Localisation updates from translatewiki.net (2009-12-03)
[rails.git] / config / potlatch / locales / mk.yml
index 89a282d98c3382bd986b18b7b7b67606f3d28152..7db2fa95b2346b2ed3c2c8f4702ac98fd64de712 100644 (file)
@@ -39,7 +39,6 @@ mk:
   advice_revertingway: Врати на последен зачуван пат (Z за враќање)
   advice_tagconflict: Ознаките не се совпаѓаат - проверете (Z за враќање)
   advice_toolong: Предолго за отклучување - разделувајте на пократки патеки
-  advice_twatted: Го опна вашиот коментар на Twitter
   advice_uploadempty: Нема што да се подигне
   advice_uploadfail: Подигањето запре
   advice_uploadsuccess: Сите податоци се успешно подигнати
@@ -67,7 +66,6 @@ mk:
   error_nosharedpoint: Патиштата $1 и $2 повеќе немаат заедничка точка, па затоа не можам да го отстранам разделот.
   error_noway: Патот $1 не беше најден (можеби сте се оддалечиле со екранот?) и затоа не можам да вратам.
   error_readfailed: Се извинуваме - OpenStreetMap серверот не одговара на барањата за податоци.\n\nДа пробам пак?
-  error_twitter_long: "Објавата на Twitter не успеа:\nHTTP-код: $1\nПорака за грешката: $2\nГрешка на Twitter: $3"
   existingrelation: Додај кон постоечка релација
   findrelation: Пронајди релација што содржи
   gpxpleasewait: Почекајте додека се обработи GPX патеката.
@@ -132,8 +130,6 @@ mk:
   option_thinareas: Користи потенки линии за просторите
   option_thinlines: Користи тенки линии за сите размери
   option_tiger: Означи непроменет TIGER
-  option_twitterid: "Име на Twitter:"
-  option_twitterpwd: "Лозинка на Twitter:"
   option_warnings: Прикажи лебдечки предупредувања
   point: Точка
   preset_icon_airport: Аеродром
@@ -177,7 +173,6 @@ mk:
   prompt_savechanges: Зачувај промени
   prompt_taggedpoints: Некои точки на обој пат се означени. Сепак да бришам?
   prompt_track: Претворете GPS траги во патишта
-  prompt_twitter: Испрати на Twitter (преостануваат $1)
   prompt_unlock: Кликнете за да отклучите
   prompt_welcome: Добредојдовте на OpenStreetMap!
   retry: Повторен обид