 @@ mk:
       from: Од
       to: До
       where_am_i: Каде сум?
-      where_am_i_title: Опишете ја моменталната местоположба со помош на пребарувачот
+      where_am_i_title: Опишете ја тековната местоположба со помош на пребарувачот
       submit_text: Дај
     key:
       table: