Localisation updates from https://translatewiki.net.
[rails.git] / config / locales / sq.yml
index e8e40c140bdf32e1a1ff98962ce70cd386d4c0e5..bacc1702c5193f8b2d18b7e2137ad9632ce8108f 100644 (file)
@@ -803,6 +803,8 @@ sq:
         shop:
           antiques: Antike
           bakery: Furrë buke
+          beauty: Sallon bukurie
+          beverages: Dyqan pijesh
           butcher: Mishtore
           car: Sallon automobilash
           car_parts: Autopjesë
@@ -1303,16 +1305,24 @@ sq:
       lost password link: Ke humbur fjalëkalimin?
       login_button: Identifikohu
       register now: Regjistrohu tani
+      create account minute: Krijoni një llogari. Ajo mer vetëm një minutë kohë.
       no account: Nuk ke llogari?
       account not active: Na vjen keq, llogaria e jote nuk është aktive akoma.<br
         /> Të lutem përdor lidhjen në emailin e konfirmimit, në llogari tënde, për
         ta aktivizuar atë, ose <a href="%{reconfirm}">kërko një email konfirmimi të
         ri</a> .
+      account is suspended: Na vjen keq, llogarinë tuaj ka qenë i pezulluar për shkak
+        të aktivitetit të dyshimtë.<br />Ju lutem kontaktoni <a href="%{webmaster}">webmaster</a>
+        nëse ju dëshironi për të diskutuar këtë.
       auth failure: Na vjen keq, nuk mund të identifikohemi me ato detaje.
       openid_logo_alt: Identifikohu me ndonjë ID të hapur
       auth_providers:
         openid:
           title: Identifikohu me OpenID
+        github:
+          title: Login me GitHub
+        wikipedia:
+          alt: Login me një Llogari në Wikipedia
     logout:
       title: Çidentifikohu
       heading: Çidentifikohu nga OpenStreetMap
@@ -1344,6 +1354,8 @@ sq:
       contact_webmaster: Ju lutem kontaktoni <a href="%{webmaster}">webmaster</a>
         për të organizuar krijimin e një llogarie - ne do të përpiqemi dhe të merremi
         me kërkesën sa më shpejt që të jetë e mundur.
+      about:
+        header: E lirë dhe e editueshme
       license_agreement: Kur ju konfirmoni llograinë tuaj, duhet të pajtoheni me <a
         href="http://www.osmfoundation.org/wiki/License/Contributor_Terms"> kushtet
         e përdoruesit</a>.